canım evlilik arefesi yaklaşırken bu tür duygular düşünceler çok normal.bede aynılarını yaşadım.eşimle sürekli didişirdik.neler geçirmedimki aklımdan.pes ediyordum az daha.ikinizde gerginsizinz şu anda.birbirinizi gerçekten sviyorsanız biraz daha sabret derim.biz nikah bile yapmıştık yinede pişmanlıklar olmuştu içimde o derece yani.evlendik ilk 6 ay çok kötü gitti.el oğlu asla annen baban gibi değer vermiyor.nazlandırmıyor.çekmiyor bi yerde.asla ana baba gibi olamaz.fakat sende onun sana verdiği kadar değer verirsen hatasını zamanla anlayabiliyor.ani kararlar verme.eğer aranızdaki problem sadece bunlardan ibaretse hepsi zamanla düzelir ve yoluna girer emin ol.bunları yakın bir zamanda yaşamış geçirmiş biri olarak söylüyorum.sabır sadece sabır.kolay bişe yokki herşey zor.ama zamanla alışıyorsun merak etme.
3 sene oldu babam yıkılır bitiyor desem yapamam iki kişilik yanlızlık artık bizimkisi ikimiz içinde geçmiş olsun yapacak hiç bişey yok sadece saygı bekliyorum ondan başka hiç bişeyde gözüm yok ne yaparsa yapsın ben artık onu gercekten gözden cıkardım((
canım evlilik arefesi yaklaşırken bu tür duygular düşünceler çok normal.bede aynılarını yaşadım.eşimle sürekli didişirdik.neler geçirmedimki aklımdan.pes ediyordum az daha.ikinizde gerginsizinz şu anda.birbirinizi gerçekten sviyorsanız biraz daha sabret derim.biz nikah bile yapmıştık yinede pişmanlıklar olmuştu içimde o derece yani.evlendik ilk 6 ay çok kötü gitti.el oğlu asla annen baban gibi değer vermiyor.nazlandırmıyor.çekmiyor bi yerde.asla ana baba gibi olamaz.fakat sende onun sana verdiği kadar değer verirsen hatasını zamanla anlayabiliyor.ani kararlar verme.eğer aranızdaki problem sadece bunlardan ibaretse hepsi zamanla düzelir ve yoluna girer emin ol.bunları yakın bir zamanda yaşamış geçirmiş biri olarak söylüyorum.sabır sadece sabır.kolay bişe yokki herşey zor.ama zamanla alışıyorsun merak etme.
Ya bazi arkadaslar hemen ne cabuk "ayril" diyebiliyor sasiyorum ha.
Problemleri cözmek yerine, resmen problemlerden kaciyorsunuz.
Zelis canim herkes o dönemden geciyor, cok normal seyler yasiyorsun.
Benim bir arkadasim dügününe bir ay kala nisanlisiyla tartisiyor, odasinda ne var ne yok kirip döküyor sinirinden, evlenmeyecem ben diyor.. O kadar agladiki anlatamam, cekemiyorum artik demisti. Ama suan evleneli 2 yil olacak, esi o kadar mükemmel bir insanki, cok saygideger biri arkadasimada cok iyi davraniyor, Rabbim mutluluklarini bozmasin. Simdi kocam olmadan duramiyorum diyor:)
Yasadigin seyler cok normal, nisanlinda eminim sIkIntilidir, ki erkekler icin bu dönemler cok daha zormus. Aile reisi olarak kocaman bir sorumluluk alacak, kolay olur mu.
Hakaretlere gelince, burda cok haksiz. Birdaha yaparsa sert bir uslupla seni son kez uyariyorum bu konuda de, gözünü korkut. Erkege biraz korku vereceksin, sakin hakaretlerinin altinda ezilme.
Mutluluklar canim
cok mutsuzum 2 ay sonra evlenıcem ve bu duruma cok üzülüyorum ailemden ayrılacagım hıc bısey eskısı gıbı olmayacak ben evin küçük şımarık nazlı kızı olmayacagım artık kim sabah beni uyandırıp zorla kahvaltı yaptıracak gece yatarken üzerim acılmısmı diye uykusunu bölüp üzerimi örtecek off offf canım annem babam sizin degerinizi cok sonra anladım nişanlım cok kırıcı olmaya başladı bana karşı stresli sinirli agresif sebepli sebepsiz bagırıyo bazen hakaret ediyor ve o böyle yaptıkca evlilikten sogudum onu cok büyütmüşüm gözümde o kadar cok düştüm ki üzerine sevgımı hoyratca kulladı ve sonuc ona delıler gıbı aşık olan ben şuan o kadar hissizimki özlemiyorum onu görmek istemiyorum bomboşum anlayacagızın çok kırgınım ona ama işin tuaf tarafı artık aglayamıyorum önceden saatlerce aglar kendımı odama kapatırdım şuan acıtamıyor artık canımı boşverdim üzülmüyorumda ne yaparsa yapsın offfff napıcam ben evlilik günü yaklaştıkca geriliyorum ailemin gözüne bakamıyorum o an aglayasım geliyor ne zormuş ele karışması kimse acımıyor üzermiyim diye düşünmüyor Allahım sen bana yardım et:gitme::gitme::gitme:
3 sene oldu babam yıkılır bitiyor desem yapamam iki kişilik yanlızlık artık bizimkisi ikimiz içinde geçmiş olsun yapacak hiç bişey yok sadece saygı bekliyorum ondan başka hiç bişeyde gözüm yok ne yaparsa yapsın ben artık onu gercekten gözden cıkardım((
Ya bazi arkadaslar hemen ne cabuk "ayril" diyebiliyor sasiyorum ha.
Problemleri cözmek yerine, resmen problemlerden kaciyorsunuz.
Zelis canim herkes o dönemden geciyor, cok normal seyler yasiyorsun.
Benim bir arkadasim dügününe bir ay kala nisanlisiyla tartisiyor, odasinda ne var ne yok kirip döküyor sinirinden, evlenmeyecem ben diyor.. O kadar agladiki anlatamam, cekemiyorum artik demisti. Ama suan evleneli 2 yil olacak, esi o kadar mükemmel bir insanki, cok saygideger biri arkadasimada cok iyi davraniyor, Rabbim mutluluklarini bozmasin. Simdi kocam olmadan duramiyorum diyor:)
Yasadigin seyler cok normal, nisanlinda eminim sIkIntilidir, ki erkekler icin bu dönemler cok daha zormus. Aile reisi olarak kocaman bir sorumluluk alacak, kolay olur mu.
Hakaretlere gelince, burda cok haksiz. Birdaha yaparsa sert bir uslupla seni son kez uyariyorum bu konuda de, gözünü korkut. Erkege biraz korku vereceksin, sakin hakaretlerinin altinda ezilme.
Mutluluklar canim
canım arkadaşımıza katılıyorum ...tek sorun yaşayan sen degilsin emin ol nişanlılık gerçekten çok zor bir devre sadece bazıları sorun olarak görmedigi için alttan alıyor bazılarıda bir minim sebebi büyüterek (ben) dünyanın derdi yapıyoruz sen nasıl ki ailenden ayrı olacagını düşünüyorsan(bende) onunda düşündügü şeyler vardır muhakkak arkadaşımında dedigi gibi sorunlar oluyor kuzenimde aynılarını yaşadı kına gecesi bile istemedigini sevgisinin bittigini söylemişti çok üzülmüştüm günlerce aglamıştım onun için sırf mutsuz bir evlilik yapacak ailesi üzülmesin diye dedim ...ama şimdi 9 aylık evli ve 3.5 aylık hamile çok abartmışım diyor düğün sitresinden kendisini üzüyordu ve nişanlısıda alttan almıyor aksine körüklüyordu yani sevgin bitmedi ben kendim içinde söylüyorum bazen istemiyorum mutlu olamıcaz diyorum bazense(göreve gittigi ve hafta boyunca aramadıgı zaman uyku girmiyor gözüme peki bu ne ozaman tartıştıgımda konuşmak istemiyorum ama sesini 5 günden fazla duymadıgım da özledigimi hissediyorum o a dese ben d anlıyorum ama aynayı hep tek taraflı tutuyoruz ..inş.mutlu olursun ve düzelirsin ..yani demek istedigim her nişanlılık devresi sorunlar oluyor
aile,eşya,arkadaş,ev,telefon,yaaa muhakkak bişeyden sorun çıkıyor ..
günaydınnnn güzellikler ..canım hakkını helal et yazını arkadaşlarıma okuttum ve eleştri yaptık ..hepsi evli yada nişanlı birtanesinin yorumu yaaa bu kız benim yaşadıklarımı yaşıyor dedi.ve şuan evli arkadaş nişanlısıda aynı yani ben bu devrede hiçççç sorunum olmadı diyen çok nadir bile duymadım muhakkak sorun var bitanem ..bence seviyorsun nişanlını sadece ceylin85 arkadaşımızında dediği gibi stresten canım inan benim nişanlımda herşeyi alttan alıyor die sinirleniyorum bende yani herkez farklı şekilde sorun yaşıyor .ama o bizim stresimizden kaynaklanıyor ...ya gerçekten mutlu olursunuz inş.
bencede biraz stresden ve ailenden ayrilacagin icin üzüldügündendir.. insan ilk basta anlamiyo, evlencegim diye hevesleniyo ama ancak dügün yaklasinca baba evinden ayrilacagi icin üzülüyo.. bak ben dügünümden bir gece öncesine kadar ev tasidim, cok gec yattim, erken kalktim uykusuzdum sinirliydim, ama gelinligi giyince hepsi gecti ve o bi gece öncesine kadar babamin evinden ayrilcagimi aklima bile getirmedim getirecek firsatim olmadi stresden.. o gece son gecem oldugunu hissetdim ve cok üzüldüm, agladim, gözler sisti tabi iyiki makjaj diye bisey var.. ama simdide annemlere gidince, kendimi sadece misafir gibi hissediyorum kendi evimi özlüyorum.. insan zamanla alisiyo, stres azaliyo insan sevdigiyle, esiyle kaldigi yerden devam ediyo.. bizde 4 sene beraberdik evlenmeden.. senin nisanlinda okadar kötü olsaydi sevmeseydin bu kadar birlikte olupta evlilik karari almazdin herhalde.. insan bazen bi bosluga düsüyo, o anki duygularin tüm hayatini belirledigini zannediyo, ama sonra ne sacma düsünmüsüm diyebiliyo geri döndügünde.. umarim sendede böyle olur ve cok mutlu olursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?