cok mutsuzum.....

çok sagol düşüncelerini paylastıgın için bı nebze içimi rahatlattın....

Eğer evlenipte sıkıntı yaşarsan o zaman baban yıkılır canım şimdi değil..
Sana şimdiden saygı duymuyorsa hakaret ediyorsa bu evlilikten hayır gelmez..
Nikahına 2-3 gün kala ayrılanlar oluyor neden mi mutlaka bir sorunları oluyor çünkü evliliklerini kaosa sürüklememek için bitiriyorlar.
Bu gün okudum burada nikahına 10 gün kala nişanlısı yüzük atmış nedense annem herşeyden önce gelir demiş damat adayı...
Çok iyi düşün canım hayatınıda heba etme sakın ...

canım arkadaşımıza katılıyorum ...tek sorun yaşayan sen degilsin emin ol nişanlılık gerçekten çok zor bir devre sadece bazıları sorun olarak görmedigi için alttan alıyor bazılarıda bir minim sebebi büyüterek (ben) dünyanın derdi yapıyoruz sen nasıl ki ailenden ayrı olacagını düşünüyorsan(bende) onunda düşündügü şeyler vardır muhakkak arkadaşımında dedigi gibi sorunlar oluyor kuzenimde aynılarını yaşadı kına gecesi bile istemedigini sevgisinin bittigini söylemişti çok üzülmüştüm günlerce aglamıştım onun için sırf mutsuz bir evlilik yapacak ailesi üzülmesin diye dedim ...ama şimdi 9 aylık evli ve 3.5 aylık hamile çok abartmışım diyor düğün sitresinden kendisini üzüyordu ve nişanlısıda alttan almıyor aksine körüklüyordu yani sevgin bitmedi ben kendim içinde söylüyorum bazen istemiyorum mutlu olamıcaz diyorum bazense(göreve gittigi ve hafta boyunca aramadıgı zaman uyku girmiyor gözüme peki bu ne ozaman tartıştıgımda konuşmak istemiyorum ama sesini 5 günden fazla duymadıgım da özledigimi hissediyorum o a dese ben d anlıyorum ama aynayı hep tek taraflı tutuyoruz ..inş.mutlu olursun ve düzelirsin ..yani demek istedigim her nişanlılık devresi sorunlar oluyor
aile,eşya,arkadaş,ev,telefon,yaaa muhakkak bişeyden sorun çıkıyor ..

bence ailene herşeyi anlat ve ayrılıp ayrılmamak konusunda fikir al.seni seviyolarsa onlarda ayrılmanı ister.böyle sorunlu bir insanla hayat geçmez,evlendiğin gün azap çekersin,ilerki yıllardada ah keşke kimseyi dinlemeyip nişanı atsaydım dersin

Ya bazi arkadaslar hemen ne cabuk "ayril" diyebiliyor sasiyorum ha.
Problemleri cözmek yerine, resmen problemlerden kaciyorsunuz.

Zelis canim herkes o dönemden geciyor, cok normal seyler yasiyorsun.
Benim bir arkadasim dügününe bir ay kala nisanlisiyla tartisiyor, odasinda ne var ne yok kirip döküyor sinirinden, evlenmeyecem ben diyor.. O kadar agladiki anlatamam, cekemiyorum artik demisti. Ama suan evleneli 2 yil olacak, esi o kadar mükemmel bir insanki, cok saygideger biri arkadasimada cok iyi davraniyor, Rabbim mutluluklarini bozmasin. Simdi kocam olmadan duramiyorum diyor:)

Yasadigin seyler cok normal, nisanlinda eminim sIkIntilidir, ki erkekler icin bu dönemler cok daha zormus. Aile reisi olarak kocaman bir sorumluluk alacak, kolay olur mu.
Hakaretlere gelince, burda cok haksiz. Birdaha yaparsa sert bir uslupla seni son kez uyariyorum bu konuda de, gözünü korkut. Erkege biraz korku vereceksin, sakin hakaretlerinin altinda ezilme.

Mutluluklar canim

canım arkadaş zaten onu artık özlemediğini,istemediğini söyledi.kendide ayrılmak istiyor ama emin değil benim anladığım kadarıyla.

dediğinde haklısın,birde şöyle düşün, karşındaki insan sinirliyse,sinirini başka türlü gösteriyorsa yine bi derece devam edilir,ama bu insan nişanlanmış,mutluluktan havalarda uçması,karısı olacak insanı el üstüne tutup iyi bir gelin yapması gerekirken küfür hakaret ederse,sinirlendiğinde sinirini kızdan çıkarırsa,kızı kaçıracak derecede incitirse bir terslik olmalı.

benimde sevgilim küfreder çok sinirlendiğinde,ama asla bana değil,o da kapıları çarpar duvarlara vurur,ama asla bana değil yada beni korkutacak düzeyde vurmaz,sinirlendiğinde sinirini benden çıkarmayı bırak sakinleşmek için beni çağırır

en kırıcı kavgalarımızda bile aramızda bir tutku vardır,bağlılık vardır,birbirimizi yiyeceğimizi bilsekte buluşmaktan çekinmeyiz,ama bak arkadaş buluşmak yüzünü görmek istemiyor,aradaki tutku,heyecan bitmiş bence..

eğer bu yazısının altına,olumlu şeylerde yazsaydı ''sevgilim de üzülüyor,pişman oluyor sonradan,beni sevdiğini düşünüyorum benim için şunları şunları yaptı,ayrılmak istemiyorum'' falan dese daha olumlu şeyler yazardım.

ama şu yazdıklarına bakılırsa karşımda odun bir erkek ve ondan bıkmış bunalmış bir kız görüyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

diyorsun ama 2 ay sonra bu adamla evleneceksin...

iyi cesaret

belki evlenince düzelirsinizlaelaelaelaelae

çok teşekkür ederim inan çok rahatladım yorumunuzu okuyunca gecen hafta eşyalarımızın büyük bı kısmını aldık benım ıstedıklerımı aldı hıc ikilemedi bile hatta buzdolabı bana bıraz pahalı geldı almayalım dedım yınede aldı herşeyi kendısı alıyor ailesinden bi kuruş görmüyor sanırım maddi olarakda sıkıntıda biraz belkide onun gergınlıgı vardı üzerinde dıyede düşünüyorum....birde bızım ilişkimiz 4 sene olucak yakında yani cok emek verdik bilmiyorum bi iyi gecirdigimiz günleri hatırlıyorum birde kavgalarımızı düşünüyorum cıkamıyorum işin ıcınden ama gercekten ıyı geldi yorumunuz tekrar teşekkür ederim:)))

cok teşekkür ederim canım haklısın sabretmek gerekiyor bu erkeklerın normalıde yok zaten hepsınde degişik bi arza bulunuyor Allah yardımcımız olsun su dönem bende cok hassasım zor bı donem geçiriyorum sanırım bırazda onun etkısı düğün stresı var umarım hakkımızda hayırlısı olur....

günaydınnnn güzellikler ..canım hakkını helal et yazını arkadaşlarıma okuttum ve eleştri yaptık ..hepsi evli yada nişanlı birtanesinin yorumu yaaa bu kız benim yaşadıklarımı yaşıyor dedi.ve şuan evli arkadaş nişanlısıda aynı yani ben bu devrede hiçççç sorunum olmadı diyen çok nadir bile duymadım muhakkak sorun var bitanem ..bence seviyorsun nişanlını sadece ceylin85 arkadaşımızında dediği gibi stresten canım inan benim nişanlımda herşeyi alttan alıyor die sinirleniyorum bende yani herkez farklı şekilde sorun yaşıyor .ama o bizim stresimizden kaynaklanıyor ...ya gerçekten mutlu olursunuz inş.

ne demek helal olsun inanın cok mutlu oldum demekki benim sorunumu ciddiye almıs ve arkadaşlarınızla paylaşmıs üzerinde konusmusmussuz arkadaşlarınıza ve size cok teşekkür ederim gercekten cok haklısınız sorunsuz bı ilişki yok sanırım ilk günki gibi degil hiç bişey birde ailemden ayrılacagım için cok üzgünüm hassas bi dönemdeyim nışanlım da yapı itibariyle aniden parlıyor ve daha sonra pişman oluyor ama işte su dönem bana daha şefkatli davranmasını beklerdim bakalım yarın pazar görüşecegiz...iyi dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim umarım sizde cok mutlu olursunuz...

canım benım cok teşekkür ederim ınsallah bende babamın evinde kendımı mısafır gibi hisseder ve evimi özlerim cok sagol yorumun için böyle güzel yorumlar okuyunca o kadar cok rahatlıyorum ki bı nebze azalıyor üzüntüm cok sagolun umarım mutlulugunuz daim olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…