Çok mutsuzum

kedishimalya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2010
174
1
46
Diğer
okulda arkadaşlarımdan kazık yedim meğer yüzüme gülüp arkamdan dedikodu yapıp benle iyi geçinenleri de şişirmişler etrafımda dost bildiğim kişiler bunlar..moralim öyle bozuk ki yazıklar olsun
hala da yüzüme gülüyorlar oysa ki içlerinden biri gelip bunu söyledi bana,ben bu insanlara evimi açtım ne aptalmışım ya okulda kimseyle muhatap olmaya gelmiyor lanet olsun..onlar gerçek yüzlerini benim bildiğimi bilmiyorlar uzaklaşmak istiyorum ama nasıl davranayım fikir verin nolur sinirime hakim olmaya çalışıyorum

vallahi bu öğretmen camisanı kadını erkeği istisnalar var tabiki de dedi koduya bayılır bayılır.okuldaki öğretmenler odası cadı kazanı sürekli kaynar.ne kadar bayağılık varsa orada bulursun.merkez okullarda çok.benim şuanki okulumda çok şükür yok.biz idareden öğretmenine hizmetlisine kadar bir aile gibiyiz.ama merkezde de çalıştım.birbirine ağza alınmayacak laflar sayıp saç başa girişen öğretmenler gördüm ben.o kadar çok guruplaşma var ki kimse kimseye Allahın selamını bile vermiyor.bulunduğunuz okulda eş durumu tayininden bulunmuyorsanız tayin isteme hakkınız varsa bence tam da tayin dönemi.siz artık iş buraya geldiyse rahat edemezsiniz.sınıfçı değilseniz tayin isteyin gitsin.sınıf öğretmeni olunca daha zor.belli bir sınıfa emek veriyorsun biyere getirebilmek için.

keşke tayinim çıksa ama puanım çok az 3 yıllık öğretmenim.sınıfçı değilim

Valla bazı şeyleri kazık yiye yiye öğreniyosun canım takma kafana bunları böle insanlar heryerde var bundan sonrada nereye gidersen git mesafeni koru önceleri burnu büyük diyorlar sonra pek kıymetli oluyorsun bu sene bizzat yaşadım okulumda insanları tanımadan samimi olma önce bi dur hemen içli dışlı olma çünkü kimse senin gibi içi dışı bir olmuyor ne içten pazarlıklı insanlar var dediğim gibi moral bozmaya değmez. Bende önceden senin gibi çok üzülürdüm seneler geçtikçe anladım ki kendime yazık gerek yok....:içelim:

bunları hissettin mi yoksa varsayımmı yapıyrsun

emin misin ?

size gelip bunları anlatan da kesinlikle uzak durun bence.
belki de bire bin katıp geldi size anlattı...
koskoca öğretmenlerin böyle şeyler yapmaları ne kadar üzücü...

öğretmenlerin arasına fazla karışmadan dönemi bitirin. zaten az kaldı. bir sonraki dönem sağlam mesafeli davranın. yapacak tek şey bu

en güzeli uzak durmak.maalesef çevremizde böyle insanlar o kadar çok ki.en iyisi onları yok saymak.ve hiçbir şekilde kaale almamak.üzülmeyin .bu zamanda gerçek dost arkadaş bulmak çok zor.ben zaten insanın ailesinden başka dostu olabileceğinede çok ihtimal vermiyorum.

insanlar iki yüzlü olmayı değer sanar olmuşlar..

çok yazık en güzeli umursamaz olmak galiba..

geçen bir arkadaşım çok takıyosun milleti takma dedi ben de öyle yağmaya karar verdim artık etrafımda kimse kalmasa bile iki yüzlülerle konuşmıcamm kararlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…