- Konu Sahibi kedishimalya
-
vallahi bu öğretmen camisanı kadını erkeği istisnalar var tabiki de dedi koduya bayılır bayılır.okuldaki öğretmenler odası cadı kazanı sürekli kaynar.ne kadar bayağılık varsa orada bulursun.merkez okullarda çok.benim şuanki okulumda çok şükür yok.biz idareden öğretmenine hizmetlisine kadar bir aile gibiyiz.ama merkezde de çalıştım.birbirine ağza alınmayacak laflar sayıp saç başa girişen öğretmenler gördüm ben.o kadar çok guruplaşma var ki kimse kimseye Allahın selamını bile vermiyor.bulunduğunuz okulda eş durumu tayininden bulunmuyorsanız tayin isteme hakkınız varsa bence tam da tayin dönemi.siz artık iş buraya geldiyse rahat edemezsiniz.sınıfçı değilseniz tayin isteyin gitsin.sınıf öğretmeni olunca daha zor.belli bir sınıfa emek veriyorsun biyere getirebilmek için.
iyi de belki size gelip haber veren kişi yalan söylüyordur.
kanıtı var mı?
var canım ben de zaten bişeyler hissediyodum bana söyleyen de vicdan yapmışnasıl olduysa..
okulda arkadaşlarımdan kazık yedim meğer yüzüme gülüp arkamdan dedikodu yapıp benle iyi geçinenleri de şişirmişler etrafımda dost bildiğim kişiler bunlar..moralim öyle bozuk ki yazıklar olsun
hala da yüzüme gülüyorlar oysa ki içlerinden biri gelip bunu söyledi bana,ben bu insanlara evimi açtım ne aptalmışım ya okulda kimseyle muhatap olmaya gelmiyor lanet olsun..onlar gerçek yüzlerini benim bildiğimi bilmiyorlar uzaklaşmak istiyorum ama nasıl davranayım fikir verin nolur sinirime hakim olmaya çalışıyorum