merhabalar bugün aranıza katıldım mutsuzum evet okurken konu başlıklarını belki rahatlarım diye bende kaydoldum 7 yıllık evliyim 7 yıldır ailem ile eşim arasında sürekli problem yaşadım onlardan dolayı eşimle defalarca kavga ettik ne onlar eşimi sevdi nede eşim onları bu dengeyi benmi kurmadım yoksa onlardamı suçlu anlamadım en sonda abimle yaşadığımız sorundan sonra tamamen koptuk o olaylar büyüdü ve ben eşimin öfke sinirinden dayak yedim tabi bundan kimsenin haberi yok bu olay ilişkimizi çok yıprattı tabi oda bende yorulduk aslında 4 yaşında oğlum var bendede hata aradığım için kopamadımda böylede çok bunalıyoum napacağımı bilmiyorum
normal sartlarda erkek, ailesiyle karisi arasinda..bayanda kocasiyla ailesi arasinda hafiften dengeyi saglar.. herseyi soylemez filan.. ama eger birbirini sevmeme durumu varsa cekil aradan!!! baska caresi yok.. birak herkes ne hali varsa görsún olan sana olur!! bu lafimi unutma derim ben.. ayrica artik evlisin..esinin buyuk hatalari olmadigi surece sana karsi oncelikle kendi ailenin yaninda olman lazim..tabiki kendi aileni silmene gerek yok ama gerektigi kadar, huzurunuzkacmayacagi sekilde gorus.. eger buna tepki gosteren bi ailen varsa bizi degil esini savundu gibi zaten o aileyle hic gorusme..insan evladinin evinde huzurlu olmasini ister..hep derler buyukler..aman onlar mutlu olsun biz bugun varsiz yarin yokuz.. iste tam oylemerhabalar bugün aranıza katıldım mutsuzum evet okurken konu başlıklarını belki rahatlarım diye bende kaydoldum 7 yıllık evliyim 7 yıldır ailem ile eşim arasında sürekli problem yaşadım onlardan dolayı eşimle defalarca kavga ettik ne onlar eşimi sevdi nede eşim onları bu dengeyi benmi kurmadım yoksa onlardamı suçlu anlamadım en sonda abimle yaşadığımız sorundan sonra tamamen koptuk o olaylar büyüdü ve ben eşimin öfke sinirinden dayak yedim tabi bundan kimsenin haberi yok bu olay ilişkimizi çok yıprattı tabi oda bende yorulduk aslında 4 yaşında oğlum var bendede hata aradığım için kopamadımda böylede çok bunalıyoum napacağımı bilmiyorum
hoşbulduk teşekür ederim.ben en çok iki tarafında paylaşama duygularından kaynaklandığını düşünüyorum eşimin kişilik olarak ben bilirimci yapısının bizimkiler tarafından kabul edilmeyişi tek kız oluşumun verdiği vede belkide bilinçsizlikten ailemle çok yüzyüze getirdim çok sıklıkla gittim buda eşimde bıkkınlık getirdi ailemle arasındaki problem haricinde hiçbir problem yaşatmıyor bir eşin yapması gereken herşeyi yapmaya çalışıyor işlerimde yardımcı gezme sevgi elinden geleni yapar tek sorunumuz ailemle ilgili herşeyde çıkan kavgalar ve bunların artık daha agır olması derin yaralar bırakması bende tam alışıyorm tam anlamıyla artık sorun bitti dediğimde yeni bir kavga beni ondan buz gibi yapıyor şuan küsüz akşamdan beri konuşmuyoruz inatcıdır kendini haklı gördüğü için adımda atmaz bende yoruldum artık
sık gitmem birbirlerini sevmemeleri gecenki dayak olayının gerekçesi şuydu abimin oğlumla yaşıt bir kızı var biraraya geldikleinde inanılmaz şımarıyorlar bu durumda herkes geriliyor tabi abimde rahatsız olup cocuklardan gitmek istedi tam hazırlandılar kapıdaydı abim oğlumda ona elinde bişey var onu sallıyordu o arada bir aglama sesi yükseldi oğlum aglıyor oğlumun dediğine göre abim vurmuş kapıya doğru kafasını abime görede vurmamış elindekini çekince kafası gelmiş hemen kucağıma aldım çocuk epey bir agladı onlar gitti bu arada eşim sinirlendi belli etmedi eve geldik çok sinirlendi neden böyle yapıyor ben onun cocuguna ne yapıyorum diye hiç aglamayan eşim sinirden agladı nasıl yapar bunu dayı diye haklıydı aslında ertesi gün annem abimi sorgulamış yapmadım demiş ben ondan sonra ikna oldum ama cocuk inatla vurdu diyor bir sürü beddua etti bende bedduasına kızdım kavgamız çıktı ordan ben ısrar ettim yapmadı diye sonra olay büyüdü tabi ileri geri en sonunda çıldırıp öyle bir şey yaptı
sık gitmem birbirlerini sevmemeleri gecenki dayak olayının gerekçesi şuydu abimin oğlumla yaşıt bir kızı var biraraya geldikleinde inanılmaz şımarıyorlar bu durumda herkes geriliyor tabi abimde rahatsız olup cocuklardan gitmek istedi tam hazırlandılar kapıdaydı abim oğlumda ona elinde bişey var onu sallıyordu o arada bir aglama sesi yükseldi oğlum aglıyor oğlumun dediğine göre abim vurmuş kapıya doğru kafasını abime görede vurmamış elindekini çekince kafası gelmiş hemen kucağıma aldım çocuk epey bir agladı onlar gitti bu arada eşim sinirlendi belli etmedi eve geldik çok sinirlendi neden böyle yapıyor ben onun cocuguna ne yapıyorum diye hiç aglamayan eşim sinirden agladı nasıl yapar bunu dayı diye haklıydı aslında ertesi gün annem abimi sorgulamış yapmadım demiş ben ondan sonra ikna oldum ama cocuk inatla vurdu diyor bir sürü beddua etti bende bedduasına kızdım kavgamız çıktı ordan ben ısrar ettim yapmadı diye sonra olay büyüdü tabi ileri geri en sonunda çıldırıp öyle bir şey yaptı
Chessim,zaten gerekçeye ne hacet?gerekçe gerçekten çok saçma, seni bunun yüzünden mi dövdü, ve öncesinde de gerçek olup olmadığı belli olmayan bi olay için oturup ağlıyor öyle mi, abin psikopat değilse neden yiğenine vursun, vurcak olsa bile nasıl kimse görmüyor yada yiğeninin bunu söyleyeceğini bilmiyor mu
kusura bakma ama bunun için oturup ağlayan, ardından seni döven bi adam için ailene sırtını dönmeyi düşünmemelisin
onlar birbirlerini sevmiyolarsa bırak sevmesinle bm görevlisi gibi neden barış elçiliğine soyunuyorsun, bırak onlar ne hali varsa görsün
sen ne kocanı tut ne aileni
Chessim,zaten gerekçeye ne hacet?
Dayağın gerekçesi mi olurmuş?
Canım isterse eşimin karşısına geçip,onu en zayıf noktasından yakalayıp yerden yere vururum.Dövmesi mi gerek,karşılık verecekse o da kullansın konuşma kabiliyetini ya da tartışma kabiliyetini..
He bunu yapmak da anormal bir durum belki ama,uç örnek olsun diye dediydim,yanlış anlaşılmasın dayasakkelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?