elbette dayak olayı agır bir durum sizler bu kadar tepki vermekte haklısınız bende aynı şeyi düşünüyorum bunu aşmak banada kolay olmadı olmuyorda dediğim gibi destek alıyorum ama oğlum yollarımı bağlıyor ilerde keşke dermiyim bilmiyorum ama şuaşamada devam dedim yaralar kapanmıyor evt nasıl aşarım bilmiyorum yavruma bu acıyı yaşatmak istemedim çok hassas bir oğlum var zaman neyi getirecek bilemiyorum ilginizden dolayı hepinize teşekür ediyorum
hoşbulduk teşekür ederim.ben en çok iki tarafında paylaşama duygularından kaynaklandığını düşünüyorum eşimin kişilik olarak ben bilirimci yapısının bizimkiler tarafından kabul edilmeyişi tek kız oluşumun verdiği vede belkide bilinçsizlikten ailemle çok yüzyüze getirdim çok sıklıkla gittim buda eşimde bıkkınlık getirdi ailemle arasındaki problem haricinde hiçbir problem yaşatmıyor bir eşin yapması gereken herşeyi yapmaya çalışıyor işlerimde yardımcı gezme sevgi elinden geleni yapar tek sorunumuz ailemle ilgili herşeyde çıkan kavgalar ve bunların artık daha agır olması derin yaralar bırakması bende tam alışıyorm tam anlamıyla artık sorun bitti dediğimde yeni bir kavga beni ondan buz gibi yapıyor şuan küsüz akşamdan beri konuşmuyoruz inatcıdır kendini haklı gördüğü için adımda atmaz bende yoruldum artık
Şiddet gördüysen asla atlatılmıyor.ben unutmadım. çünkü o insana saygın bitiyor. kendine saygın azalıyor.Neden bir şey yapamadım diye için içini yiyor.Sonra da sevgin tükeniyor.Çocuk var diye katlanıyorsun. Ama o da doğru değil. cesaret edip boşanmak ve yeni bir hayata adım atmak lazım. Güçlü olmazsan ezilen hep sen olursun.merhaba arkadaşlar devam kararı almıştım onun pişmanlıkları söz verişi bundan sonra olmayacağına dair bu dönem içerisindeki davranışlaının iyiliği bile beni yumuşatamıyor hala çok öfkeliyim kendimi zorluyorum bişeyler için hatamı yapıyorum acaba güvenim yok oldu tamamen bidaha yaşarmıyım endişesi ve oğlumada bu stresi yaşatıyorum kendimi nasıl telkin edebilirim ne kadar sürer bunu atlatmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?