çok mutsuzum

• Konu Sahibi Konu Sahibi were
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
siz ailenize biraz sık gittiğiniz için eşiniz dolmuştur ve bu bir bahane olabilir
o insan oğlunuzun dayısı ve sizin öz be öz abiniz yerinizde olsam aradaki kırgınlığı yumuşatmak ve dayı yeğen ilişkisini pekiştirmek için oğluma o senin dayın seni seviyor şeklinde konuşur ve dayısını arattırır senden özür dilerim dayıcım seni çok seviyorum dedittirirdim
eşimede abimin üzgün olduğunu daha dikkatli davranacağını söylerdim
benzer şeyler yaşadık ondan yardımcıolmak istedim

eşinizle konuşun ne yapmak nasıl davranmak istiyor annenlerden beklentileri neler ona göre hareket edin bence... başka huyları iyiymiş dediğinize göre.. arada da bir çocuk var dengeyi siz sağlayacaksınız...

inanın artık insanların burnu havada saygı sevgi kalmadı tüm çocuklar aynı yetiştiriliyor eleştiri yapıldığında anne baba hemen karşı çıkıp darılıyor kimse objektif olmaya çalışmıyor

zamanında eşim uyardı beni yeni evlendiğimizde sürekli değil 15 günde gidelim tatlı gidelim böyle bir anlamıda olmuyor diye şunu itiraf etmeliyim ailem tamamen haklı diyemiyorum onlarda hatalılar ben herf fırsatta gittim herseferinde oda gelsin istedim o ailesine düşkün değil istediklerinde yanındadır ama illa beraber olayım derdi yoktur evimize karışmalarına asla izin vermez beni onlara hiç ezdirmez laf söyletmez gelin olarak hiç mecburiyetim yoktur kararlarımda saygılıdır bendende bunu bekledi ben bu dengeyi kuramadım zamanında bu denge olsaydı belki ben bu psikolojide olmayıp daha mutlu olacaktım

ne kadar haklı olursa olsun şiddet uygulamış size bu yüzden asla haklı kabul edilemez,yaşadıklarınız cok zor,benım ailemde en basında eşimi istemediler evlenmeme razı da değillerdi ama birsüre sonra alıştılar birbilerini tanıdıkça cok sevdiler,annem ve babam şimdi eşimle öyle ilgili ve sıcaklarki bazen bana gelin ona evlat muamelesi yaptıklarını bile düşünüyorum.bu tabiki güzel şikayetçi değilim demem oki belki birgün sizinde düzelir,ve araları nasıl böyle iyi oldu biiyormusnuz ?? hep eşimi iyi yanı yapmadgnı yaptı olarak gsterdım aileme.eşimede ailem için aynı seyi yaptım ,iki tarafada basta biraz yalan konustum ama sırf iyi olsunlar bi problem cıkmasın diye yaptımm sımdı iyikide yapmısım diyorum.belki sizde biraz bu tarz seylerle ortamı yumusatabilirsiniz.inş. hersey düzelir..

elbette dayak olayı agır bir durum sizler bu kadar tepki vermekte haklısınız bende aynı şeyi düşünüyorum bunu aşmak banada kolay olmadı olmuyorda dediğim gibi destek alıyorum ama oğlum yollarımı bağlıyor ilerde keşke dermiyim bilmiyorum ama şuaşamada devam dedim yaralar kapanmıyor evt nasıl aşarım bilmiyorum yavruma bu acıyı yaşatmak istemedim çok hassas bir oğlum var zaman neyi getirecek bilemiyorum ilginizden dolayı hepinize teşekür ediyorum

umarım yanlış anlamadınız ben boşanın demek istemdım zaten ben bu tarz bişeyden dolayı boşanma fikrine karsıyım,helede arada bir evlat varsa bu daha zor,yasamyanda bilemez tabiki anlıyorum.hersey düzelir inş...

madem birbirlerini sevmiyorlar neden ısrarla adamı sık sık oraya götürüyorsunuz.ayrıca 4 yaşındaki bir çocuk yalanın ne olduğunu henüz bilemez.eğer vurdu diyorsa vurmuştur yada düşmesine neden olmuştur.eşinizin bu duruma kızması normal.fakat bu yüzden size vurması çok saçma.durumlar daha da kötüye gitmeden eşinizle bu konuyu konuşun ve yaptığının yanlış olduğunu söyleyin.tabi bu arada kendi yanlışlarınızdan da bahsedin ve olayı bu şekilde kapatmaya çalışın.ailem diyorsunuz sizin aileniz siz eşiniz ve oğlunuz.bunu unutmayın.anne babanızı daha kısıtlı görün eşiniz daha da az görsün.bu şekilde düzelir diye düşünüyorum.

dayak olayında eşin haksız sebebini de okudum gerçekten çok saçma ve anlamsız
bu sebepten dolayı olay dayak raddesine gelmez ki:bbo:gelmemeli delmaz:
sen zaten yaptığın hataların farkındasın madem 2 taraf anlaşamıyor sende onları en az seviyede görüştür.ailen eşin hakkında konuşmak isterse izin verme
eşine de bu konuda konuşmak istemediğini belirt.çok sık gidiyorum diyorsun bunu azaltabilirsin.eşinden memnun olduğunu mutlu olduğunuzu sürekli söyle ailene
böyle yaparsan sorun çıkmasını engelleyebilirsin
aslında bunları yapmak zor değil bugüne kadar yapmamışsın bundan sonrası için yap canım
ama dayak konusunda özür dilemeli senden geri adam atmaaklinialirimsmile

arkadaşım ilk zamanlarda bende senin gibi eşimle ailem arasında kaldım evde huzursuzluğun tek sebebi buydu sonraları baktımki ben bu evde yaşıyorum ve kendime kurduğum bir ailem var önceliği evime verdim benimde bir çocuğum var evlenince sorumlulukların değişiyor inan artık aileme ayda bir bile gtmiyorum ama hergün arıyorum iyi olduklarını biliyorum bu dengeyi sağlamak çok zor eşinle başka problemin olmadığına göre huzurunu kaçırma bence ailenden kesinlikle vazgeçme ama eşini bunaltacak dereceyede getirme çocuğunada bu huzursuzluğu yaşatma

merhaba arkadaşlar devam kararı almıştım onun pişmanlıkları söz verişi bundan sonra olmayacağına dair bu dönem içerisindeki davranışlaının iyiliği bile beni yumuşatamıyor hala çok öfkeliyim kendimi zorluyorum bişeyler için hatamı yapıyorum acaba güvenim yok oldu tamamen bidaha yaşarmıyım endişesi ve oğlumada bu stresi yaşatıyorum kendimi nasıl telkin edebilirim ne kadar sürer bunu atlatmam

ah canim , inan uzuldum senin icin suan..bende evin tek kiziyim, ailemde iyiligimiz icin fikirlerini soyler zaman zaman, bunu uygular yada uygulamayiz bize kalmis bisey, esim aileme karsi son derece saygi/sevgi doludur, bizimkilerde esime karsi aynen ....

cok uzucu, hem dayak yemissiniz, bbo: ) bunu nasil kabul edersiniz...??onuda anlamakta zorlandim. hemde simdi kusmussunuz??? ailenizi ayri tutmayi basaramamissiniz, demekki esiniz istemiyor ailenizi sanirim, yazik.ailenizin evine SIKca gitmenize yormussunuz...gitmeyin ozaman okadar sIKca.
cok gecmis olsun,

Canım dayağın hiçbir şekilde affı yoktur gözümde ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim, olayları aslında sen tırmandırmışsın. Eşin kendi ailesiyle dengeyi çok güzel kurmuş, seni ezdirmemiş, görüşmeniz için baskı yapmamış, sen bunların hep tam tersini yapmışsın, bütün sorun da buradan kaynaklanıyor bence.

Yine de hiçbir şey için geç kalınmış değil, 7 yıl içinde bu anlaşmazlığın tatlıya bağlanamayacağını acı biçimde anlamışsın zaten. Şu anda yapabileceğin en mantıklı şey onları mümkün mertebe bi araya getirmemek. Haftada 1-2 değil de 15 günde bir gidin, arada çok özlersen sen kendin gidip görürsün aileni. Eşinin kendi ailesi konusunda sana gösterdiği saygıyı sen de eşine gösterirsen ortada sorun falan kalmayacağına eminim.

bazı kullanıcılar bana tepki verdiler suçu kendimde aradığım için dayağın affı olmamalı belki ama bu haddeye gelmesinde kendimi yargılamadanda duramadım çünkü benzer olayları eşimin ailesi arasında bende yaşadım tavrı kesindi ve benim yanımda oldu herzaman için kollayıcıydı ben bu dengeyi evet kuramadım yargılamam kendimi buydu belki içsel bir savaş belkide dayak olayını kendi içimde çözmeye yardımcı olmaktı

Şiddet gördüysen asla atlatılmıyor.ben unutmadım. çünkü o insana saygın bitiyor. kendine saygın azalıyor.Neden bir şey yapamadım diye için içini yiyor.Sonra da sevgin tükeniyor.Çocuk var diye katlanıyorsun. Ama o da doğru değil. cesaret edip boşanmak ve yeni bir hayata adım atmak lazım. Güçlü olmazsan ezilen hep sen olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…