cok mutsuzum....

zekiyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2010
881
8
46
Diğer
arkadaslar o kadar mutsuzumki nedenini bilmiyorum....belki hayatimi yazsam roman olur herkes gibi...birikintimi onuda bilmiyorum ama yasamak istemiyorum.....o kadar yoruldumki SIKINTILARDAN insanlarin ikiyuzlulugunden anlatamam....hayatta beni hickimse anlamadi....anlamiyor.....esimide hic sevmiyorum galiba sevgim bitti....1o yillik evliyiz....ama inanin bana cok kabalasti....ben artik yasamaktan biktim.....insanlarin konusmalarindan biktim....zaten ilaclarla ayaktayim....yasim 31....simdi bitkisel seyler kullaniyorum...1 yili gecti birakali....ama olmuyor....hickimsem yok burda olanlarda birseye yaramiyor....esimin tarafi hep...hic sormazlar isleri olunca esimi ararlar isleri biter eyvallah.....beni kimse anlamadi...ölmek istiyorum iki cocugumu dusunuyorum.....biktim bosaninca hersey bitermi....özgur olmak istiyorum...esimle gecen tartistik.....bosanacam biktim dedim....cocuklarin ikisi ya sana yada ikisi bana ayirmak yok diyor....ben biri sana biri bana dedimde....yurtdisina gelmekle esseklik yapmisim....kader diyelim....mutsuzum....almanca kursuna gidiyorum artik kafam yoruldu....zaten dinlenmem gerekiyo....ordan bir arkadas var....dun aradim konusmak icin her zaman gorusuyoz.....acmadi.....mesaj yazdim cevap vermedi......bugun sordum insan bir cevap verirdi dedim...elim degmedi diyor......herkes böyle insan bir kusura bakma der....ben tam bir essegim....insanlar böyle yapinca kin doluyorum....kötu duygularla boguluyorum:2::2:yasamdan zevk almiyorum...kisaca herkesden nefret ediyorum....

arkadasim kimsem yok denemek bizler ne gune duruyoruz
hayatta hic kimseye uzulmeye degmez bende zamaninda cok uzuldum cok kirildim cok bunaldim sinir hastasi oldum ama baktimki kimseye birsey oldugu yok degmez dedim bende baska sehirde dogdum buyudum su an bu sehirde esimle birlikte baska kimse yok arkadas falan kimseye guvenemiyorum bende malesef turkiyeden gittiysenn ondandir ozaman ama arkadasin ayip etmis zaten bosuna dememisler iyi gunun dostu diye

heeyyyy bende varım. buradakı arkadaslık dostluk cok farklı. en baından rahatsız cunku herkes bı sekılde hayatında sorun var. bırbırımıze destek olacagız.
Ilk olarak hemen sılkelen, kendıne gel, sonra hayatta kalmaya bak :) esının aılesı senı aramasın kafana takma. sen maddı problem yasıyormusun, sıkılınca rahatca dısarı cıkabılıyormusun ?
bız burdayız anlatmaya basla ıstersen

reyhan haklisin olmuyor ben panik atak gecirmistim...kurs zorlastiya su sira strese giriyorum...belki ondan yokluyor....evet kim ayip etmiyorki reyhankim dusunuyorki kalbini kirarmiyim diye....hickimse dusunmuyorki rehhan.....benim gibi dangalak bulursan bilmiyorum...bu hale geldim...bende sinir hastasi oldumo kadar sen sakrak bir insandimki.....birde guzel söz söyleyen yok....hep elestiri....hep elestiri....nasil davranacagimi sasirdim....tesekkurler....

cikabiliyorum...hasta olmazsam....deprsyonda degilsemyok para SIKINTIM yok.....ama ruhum tukendii

Aman canım benim ya hayatta hiçbirşey kafa yormaya değmez aman şu ne der acaba aman bu ne eder acaba içimiz dışımız mahvoluyor önmeli olan sağlığın eşinle problemin ne tam olarak özel değilse neden sana destek olmuyorki ah bu erkekler...her fedakarlığı kadınlar yapacak yok öyle yağma birazda onlar hayatlarından ödün versinler nolur yani ya...

Yurt disinda nerede yasiyorsunuz? Almanyami avusturyami? Bosanmak en son ihtimal olsun dilerim, insaAllah baska türlü evliliginizi kurtarabilirsiniz. Ama eger ki baska caresi yoksa kardesleri birbirinden ayirmayin lütfen. Anne babanin anlasmazligi yüzünden kardesler neden birbrine hasret kalsinlar. Sizin adiniza üzüldüm gercekten. Insan psikolojik olarak bir cöküse cok kolay girebiliyor. Ama cikmasi bir okadar zor olabiliyor. Ama kendini bu kadar salmayin. Hayati yeniden sevmeyi deneyin ve ufak seylerden baslayin. Esinizle araniza tekrar bir heyecan olusturmaya calisin. Farkli selyer yapin. Tekrar birbirinizi sevmeyi ögrenin. Hakkinizda hayilrisi olsun insaAllah. Kendimde yurt disinda oldugum icin türkiyeden gelen gelin ve damatlarin az cok hangi zorluklarla karsilastiklarini biliyorum. InsaAllah bu psikolojik olarakta evlilik durumu olarak hersey daha güzel olur sizin icin. Ve unutmayin, suan sizin icin kendi caninizdan bile mühim olan cocuklariniz var. Onlarin sizi bu sekilde mutsuz görmelerine izin vermeyin. Onlar icin kendine ceki düzen verin. Hayati ve yasamayi sevin. Allah yardimciniz olsun tekrar.

cok haklisin canim yaa....bugun kursa gitmedim yaa dinlendim daha iyiyim...beyin yorgunluguna strese gelemiyorum...yanimdaki kizda cok negatif....3 aydir idare ettim ama artik yapamayacagim galiba....arbaysamin kursu canim bilirsin sen...,her gun gitmelisin....is gibi....1 hafta krank yaptim ögretmene brif yazmislar niye gelmedi falan....neyse ogretmene dedimki ne yapabilirim...cocuklarim var hasta oluyorlar....kadin diyorki ya cocuk ya kurs salakligin bu kadari görulmusmu!!!!!benim hakkim var degilmi....bestätilgung göturdukten sonra....neyse canim yaa bir yandanda a 2 yi almak istiyorum....burufunga girmek istiyorum...ikinci ayda....biraksam sinava sokarlarmi bir bilgin varmiii......amaaaan sagligimdanda önemli degil ya ....olmazsa olmaz....verdikleri parayida adamin burnundan getiriyorlar....yanimdaki kizda turk ama dedigim gibi cok negatif...herkes diyor neden böylesin...kirarmiyim yok....bosverdim herseyi....

yalnızlık zor kimse beni anlamıyor diyorsunuz bunu çoğu zaman hepimiz söylüyoruz.ben bazen ben mi anlatamadım dediğim zamanlar oluyor.yeni uğraşlar edinseniz.sevceğiniz ilginizi çekebilecek şeyler.bide insanları ağlama duvarına çevirmenin faydası yok bi süre sonra herkesi kendinizden uzaklaştırırsınız.kimse mutsuz insanların yanında olmak istemez hepimizin doğası böyle o yüzden başkalarına hiç kin beslemenize gerek yok. çoğu insan dertleşmek için psikologlara yaşam koçlarına gidiyor.insanı gerçekten rahatlatır.(tecrübeyle sabittir)

Ben size özelden yazayim en iyisi sorunuzu tam anlayamadim cünkü.

haklisiniz tabiiki ngatif insani kimse sevmez....gidiyorum zaten......

ama hiç bir şey anlatmamışsın ki
neden mutsuzsun kocan mı dövüyor aldatıyor mu kayınvalide sorunun mu var kendi ailenle mi kavga ettin
nedir yani olay?????????????

esin bosanmayi kabulmu etti? cocuklar ya sende ya bende dedigine gore...
ayrica ölmek isteme.. annesin cocuklarinin sana ihtiyaci var! sende onlarin masumluguna sigin dua et ve durumunuzu iyiye goturebilmek icin
careler ara.. gerekiyorsa bosanirsin ama baska alternatiflerin varsa onlari degerlendir..
bak yalnizim diyorsun demekki senden baska kimse sana yardim etmiyor dolayisiyla kendin guclu olmalisin.. kursa neden bu kadar kafayi takiyorsun bu arada?
oluruna birak.. ama herseyden once esinden
beklentilerini dile getir anlamasini sagla.. allah kolaylik versin

Kendinizi bırakmayın bu kadar,
bunalmış, sıkılmış olabilirniz ama ölmek isteyecek kadar ne sıkıntınız var ki ?
Sağlığınız yerinde, yuvanız ve çocuklarınız var, bunlar bir çok insanın sahip olmak isteyipte olamadığı şeyler.
Lütfen sizden daha kötü durumda olanları düşünün ve halinize şükretmekle başlayın..
Üstelik çocuklarınız var, güçlü olun biraz.
Onlarda karşılarında şikayet eden, zayıf bir anne görmesinler..
Bizlerinde etrafında hep güvenilir, güleryüzlü insanlar yok,
süper şartlarda yaşamıyoruz ama yaşıyoruz sonuçta..
Bu bir dönemdir, atlatılır.
Geçici olduğunu unutmayın, ,işe eşinizden boşanmakla değil
çözüm aramakla başlayın.
Şu anda sağlıklı karar veremyorsunuz.
Sizi kırmak istemem ama
boşandıktan sonra ki zor sürece dayanabilecek kadar güçlü olmadığınız hissine kapıldım.

Son düzenleme:
kendini yanlız hissetme bence,
hiçkimse olmasa bile bak negüzel 2 yavrun varmış... insana çoğu zaman yeter de artar bile evlatları...
benim 2 aylık kızım var, nezaman mutsuz hissetsem, yanlız hissetsem, yatırıyorum bağrıma kokusuyla gideriyorum üzüntümü...

Almanyada yasadigina göre bilirsin krankkasseden arastir kurlar var terapiyede gittigine göre kur sansin yüksek gider 2-3 hafta tatil gibi kafani dinlersin...

Bu arada hem evliligini gözden gecirirsin hem kendinle basbasa kalip olaylari düsünme sansin olur eminim sana iyi gelicektir bi süre uzak olman...anladigim kadariyla klasik almanya depresyon havasina girmissin kurda oldugun sürece krankli sayiliyorsun almanca kursun icinde bi problem olmaz.Kendini toplarsin iyi gelir bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…