cikabiliyorum...hasta olmazsam....deprsyonda degilsemheeyyyy bende varım. buradakı arkadaslık dostluk cok farklı. en baından rahatsız cunku herkes bı sekılde hayatında sorun var. bırbırımıze destek olacagız.
Ilk olarak hemen sılkelen, kendıne gel, sonra hayatta kalmaya bak :) esının aılesı senı aramasın kafana takma. sen maddı problem yasıyormusun, sıkılınca rahatca dısarı cıkabılıyormusun ?
bız burdayız anlatmaya basla ıstersen
cok haklisin canim yaa....bugun kursa gitmedim yaa dinlendim daha iyiyim...beyin yorgunluguna strese gelemiyorum...yanimdaki kizda cok negatif....3 aydir idare ettim ama artik yapamayacagim galiba....arbaysamin kursu canim bilirsin sen...,her gun gitmelisin....is gibi....1 hafta krank yaptim ögretmene brif yazmislar niye gelmedi falan....neyse ogretmene dedimki ne yapabilirim...cocuklarim var hasta oluyorlar....kadin diyorki ya cocuk ya kurs salakligin bu kadari görulmusmu!!!!!benim hakkim var degilmi....bestätilgung göturdukten sonra....neyse canim yaa bir yandanda a 2 yi almak istiyorum....burufunga girmek istiyorum...ikinci ayda....biraksam sinava sokarlarmi bir bilgin varmiii......amaaaan sagligimdanda önemli degil ya ....olmazsa olmaz....verdikleri parayida adamin burnundan getiriyorlar....yanimdaki kizda turk ama dedigim gibi cok negatif...herkes diyor neden böylesin...kirarmiyim yok....bosverdim herseyi....Yurt disinda nerede yasiyorsunuz? Almanyami avusturyami? Bosanmak en son ihtimal olsun dilerim, insaAllah baska türlü evliliginizi kurtarabilirsiniz. Ama eger ki baska caresi yoksa kardesleri birbirinden ayirmayin lütfen. Anne babanin anlasmazligi yüzünden kardesler neden birbrine hasret kalsinlar. Sizin adiniza üzüldüm gercekten. Insan psikolojik olarak bir cöküse cok kolay girebiliyor. Ama cikmasi bir okadar zor olabiliyor. Ama kendini bu kadar salmayin. Hayati yeniden sevmeyi deneyin ve ufak seylerden baslayin. Esinizle araniza tekrar bir heyecan olusturmaya calisin. Farkli selyer yapin. Tekrar birbirinizi sevmeyi ögrenin. Hakkinizda hayilrisi olsun insaAllah. Kendimde yurt disinda oldugum icin türkiyeden gelen gelin ve damatlarin az cok hangi zorluklarla karsilastiklarini biliyorum. InsaAllah bu psikolojik olarakta evlilik durumu olarak hersey daha güzel olur sizin icin. Ve unutmayin, suan sizin icin kendi caninizdan bile mühim olan cocuklariniz var. Onlarin sizi bu sekilde mutsuz görmelerine izin vermeyin. Onlar icin kendine ceki düzen verin. Hayati ve yasamayi sevin. Allah yardimciniz olsun tekrar.
cok haklisin canim yaa....bugun kursa gitmedim yaa dinlendim daha iyiyim...beyin yorgunluguna strese gelemiyorum...yanimdaki kizda cok negatif....3 aydir idare ettim ama artik yapamayacagim galiba....arbaysamin kursu canim bilirsin sen...,her gun gitmelisin....is gibi....1 hafta krank yaptim ögretmene brif yazmislar niye gelmedi falan....neyse ogretmene dedimki ne yapabilirim...cocuklarim var hasta oluyorlar....kadin diyorki ya cocuk ya kurs salakligin bu kadari görulmusmu!!!!!benim hakkim var degilmi....bestätilgung göturdukten sonra....neyse canim yaa bir yandanda a 2 yi almak istiyorum....burufunga girmek istiyorum...ikinci ayda....biraksam sinava sokarlarmi bir bilgin varmiii......amaaaan sagligimdanda önemli degil ya ....olmazsa olmaz....verdikleri parayida adamin burnundan getiriyorlar....yanimdaki kizda turk ama dedigim gibi cok negatif...herkes diyor neden böylesin...kirarmiyim yok....bosverdim herseyi....
haklisiniz tabiiki ngatif insani kimse sevmez....gidiyorum zaten......yalnızlık zor kimse beni anlamıyor diyorsunuz bunu çoğu zaman hepimiz söylüyoruz.ben bazen ben mi anlatamadım dediğim zamanlar oluyor.yeni uğraşlar edinseniz.sevceğiniz ilginizi çekebilecek şeyler.bide insanları ağlama duvarına çevirmenin faydası yok bi süre sonra herkesi kendinizden uzaklaştırırsınız.kimse mutsuz insanların yanında olmak istemez hepimizin doğası böyle o yüzden başkalarına hiç kin beslemenize gerek yok. çoğu insan dertleşmek için psikologlara yaşam koçlarına gidiyor.insanı gerçekten rahatlatır.(tecrübeyle sabittir)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?