bi komşum var x kişi diyelim..iletişim kuramadık..biraz benden biraz ondan her neyse sebeb yıldızımız barışmadı..zaten yapı olarakta arkadaşlık kurmaya çok uygun değilim..hemen kaynaşamam ..karşı taraf sıcak olur,samimi davranırsa yaklaşabiliyorum...bugün bi komşu daha taşındı..x kişi de evde değil kocası demişki eşim evde olsaydı iftara bişeyler hazırlar ilgilenirdik ..benim eşimde çok alınmış ben varım evli olarak sende evdesin öyle söylemesi hoş kaçmadı lafın ucu bana da dokundu diyo..yeni evliyim ve misafir ağırlıcak kadar yemek kültürüm yok ..çağırmaya çağırırım ama iyi ağırlayamamak korkum..neyse çaya falan gelin diyelim olmazsa dedi eşim ben de sen bilirsin dedim..kızdı bana senin misafir sevmemenden dolayı bişiy diyemiyorum kimseye dedi..üzüldüm haliyle..hakket sebeb ben miyim dedim...şimdi bu x komşuda gelir ikisi kafa kafaya verirse anlaşılması güç insan olarak mı kalırım ...eşim (hepsi aynı iş ortamında )böyle ufak tefek şeylere takar mı ..huzursuz olur muyum diye düşünmektende alamıyorum kendimi..