tüm uzmanlar da aynı şeyi söylüyor, ben de öyle düşünüyorum, aklın yolu bir:
boşanmayacaksanız ihanet delillerini gördüğünüzü belli etmeyin. yüz göz olursunuz.
"bunu bana nasıl yaparsın" ile "yine onunla mı konuşuyorsun" döngüsüne hapsoluyorsunuz sonra...
cocugunuz varmı cok merak ettimm:44::44::44::44::44::44:
allah yardımcınız olsun ama sizdede suc var gözünü korkutun biraz her defasında daha büyük birşey yapmış.
hayır yok çok istiyorum ama bu adamla her gün yakaladığım yalanlarıyla bir de çoçuğum olsa daha da kötü olur herşey onunla geçen her günüm boşa geçen zaman gibi geliyor mücadele ettikçe daha da beni hayal kırıklığına uğratıyor ama boşanamıyorum
tam kendime güvenim geliyor ona boşanmak istediğimi bu şekilde devam edemeyeceğimi söylüyorum ağlayıp yalvarmaya başlıyor bırakma beni diye ondan sonra başka yalanları çıkıyor ortaya
hayır yok çok istiyorum ama bu adamla her gün yakaladığım yalanlarıyla bir de çoçuğum olsa daha da kötü olur herşey onunla geçen her günüm boşa geçen zaman gibi geliyor mücadele ettikçe daha da beni hayal kırıklığına uğratıyor ama boşanamıyorum
tam kendime güvenim geliyor ona boşanmak istediğimi bu şekilde devam edemeyeceğimi söylüyorum ağlayıp yalvarmaya başlıyor bırakma beni diye ondan sonra başka yalanları çıkıyor ortaya
su yüzden sordum eşim gittiği yeri bile yalan söyler sonra ortaya cıkınca üstüne bile basmaz ayrıca bende bosanmayı gündeme getirdiğimde napar eder konuyu kapatır. cünkü ikna kabiliyeti yüksek agzı laf yapar ben düşünüyorum ayrılmayı alıskanlık olmus cünkü yalan bu düzelmiyo daha dün konustum
Siz aslında ne yapabileceğinizi ve ne yapmanız gerektiğini bizden iyi biliyorsunuz. Sorunun cevabı kendinizde... Eskiler söylemiş; ''Ya bu deveyi güdeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz...''.Bu kadar açık ve net ne yazık ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?