• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok mutsuzum

kızlar ben bu adamdan vazgectim yalanından dolanından ailesinden iş probleminden bıktım dava acmayı düşünüyorum fakat bi bilgim yok bu konuda

merhaba

ne yaptın boşanmayla ilgili adım atabildinmi bende ayrılmaya karar verdim ama boşanma sürecini nasıl kaldırırım korkusu var

merhaba

ne yaptın boşanmayla ilgili adım atabildinmi bende ayrılmaya karar verdim ama boşanma sürecini nasıl kaldırırım korkusu var

canım ben konustum bidaha dene bişey kaybetmezsin felan diyo benide bu sürec korkutuyo kalbimle mantıgım arasında kalıyorum ne düsünüyorum biliyormusun canım bende yalan söylesem ve oda anlasa yani bilerek anlamasını saglasam ne olur tepkisi bana karsı güven kırılmasını yasasa nası bişey:59:

canım ben konustum bidaha dene bişey kaybetmezsin felan diyo benide bu sürec korkutuyo kalbimle mantıgım arasında kalıyorum ne düsünüyorum biliyormusun canım bende yalan söylesem ve oda anlasa yani bilerek anlamasını saglasam ne olur tepkisi bana karsı güven kırılmasını yasasa nası bişey:59:

bana sorarsan haklıyken haksız duruma düşmene sebep verir benimkinin yalanını yakalıdımda bana diyorki amannn uzatma bir daha yapmam söylemem gibi sözler söylüyor veya işin içersinden çıkamazsa ağlıyor yalvarıyor sonra tekrar tekrar farklı şeyler yapıyor

Back
X