çok mutsuzum :(

tumeosay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
42
0
36
İstanbul
aklınız ve nasihatlerinize ihtiyacım var :( 6 aylık bi sevgilim oldu çok sevdim sonra seninle anlaşamıyoruz diyip beni terketti ayrılmadan 2 gün önce sensiz yaşayamam diyen birisiydi ayrılalı 2 yıl oluyo ve ben hala bu durumu atlatamadım her yolu denedim çareler aradım ama olmadı akıl akıldan üstündür yardım edin bana lütfen :((

çalışıyor musun?çalışmıyorsan kafanı meşgul edecek bir iş bul,tüm gün beynini yorabileceğin bir iş olsun,akşamda yorgunluktan uyuyakalırsın,zaman geçtikçe de unutmaya başlarsın,düşünmemeye çalış,arkadaş çevreni genişlet,sürekli arkadaşlarınla vakit geçirmeye çalış,bir hobi edin oyalayıcı,kafa yorucu bir şey olsun.kendinde değişiklikler yap,eski tarzını değiştir elinden geldiğince,yenilen yani kısaca.saydıklarımdan kendine uygun olanlarından bir tanesini(mümkün olursa hepsi de olur hatta süper olur:8:) uygularsan kısa sürede unutacağına inanıyorum.aklına geldikçe de olumsuz taraflarını ya da seni üzdüğü zamanları hatırla bu da güzel yöntemdir.allaha emanet ol canım,inşallah kısa sürede toparlanırsın.
ayrıca neşeli filmler izle,romantik filmleri unut uzun bir süre,korku filmi de izleyebilirsin o da çok yararlı olur,duygusal şarkılardan uzak durmaya bak,klasik müzik ve jazz dinle en güzelidir.zamanla bakış açını bile değiştirir bu müzikler.

Son düzenleme:
aklınız ve nasihatlerinize ihtiyacım var :( 6 aylık bi sevgilim oldu çok sevdim sonra seninle anlaşamıyoruz diyip beni terketti ayrılmadan 2 gün önce sensiz yaşayamam diyen birisiydi ayrılalı 2 yıl oluyo ve ben hala bu durumu atlatamadım her yolu denedim çareler aradım ama olmadı akıl akıldan üstündür yardım edin bana lütfen :((

canım onunla tekrar birleşme imkanınız var mı

canım hayatın bu hızlı akışında 2 yılı eski sevgiliye üzülerek harcayan biri beni çok şaşırttı doğrusu.elin çok boş galiba.ilk arkadaşın yazdıklarına katılıyorum bunları dene.

canım hayatın bu hızlı akışında 2 yılı eski sevgiliye üzülerek harcayan biri beni çok şaşırttı doğrusu.elin çok boş galiba.ilk arkadaşın yazdıklarına katılıyorum bunları dene.

bende ondan çnce aynen böyle düşünüyodum ama başıma gelince anladım çok değişik bi duygu :(

çalışıyor musun?çalışmıyorsan kafanı meşgul edecek bir iş bul,tüm gün beynini yorabileceğin bir iş olsun,akşamda yorgunluktan uyuyakalırsın,zaman geçtikçe de unutmaya başlarsın,düşünmemeye çalış,arkadaş çevreni genişlet,sürekli arkadaşlarınla vakit geçirmeye çalış,bir hobi edin oyalayıcı,kafa yorucu bir şey olsun.kendinde değişiklikler yap,eski tarzını değiştir elinden geldiğince,yenilen yani kısaca.saydıklarımdan kendine uygun olanlarından bir tanesini(mümkün olursa hepsi de olur hatta süper olur:8:) uygularsan kısa sürede unutacağına inanıyorum.aklına geldikçe de olumsuz taraflarını ya da seni üzdüğü zamanları hatırla bu da güzel yöntemdir.allaha emanet ol canım,inşallah kısa sürede top.plarlanırsın.
ayrıca neşeli filmler izle,romantik filmleri unut uzun bir süre,korku filmi de izleyebilirsin o da çok yararlı olur,duygusal şarkılardan uzak durmaya bak,klasik müzik ve jazz dinle en güzelidir.zamanla bakış açını bile değiştirir bu müzikler.

çook teşekkür ederim. bunların birçoğunu denedim ama pek yararını görmedim ilk günkü kadar olmasada aklıma geliyo ve etkilemeye devam ediyo ben tamamen bu etkiden kurtulmak istiyorum.

çook teşekkür ederim. bunların birçoğunu denedim ama pek yararını görmedim ilk günkü kadar olmasada aklıma geliyo ve etkilemeye devam ediyo ben tamamen bu etkiden kurtulmak istiyorum.
canım bütün bunlar yararlı olmadıysa profesyonel yardım almanı tavsiye edebilirim son olarak,bir psikoloğa gidersen o sana yardımcı olacaktır.

2 yıl az bi zaman değil canım ya.geri birleşme imkanı yoksa kendine yazık ediyorsun.unutmak istemiyorsan unutulmaz.seni yarı yolda bırakan insana çok mu değer vermişsin ne:26:

kac yasındasın bılmıyorum ama ,2 yıllık ayrılıgın ardından hala unutamaman ılgınc gercekten .
ayrıca 6 aylık ılıskı yanı unutulmayacak gıbı de degıl.saplantı yapmıs olabılırsın .bunun ıcın bir psikiyatristen yardm alabılırsın.
kafanı baska ıslerle mesgul et.o'nu facede msn'de fılan takıp etme .buyuk ıhtımalle bunları da yapıyorsundur.eger yapıyorsan saplantı halıne gelebılır.

canım bütün bunlar yararlı olmadıysa profesyonel yardım almanı tavsiye edebilirim son olarak,bir psikoloğa gidersen o sana yardımcı olacaktır.

onuda denedim yaklaşık bir yıl gittim faydası oldu ama tamamen silmiyo herşey bende bitiyo biliyorum ama uygulayamıyorum

onuda denedim yaklaşık bir yıl gittim faydası oldu ama tamamen silmiyo herşey bende bitiyo biliyorum ama uygulayamıyorum
allah allah? şaştım doğrusu,belki de sen unutmak istemiyorsun,yukarda bir arkadaşın dediği gibi msn,facebook,twitter gibi hesaplarını falan takip ediyorsan,onunla ilgili haberler almaya devam ediyorsan bu yüzden aklından çıkmıyordur.ben 6 yıl birlikte olduğum,nişanlandığım,nikahıma bir aydan az bir zaman kala ayrıldığım adamı 4 ay içinde tamamen hayatımdan çıkardım attım,şimdi gördüğümde içimde kıpırtı bile olmuyor 1 yıl oldu mesela.hiç sevmemişim hiç tanımamışım gibi caddede yanımdan geçen adama ne kadar nötrsem ona da o kadar nötrüm yani.sen galiba arkadaşın söylediği gibi saplantı haline getirmişsin.aklıma daha yararlı bir tavsiye gelmiyor doğrusu.allah yardımcın olsun ne diyeyim:26:

2 yıl az bi zaman değil canım ya.geri birleşme imkanı yoksa kendine yazık ediyorsun.unutmak istemiyorsan unutulmaz.seni yarı yolda bırakan insana çok mu değer vermişsin ne:26:
galiba çok değer verip çok inandım onun hayal kırıklığı ve mutsuzluğunu yaşıyorum nası geçecek tamamen hiç bilmiyorum.

allah allah? şaştım doğrusu,belki de sen unutmak istemiyorsun,yukarda bir arkadaşın dediği gibi msn,facebook,twitter gibi hesaplarını falan takip ediyorsan,onunla ilgili haberler almaya devam ediyorsan bu yüzden aklından çıkmıyordur.ben 6 yıl birlikte olduğum,nişanlandığım,nikahıma bir aydan az bir zaman kala ayrıldığım adamı 4 ay içinde tamamen hayatımdan çıkardım attım,şimdi gördüğümde içimde kıpırtı bile olmuyor 1 yıl oldu mesela.hiç sevmemişim hiç tanımamışım gibi caddede yanımdan geçen adama ne kadar nötrsem ona da o kadar nötrüm yani.sen galiba arkadaşın söylediği gibi saplantı haline getirmişsin.aklıma daha yararlı bir tavsiye gelmiyor doğrusu.allah yardımcın olsun ne diyeyim:26:

çok inanıp güvenmenin bedelini ödüyorum hazmedemiyorum sorunum galiba sadece bu sevgiden öte bi durum olduğunun farkındayım bu saplantımı artık her neyse ondan bian önce kurtulmak istiyorum. Çok teşekkürler amin inşallah yardımcı olur.

canım senınkı bıraz saplantı olmus bnmde vardı bole bı sevdıgım cocuk :) aslında hala unutmus degılım de onsuz yasamayıda ogrenıyorsun zamana ondan sonra neler olmadıkı hayatımda

Back
X