bilmem belkide gururum kırıldı sonuçta daha önce böyle bişey başıma gelmemiştiçok doğru bi yorum olmuş bide terk eden o olduğu için aklında kalmış olabilir mi?
nasihatlerinize çok ihtiyacım var6 aylık bi sevgilim vardı birbirmizi çok seviyoduk sonra beni anlaşamıyoruz diye terketti 2 gün önce sensiz yaşayamam diyodu benim için çok büyük şok oldu inanamadım toparlanamadım uzun bi süre 2 yıl geçti ben hala kötüyüm onu unutamıyorum napmalıyım ((
nasihatlerinize çok ihtiyacım var6 aylık bi sevgilim vardı birbirmizi çok seviyoduk sonra beni anlaşamıyoruz diye terketti 2 gün önce sensiz yaşayamam diyodu benim için çok büyük şok oldu inanamadım toparlanamadım uzun bi süre 2 yıl geçti ben hala kötüyüm onu unutamıyorum napmalıyım ((
Bu işin 6 ayı, 10 ayı falan yok.
İstersen 2 gün geçirmiş ol. Etkilendin , sevdin mi, kalbin pır pır attı mı..önemli olan bunlar.
6 ay küçümsenecek bir zaman dilimi değil kesinlikle.
Bir yılın yarısı demek.
Bence de sana seni aniden bırakıp gitmesi koymuş ve bir şekilde yine görüşmek istiyorsundur.
Tamam onu aklında tut ama gözünü hayata açmaktan geri bırakma kendini.
Başka insanları sevmeye ve tanımaya çalış ki yeni bir yol çizebilesin.
Takılıp kalmışsın. 2 yıl geçmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?