çok mutsuzum :(

tumeosay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
42
0
36
İstanbul
nasihatlerinize çok ihtiyacım var 6 aylık bi sevgilim vardı birbirmizi çok seviyoduk sonra beni anlaşamıyoruz diye terketti 2 gün önce sensiz yaşayamam diyodu benim için çok büyük şok oldu inanamadım toparlanamadım uzun bi süre 2 yıl geçti ben hala kötüyüm onu unutamıyorum napmalıyım ((

Bırakın bu sensiz yaşayamam geyiklerini önce bi kendiniz için yaşamayı öğrenin..hepitopu 6 ay zaman geçirmişsiniz 2 yıl oldu unutamadım diyorsun takıntı haline getirmişsin bence bu kadarı abartı..

Acilen kafanı dağıt derim ben..

Ayrılıklar beraber oldugun sürenin yarısında unutulurmuş. Yani senin 3 ayda toparlanman gerekiyordu :)

2 sene cidden uzun bir süre. Sosyal hayatını hareketlendirmen lazım.

Ne diye 2 seneni 6 aylık bir iliskiyi düşünmek için harcadın ki?

Zaman o kadar değerli ki.

ben üç ay geçirdim ama 3 yıldır hayatım zindan oldu bu sürede başkalarıylada çıktım ama aklım kalbim hep ondaydı bunu aşmak için çok yöntem denedim ama insanın sanırım doğru düzgün bitmeyen ilişkilere ve çok umut bagladıgı ilişkilere böyle durumu varmış 3 yılda bambaşka insan oldum hafif delirdim sanırım ama tek adamı sevmekte güzeldir en iyi ben anlarım seni

bunu bilinçli yapmıyorsun ki keşke insnaın herşey elinde olsa ben kaç kere aman tamam takmıyorum hayata döndüm dedim insan bıraktıkça o aşka saplanıyor hastalıklı durumlar var hayatım bu şekilde

2 yıl geçti dedinz ayrıldıktan sonra 2 yıl içinde hiç aramadı mı sizi??? ortak arkadaşlarınz falan varmydı onlarla paylaştınz mı ikinizi de tanıyan kişiler dha sağlıklı yoruum yaparlar bence ama o günden itibaren sizi arayp sormadysa unutmaya çalışın çünkü bu acıyı çeken tek kişi siz değlsnz. daha kötü ayyrılıklar yaşayanlar var.. Daha çok uztıpp 1-2 yıl dan sonra ayrıılık kararı alıp sizi daha çok üzeblrdi.. bi arkadaşmn başına geldi 2 yıldr görüştüğü çocuk ayrılalım dedi büyük travma yaşadı.. herkesin başına ageleblior bi şeklde unutmanz lazım artık... hatrlamamalsınz...

aynen bende öyle oldum çok değiştim herkes ne var 6 ay diyo ama yaşadıkların anıların aklından silinmiyo bunu çözümü yok sanırım

Ben ne yapayım adam buhar oldu gitti 3 yıllık ilişkimizin sonu koca bir sessizlik oldu dua edin siz sebebini biliyorsunuz... Bana nişanlanacağımızı söylerdi

aynen bende öyle oldum çok değiştim herkes ne var 6 ay diyo ama yaşadıkların anıların aklından silinmiyo bunu çözümü yok sanırım

ben deneyimliyim bu konuda 1.madde ondan uzaklaşmaya çalışma daha da ona gömülüyorsun
2.faceden falan takip etme mümkünse sil sinir oluyorsun
3.araya birilerini sokma imkanın varsa sok konuş onla veya yanlışla msj atmış gibi yap konuşma imkanı sağla( denenmiş etkili yöntem hahayy)
4.sosyal hayat,hobi falan işe yaramıyor deneme
5.o kişiyle aynı meslegi paylaşan kişilere ilgi duyma olasılıgın yükselebilir o hataya düşme

prof. oldum bu konuda kitap çıkartcam kızlar

Son düzenleme:
bunu bilinçli yapmıyorsun ki keşke insnaın herşey elinde olsa ben kaç kere aman tamam takmıyorum hayata döndüm dedim insan bıraktıkça o aşka saplanıyor hastalıklı durumlar var hayatım bu şekilde

evet belli dönemler unuttum çok mutluyum diyorum sonra anılarımız aklıma geliyo yine karanlık bir kuyuya düşüyorum sanki çecreme bakıyorum herkes bir şekilde toparlanıyo acaba sorun bende mi niye böyleyim diye daha çok üzülüyorum çok zor bi durum

ayrıldığımız zaman o da bana bende ona yanlışlıkla msj atıyomuş gibi yapıyoduk konuşuyoduk ama konuşma kavgayla son buldu zaten 7 ay sonra başkasıyla çıktı arada boş msj falan atıyo amaben bişi dememye çalışıyorum uzak durmaya çalıştıkça daha çok yaklaşıyorum çok haklısın

geçici bir dönem olarak algıla bence kendini değerlendirerek onu sürekli yargılayarak bir yere varılmıyor canım

ben böyle durumlarla öyle çok karşılaşıyorum ki şuan yapacagın şey uzak durmak sen uzak durdukça onla konuşmadıkça ilgilenmedikçe karşı tarafın merak ve ne oluyor bu kıza ilgisi uyanacaktır güzelim ?

Ben ne yapayım adam buhar oldu gitti 3 yıllık ilişkimizin sonu koca bir sessizlik oldu dua edin siz sebebini biliyorsunuz... Bana nişanlanacağımızı söylerdi

seninkide kötüymüş 3 yıl uzun bi süre. banada evleneceğimizi doğacak çocuklarımızdan bahsediyodu hemde ayrılmadan 2 gün önceye kadar.

umrunda olduğumu düşünmüyorum benim düşündüğümün onda biri kadar beni düşünmemiştir bunu bile bile unutamamak koyuyo zaten insanın elinde olsa keşke

Hiçbir şey söylemedi buhar oldu uçtu valla ve kızlar beni çok zor bir zamanda bırakıp gitti annem felç oldu omuriliğinde çıkan bir tümör yüzünden aman kızlar boşverin insanız işte boşa dememişler çiğ süt

çok doğru bi yorum olmuş bide terk eden o olduğu için aklında kalmış olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…