.Merhaba kızlar.. Ben 6 aylık evliyim. Biz eşimle tanıştık ve 5 ay içinde evlendik. Ama eşim ilk günkü gibi değil.Sürekli bir birimizi yanlış anlıyoruz,Akşam eve geliyor genelde yorgunluğu bahane ediyor çok az konuşuyoruz konuştuklarımız ne yaptın ne ettin bundan ibaret yaptığımız farklı hiç bir şey yok bunu eşime söylediğimde sen yarat bir şeyler yapalım.biz daha çok yeniyiz nasıl bu duruma geldik enlamadım. çok mutsuzum her gün kendimi kahrediyorum evde lütfen çözüm önerilerinizi bekliyorum. neler yapa bilirim nasıl evliiliğimi ilk zamanlara döndüre bilirim,nasıl karşımdakini anlayabilirim..
.Merhaba kızlar.. Ben 6 aylık evliyim. Biz eşimle tanıştık ve 5 ay içinde evlendik. Ama eşim ilk günkü gibi değil.Sürekli bir birimizi yanlış anlıyoruz,Akşam eve geliyor genelde yorgunluğu bahane ediyor çok az konuşuyoruz konuştuklarımız ne yaptın ne ettin bundan ibaret yaptığımız farklı hiç bir şey yok bunu eşime söylediğimde sen yarat bir şeyler yapalım.biz daha çok yeniyiz nasıl bu duruma geldik enlamadım. çok mutsuzum her gün kendimi kahrediyorum evde lütfen çözüm önerilerinizi bekliyorum. neler yapa bilirim nasıl evliiliğimi ilk zamanlara döndüre bilirim,nasıl karşımdakini anlayabilirim..
Nisanliyim ve bu konu hep geciyor aklimdan internetde de hep bu tür konulari okuyorum... Evlenene kadar hersey cok güzel gezmek tozmak farkli sürprizler yapmak vs ama evlendikten sonra sanki hersey bitmis gibi halbuki hersey yeni basliyor...
Esine sürprizler yap mesela onunla mutlu olduguna dair bir mektup yaz icinden gecenleri vs. yaz ama tatli bir dille hani daha yeni beraberken insanin ici kipir kipir olurya icinden onu hep görmek gelir o günleri düsün... Soncuta senin Mutlulugun onu mutlu edecektir ve onun mutluluguda seni
Mesela bes ay icinde evlenmissiniz ve daha bilmedigin cok sey vardir caktirmadan merak etdiklerini bir sohbetinin arasinda sor ve cevaplarina yogunlasarak onun hosuna gidecegi seyler yap... misal Ask.... Asik olmak ne demek? Es.. Iyi bir es nasil olunur? hem kendine sor bunlari hem ona yani karsilikli paylasabilirsiniz bunlari...
Degisik aktivitelere katilin.. Mesela o mac bakmayi seviyor sen ise sinemaya gitmeyi ayda bir kerede olsa bir hafta mac izleyin baska bir hafta sinemaya gidin...
Hakkinizda herseyin hayirlisi olur insallah.. Amin
Inanki cok guzel anlatmissin. Ozellikle de mac ve sinema kismini:)) Biz her hafta beraber bjk maclarini izliyoruz. Ve hafta asiri yada her hafta pers geceleri saat 11:30 seansina sinemaya gidiyoruz. Ve her cuma yada pers aksamlari disarida yiyoruz. Konusamiyor olsan bile bunlari beraber yapmak cok iyi geliyor.
Ayrica dedigin gb 5ay icinde tanisilip evlenilmis. Bizde 2yildir beraberdik ama o yurtdisinda calisiyordu bense turkiyede idim. 6ayda bir gorusuyorduk. Birbirimiz hakkinda neredeyse hicbirsey bilmeyerek evlendik. Zamanla ogreniyorsun, zamanla alisiyorsun. Onemli olan ama karsilikli yapabilmek tabiki bunlari. Ben mesela arada yoklarim onu. Askim yaptigim neleri seviyorsun yada sevmiyorsun diye. Bu hem birbirimiz hakkinda fikir sahibi olmamizi sagliyor hemde ortak birseyler paylasmamizi.
Ne diyeyim sen daha nisanliyken cozmussun bunlari:)) Ins evliliginde de pratige doker cok mutlu mesut olursunuz.
Cok önemsiyoum bunlari gercekten cünkü ömrümüzü onlarla gecirmek istiyoruz... Su yoklama olayida cok dogru katiliyoum ve uyguluyorum.. Ben hep sorarim sana karsi bir yanlisim oldumu seni kiracak üzecek birsey dedim mi degismesi istedigin birsey varmi... Yada Beni seviyormusun...? Mesela telefonda konustugumzda hep derim güzel birsey anlatsana... Misal... Bir pazar sabahi... devamini sen getir vs.... Böylece onun aklindan gecenleri icinden gelenleri hayalerinide ögrenmis oluyorum...
Bu arada cok Tsk ederim:26: Amin insallah cümlemiz bir ömür boyu mutlu mesut yasariz eslerimizle.... Amin
Ufak bir tavsiye vereyim sana. Hayal kur elbette ama cok yogunlasma uzerinde.
Cunku fazlsiyla o konusulanlar hayal edilenler yasanamiyor.
Ayni cati altinda olmak cok ama cok farkli bir olgu. Birden bire aliskanliklar degisiyor.
Iki ayri insan ayni ortami ayni hayati paylasmaya calisiyorsun.
Ne nisanliliga ne de sevgililige benzemiyor:))
Istekler zevkler uyum saglama vs vs. Zaman alabiliyor hersey.
offf bende cok mutsuzum...bu erkekler boyle canım... bizlerde ilgi istiyoruz ...
onlara gore sacma bu... boyle dusun...kafanı yorma kendını degersız hıssetme onların doğalarında bızım gıbı canım cicim ince fikir yok...
sen bi konu ac sohbet edın ne bılıyım ewe oyun al bırlıkte oynayın film izleyin sarılıp haftasonu planı sen yap mesela sınemaya bılet al..
bu gibi seyler belkı biraz düzeltır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?