çok mutsuzum

emrelif61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2010
45
2
86
Edirne
Ya arkadaşlar çok mutsuzum Çok bıktım hiç bir şey yolunda gitmiyor hem iş hem ev de çalışıyorum iş yerimde çok huzursuzum sürekli tartışma kavga herkes beni kavgacı kötü biri olarak biliyor ya uyumlu davranıyorum elimden geleni yapıyorum olmuyor özel hayatımda bir yakın kız arkadaşım var üniversiteden yakında evlenecek bir kaç gün var bir kere bile beni aramadı sürekl eşimi arıyor bu beni çıldırtıyor haftaya düğünü var ben eşime. Ben küstüm sende gitmsde diyemiyorum kendimi o gün hasta etmeyi düşünüyorum belki ozaman gitmez ya çalışırken elimden gelenin en iyisini yapıyorum evet takdir edenler oluyor ama bir kişi ile tartışınca tüm dünya başıma yıkılıor tamam benimde hatalarım var düzeltmeye çalışıyorum eb sonunda psikoloğa gidicem çok üzgünüm

e bu kadar rahatsızsanız söyleyin arkadaşınıza eşinizi değil sizi arasın .düğününe gitmemek için nasıl hastalanacaksınız çok merak ettim. böyle oyun yapacağınıza küsün bitirin arkadaşlığınızı sorun kökten çözülsün

Bende ilk başta öyle düşündüm eşimede ben gitmiycem sen gidicek misin diye sordum aradı o kadar ben zaten küstüm onu aramıyorum ki düğün hazırlıkları kavga etmeyelim düğün günü rahatsıZlanıcam bozuk peynir yemeyi bilr düşünüyorum eşime o düğünü unutturucam inş tabi saçmalıyo muyum

Bende ilk başta öyle düşündüm eşimede ben gitmiycem sen gidicek misin diye sordum aradı o kadar ben zaten küstüm onu aramıyorum ki düğün hazırlıkları kavga etmeyelim düğün günü rahatsıZlanıcam bozuk peynir yemeyi bilr düşünüyorum eşime o düğünü unutturucam inş tabi saçmalıyo muyum

Bozuk peynirmi?? Yazdiklariniza bakilirsa psikoljiniz normal degil.bence destek alin.giderek kotuye gidiyo durumunuz

psikolojiniz bayağı bozulmuş, sinirleriniz yıpranmış sanırım..Yakınınızdan biriyle dertleşin, işten izin alıp eşinizle tatile çıkın..

o ne demek ya sizinle arkadaş eşinizi arıyor ?

eşinize açıkça söyleyin canım , böyle samimiyetler tehlikeli şeyler . sadece ilişki babında değil .

zaten evlilik bu sen ona bir yere gitmeni istemiyorum dediğinde , gitmemesi gerekir . Biraz düşünceli olsun

Hiç anlayış yok ben ortada yok muşum gibi ben hiç öyle bişe isteyemiyorum ondan hiç bir hakkım yok o gün hasta edicem gerekirse tebeşşr tozu içiçem geçen kavga ettik sürtük filan dedim kızdı bana

Bir şey merak ediyorum sizin kocalarınz nasıl davranır gitme deseniz gitmez mi beni çok sindirdi ben iki yıldır evliyim o ne isterse öyle oluor bıktım iş yerimdede böyle insanlara uyumnsağlamaya çalışıyorum olmuyor birşeylerin olması için çok mücadele etmem lazım zaman zaman intiharı düşünüyorum allah günahlarımı affetsin

Back
X