Daha önce yaşadıkların seni uyutamayacak kadar kafanı çok kurcalıyorsa,sen bir şeyleri çok takıyorsun demektir canım. Bir de yeni mezun olmuşsun sanırım,bu sıkıntıyı ben de yaşıyorum şu an,yeni mezun oldum,artık öğrencilik hayatı bitti ve sorumluluk alma hayatı bizi bekliyor,ayy ne bileyim büyük bir boşluğa düşmüş gibiyim sanki. Zor bir dönemden geçiyoruz biz mezunlar,bazen diyorum ki sanki işsizlik için mezun oldum,işsiz kalıp evde oturmak için okudum sanki onca sene,hatta bazen kendi kendime ''lisans mezunu ev kadını oldum,daha ne'' diye dalga geçiyorum :)
Canım,ailen de yanında değil evde yalnızsın ya,kendinle başbaşa kalmışsın adeta. İnsanlar evde yalnız kaldı mı ya da işte kendileriyle başbaşa kaldılar mı akıllarına gelmeyecek şey gelir,düşünürler. Sanki bütün olumsuzluklar bizdeymiş,biz yaşıyormuşuz gibi oluruz... Rahat ol,düşünmemeye,kafanı dağıtacak şeylerle uğraşmaya bak,ne bileyim sınava hazırlanıyorsan ders,ders olmazsa interenet/kitap/karikatür dergileri vs. Bi şekilde kafanı sürekli meşgul tut,kendinle-düşüncelerinle başbaşa kalma.