Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşimle yaklaşık 3 aydır evliyiz hiç anlaşamıyoruz hergün tartışma bıktım artık çok yoruldum.boşanma kararı vermek için çok mu erken[/QUOH
Her gün tartıştıgınız konu sabit mi? Yoksa her konu bir çatışma alanı mı?
Düğün ve iki aile arasında kaldıgınız konularsa tartıştıgınız oturun konuşun kendiniz bir aile oldunuz,yenişmeye çalışmayın.Ortak bir karar alıp uyguladınız diyelim hayata bakış açınız yaşama şeklinizde ortak noktalarınız var mı?
Yani dertleriniz olmadıgını varsayınca huzurşu mutlu paylaşımcı kişiler olarak birbirinize bir şeyler ifade ediyor musunuz?
Hepsi HAYIR sa oyalanma...Ama sorunlar yeni evli olmaktan kaynaklanıyorsa konuşa konuşa anlaşırsınız.Tabi ikinizinde iletişim becerilerinin yüksek olması ve empati yapmayı bilmeniz şartıyla.
Yeni evlilikler GÜÇ SAVAŞIDIR.Her birey kendi üstünlüğünü kabul etttirmeye çaluışırSen bu tarz bir şey yapmsan da karşı taraf ugrasmakta olabilir.Çatışma yaşadıgınız konular basit se çözümde basittir.Kolay gelsin
dediğini yaptırtmaya kendi doğrularını bana kabul ettirmeye çalışıyor evlendikten sonra çok farklı bir insan gördüm karşımda
yapı gereği hemen sinirlenen bir insan zaten..inatçı..oturuyoruz konuşuyoruz tamam diyor ertesi gün yine aynı.alıştığı düzenden kopamıyor
dediğini yaptırtmaya kendi doğrularını bana kabul ettirmeye çalışıyor evlendikten sonra çok farklı bir insan gördüm karşımda
evet çok tanımadan evlenmişim aslında bazı şeylerine sinirine şahit olut-yordum ama ilk zamanki gibi değildi zamanla dahada düzelecek diyordu sonuçta bir insan istiyosa herşeyi düzeltebilir
tam adapte olamadı galiba bocalıyor sanırım
bu kadar hızlı değişmesinie anlam veremedim çok güzel sözler vermişti bana.arkadaşlarından kopamıyor alıştığı düzei devam ettiriyor bende onu bekleyen biriyim evde