çok mutsuzum

konuştuk tabiki ama oda benim değiştiğimi söylüyor karşılıklı biribirimizden beklenti içindeyiz

konuştuk tabiki ama oda benim değiştiğimi söylüyor karşılıklı biribirimizden beklenti içindeyiz

Demek ki karşılıklıymış
İnadı bırakalım de
Biraz daha anlayış gösterin karşılıklı

aslında çok da erken değil üç ayın her günü kavga ediyorsanız ve bunları objektif, yansız değerlendirdiğinizde gerçekten umutsuz bir durumdaysanız aslında erken olması daha iyi gibi. hatanın neresinden dönerseniz kar. belli bir süre sonra emek verdikçe, süre uzadıkça insanlar ayrılmaya çekiniyor artık. o kadar emek verdim diyor. ne kadardır beraberdiniz? belki de yeterince tanıyamamışsınızdır birbirinizi, ev hayatı farklı sonuçta.

Yeni bir düzen, yeni hayatlar, birbirinize alışmaya çalışıyorsunuz. Yapı olarak da biraz zor insanlarsınız bu süreç daha sancılı geçiyor. Hiç kimenin hayatı evlendikten sonra pespembe olmuyor. Ailenizdeki alışkanlıklardan vazgeçmedne onları birbirinize karşı daha esnek hallere getirmek önemli. Ayrıca karşı tarafın farklılıklarına da ses etmiycen. Burçlarınızı merak ettim ben :) Biz de çok zorlanmıştık yemeğimi beğenmez, havluyu koydugun yere karışır, annesiyle kıyaslar. ama geçiyor canım sakin ol :)

Daha smdiden sıkıldm yoruldm dersen olmaz amaaa.. hayat bu surekli iyi olacaksiniz diye bir kural yok. Arada tartismalar kavgalar olacak tbii... onemli olan ne olursa olsn hayatta mutlu olmayi bilebilmektir. Kocani sewmeden once, kendni sevmelisin. Olumlama yapmalisin hayattaa.

Daha smdiden sıkıldm yoruldm dersen olmaz amaaa.. hayat bu surekli iyi olacaksiniz diye bir kural yok. Arada tartismalar kavgalar olacak tbii... onemli olan ne olursa olsn hayatta mutlu olmayi bilebilmektir. Kocani sewmeden once, kendni sevmelisin. Olumlama yapmalisin hayattaa.

doğru diyosunuz kavga tartışma olsun tabi ben olmasın demiyorum ama uzun sürsün istemiyorum gelip gönlümü bile almıyor

Evli değilim ama bildigim birşey varki ne kadar az beklenti o kadar mutluluk demektir :51: eşinizi sanırım ya iyi tanıyamamışsınız ya da evlilikten çok büyük şeyler beklemişsiniz.Aynı evin içine giriliyor kolay degil farklı aile yapısında büyümüş bu yaşa kadar gelmiş bazı alışkanlıkları davranışları vardır zıt karekterlere sahip iki insan öncelikle bunu kabul etmek gerek ne siz onu ne o sizi degiştirmeye çalışmamalı zamanla oturmasını beklemeli insan ne eşiniz arkadaşlarından kopmalı nede sürekli sizi yanlız bırakmalı.biraz alttan alarak ince ince işleyerek tatlı dille anlayışla anlatmalı birşeyleri karşılıklı oturup anlatmalısınız tartışmayla kavgayla çözülmüyor inada bindiriyorsunuz bence benim dedigim olacak diye yoksa daha kolay çözülecektir.Yukarıda bir arkadaşında dedigi gibi güç savaşına dönmüş sanırım ilişkiniz madem eşinizi degiştiremediniz şu durumda siz biraz anlayış gösterin fedakarlık yapın yuvayı dişi kuş yapar lafına inanırım ben gerçektende bayanlara daha çok iş düşüyor eşitiz lafını savunmaya gerek yok erkekler daha keskindir sessiz kalın kırıldıgınızı belirtin ama tatlı dille nazla bazı sert yanlarını törpüleyerek göstermeli insan o zaman daha çok yoluna girecektir inşallah.Hemen kestirip atmayın bir yuva kolay kurulmuyor yıkmak kolaydır belki ama sonradan yaşanan pişmanlık büyük olabilir biraz daha anlayışla beraber zaman tanıyın birbirinize derim ben hayırlısı olsun.

tsk ederim güzel yorumunuz için ama doğru ben çok büyük beklentiler içinde evlendim.sanırım o yüzden zor geliyor.o fedakarlık yapmadığı için bendee yapmak istemiyorum

Back
X