Çok mutsuzum

İlk sayfanızdaki yazzılarınızı okudum ikinci sayfaya geçemedim,ağlıyorum şuan.
son sayfaya bakayım dedim,ama orda'da babamı kaybettik yazınız beni dahada mahvetti.
Başınız sağolsun,Rabbim babanızın mekanını cennet eylesin.

Annemle,babama birşey olacak diye çok korkanlardanım,onları okadar çok seviyorum ki,yazılarınız içimi acıttı.
Rabbim annenize şifalık versin,inşallah en kısa zamanda iyileşir.

Sağolun. Allah sizin anne babanıza sağlıklı güzel uzun ömürler versin inşallah

Başınız sağolsun...Rabbim herkesin doğacağı öleceği günü ana rahmine düştüğü an belirlermiştir..güçlü olmaya calışın demek kolay biliyorum ama çocuğunuz var onun için sağlam olun bol bol dua edin bugün ben de hisli bir günümdeyim size dua edicem Allah yar ve yardımcınız olsun..

Sağolun. Dualarınız için de Allah razı olsun sizden ve tüm dua edenlerden

Hep birazcık ta olsa umudum vardı benim. Kurtuldu diyemiyorum ki babamdı o benim bitanecik babacımdı. Yok hastanede kendindeymiş ama kendini ifade edememiş. Yanında olamadım elini tutamadım son befesi

Canıııım Allah sana yardım etsin. Sen sadece yasını tut. Elinden geleni yaptın asla aksini düşünme. Allah sana sabır versin. Annen için de Allah yardımcın olsun.

Basiniz saolsun. Allah babaciginizin mekanini cennet eylesin. Annenizle ilgili sorununuzda da guc kuvvet versin insallah..

rabbim yardımcınız olsun okurken ağladım çooooooooooooook zor çok başınız sağolsun bundan sonra çocugunuz için anneniz için dimdik ayakta durmalısınız zaman herşeyin ilacı :5:

Bu hafta sonu kısmetse annemi görmeye gideceğim. Babamı kaybettikten sonra onu tek görmek çok zor gelecek biliyorum. Kısmetse haftaya da Eskişehir'e alacağım. Bana dua eder misiniz işlerim rast gitsin

Allah kimseyi sağlıkla sınamasın. çok zor gerçekten..
sabır ve dayanma gücü diliyorum. umarım en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar.

Bu hafta sonu kısmetse annemi görmeye gideceğim. Babamı kaybettikten sonra onu tek görmek çok zor gelecek biliyorum. Kısmetse haftaya da Eskişehir'e alacağım. Bana dua eder misiniz işlerim rast gitsin

ilk sayfaları okumuştum, meğer...
başın sağolsun.. mekanı cennet olsun..
Eskişehirde hangi hastaneye götürüyorsun?

Âmin Sağolun. Hastaneler bakmıyorlar. Bakım evi var oraya getireceğim. Özel olduğu için adını vermem belki uygun olmayabilir.

hayat gerçekten pamuk ipliği..
bugün her şey yolundaysa yarın hatta 1 saat sonra ters düz olabilir..
bunlar da bir imtihan işte..Allah sabrını ve kolaylığını versin

Ben de onu anladım malları mülkleri evleri barkları çolukları çocukları var ama hiç birinin farkında değil. Buradaki hayat, sahip olduklarımız yalan. Yarın hiç birimizin ne olacağı hiç belli değil. Bu günümüze şükür. Allahım bu günlerimizi aratmasın.

Allah sana maddi ve manevi güç versin. Seni bu darlıkdan kurtarsin. Gözümün önüne annm babam gldi.. cok üzüldüm gözyaşlarımı tutamadım babanin mekanı cennet olur ins. Annenide en yakın zamanda yanına alırsın umarım. Dualrım seninle ve ailenle.

Durumunuz çok üzüldüm inanın keşke elimzden birşey gelse diye düşündüm. Kendinize yüklenmeyin siz de çocuğunuz için çalışmak işe gitmek zorundasınız, ailesine sürekli bakabilen insanlar ev hanımları oluyor genellikle ki onların yaptığı iş bile çok zor temizlik yemek iş çocuk bir de bir aile büyüğü bakımı. Ki siz iki kişiye birden bakamazsınız o yüzden kendinize yüklenmeyin, umut dolu olun. Moraliniz bozulduğunda bir bitki çayı için şu relax yazanlardan.
Çocuğunuz da var, moraliniz bozuk olursa ona da yansıtmış olursunuz bu yüzden önce kendinize dikkat etmeniz lazım. Ben mutsuz olun ama maske takar gibi mutsuzluğunuzu saklayın demiyorum, umutlu olmaya çalışın ben nereden dönen hangi hastalıkları yenen insanlar gördüm bunlar hep yaşama sevinciyle oluyor.

Cevap veren dua eden bütün herkese çok teşekkür ederim. Annemi Eskişehir'e aldık. Evime çok yakın bir yer. Okulda programımı ayarladık. Boş olan günlerimde sık sık annemin yanına gidiyorum. Onu alıp gezdiriyorum. Ona güzel kıyafetler alıp sevdiği yemekleri yediriyorum. Arada bize geliyor torunuyla oynuyor. Bazen çok iyi uyumlu bazen de üzgün oluyor. Arada bana kapris yapıyor ama kaldığı yere alıştı sayılır. Yine de onun için çok üzülüyorum. Çünkü bir uğraş edinemiyor tv bile izleyemiyor. Yine de onu mutlu etmek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Ama aklım hep yarım. Ben de çok unutuyorum her şeyi. Bazen kendimden korkuyorum.

parotis annenin eskişehire geldiğine ve seninde biraz olsun rahatladığına sevindim ,ben frontal temporal demansla ilgili konu açmıştım orda konuşmuştuk,ben sana hangi testle sende genetik olarak bu hastalığın olmadığını anladın benim annemde de var ya yaptırmak istiyorum bana hiçç yapalım diyen olmadı,çok korkuyorum da yazarsan sevinirim.

Back
X