• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum

peki şuanki durumu nasıl. çok üzüldüm bu hastalığın iyileşme umudu yok sanırım ama en azından yavaş ilerler umarım

peki şuanki durumu nasıl. çok üzüldüm bu hastalığın iyileşme umudu yok sanırım ama en azından yavaş ilerler umarım

Sağolun. Bugün doktoruyla konuştuk. Tetkik sonuçları belli oldu. Hastalığı kesinleşti. Bu evreden sonra daha da hızlanacakmış ne yazık ki. Ama bir olumlu haber var. Genetik bir hastalık olduğu için bende olma ihtimali de vardı. Çok anlamıyorum ama mutasyon yok dedi. Bu da sanırım bende ( ve oğlumda) olma ihtimalinin az olduğunu gösteriyor.

Çok mutsuzum Bayram geliyor. Bu babamın ilk böyle bayramı. Evlerine değil bakım evine gideceğim

Sağolun. Bugün doktoruyla konuştuk. Tetkik sonuçları belli oldu. Hastalığı kesinleşti. Bu evreden sonra daha da hızlanacakmış ne yazık ki. Ama bir olumlu haber var. Genetik bir hastalık olduğu için bende olma ihtimali de vardı. Çok anlamıyorum ama mutasyon yok dedi. Bu da sanırım bende ( ve oğlumda) olma ihtimalinin az olduğunu gösteriyor.

mustasyon demek geçiş olmamış yani hastalık size geçmemiş ve oğlunuzdada asla olmaz...
fronto temporal demans genetik bir rahatsızlık hızlı ilerleyen bir hastalık
babanızın durumuna gelince üzülmenizi istemem ama bakım evlerinde neler yaşanıyor neler... bizim bir tanıdıgmızı bakım evine verdiler o da sanırım alzaimer dı adamla hiç ilgilenilmemiş bir den ölüm haberi gelmiş aileyi nedeni ise hasta olan amca kayısıyı tüm yutmaya kalkmış boğularak ölmüş.. tabi bakım evindekiler biz görmedik diyorlar..

mustasyon demek geçiş olmamış yani hastalık size geçmemiş ve oğlunuzdada asla olmaz...
fronto temporal demans genetik bir rahatsızlık hızlı ilerleyen bir hastalık
babanızın durumuna gelince üzülmenizi istemem ama bakım evlerinde neler yaşanıyor neler... bizim bir tanıdıgmızı bakım evine verdiler o da sanırım alzaimer dı adamla hiç ilgilenilmemiş bir den ölüm haberi gelmiş aileyi nedeni ise hasta olan amca kayısıyı tüm yutmaya kalkmış boğularak ölmüş.. tabi bakım evindekiler biz görmedik diyorlar..

Ankara'da kısa bir süre kalacak babam. Sonra Eskişehir'de annemle beraber kalacaklar. Birbirlerine belki göz kulak olurlar. Ben de sık sık giderim. Başka çarem yok ki ben de çok düşünüyorum ve üzülüyorum

Annemi babamı tanısaydınız dünyanın en iyi insanları. Kimseye bir zararları olmazdı, iyilik sever, temiz kalpli, öyle iyi insanlar. Çevrelerindeki herkes onları sever, örnek alırlardı. Bunlar nasıl olur? Onların başına nasıl gelir? İnanın hala ağlıyorum. Tam en güzel zamanlarıydı. Dinlenip torunlarıyla oynayacaklardı. Neden böyle oldu neden neden????

Merhaba,
3 sene önce babamın göğsünde ağrı vardı, sonra öğrendik ki damarları tıkalıymış
2 sene ağrı çekti,
en sonunda mide kanamasıyla hastaneye kaldırıldı
apar topar by pass..
tam 1-2 ay geçti, babam iyileşti derken annemde düşmeler vs. başladı.
doktora gitti aylarca, her doktor başka bişey söyledi.
meğer nörolojikmiş.
mnh diye bir hastalık.
tedavisi yok.
aklı yerinde ama her gün daha çok felç oluyor.
genetik olarak da geçebilen bir hastalık.
doktorlar 3 sene kadar ömür biçtiler.
her gün gözümüzün önünde daha da kötü oluyor.

22 yaşında evlenme arefesindeydim annem hastalandığında.
düğün de yapmadık, annem çok özenmişti, iyileşince yaparız diyordu.

tam meslek sahibi oldum, kendi evim oldu, annemle hiç çarşıya bile gezip dolaşıp alışveriş yapacak, pikniklere, misafirliklere gidecek zamanımız olmadı.
kardeşim üniversiteye başlayacak seneye, 5 senedir yatılı okuyor evinden uzak.
hiç beraber bile zaman geçiremediler.

nasıl bizim başımıza geldi diyorum hep.
şimdi babam hasta, annem ondan 10 kat daha fazla hasta..

daha eşimle çocuk sahibi bile olmadık, onu bile göremeyecekler Allah bilir tabi ama böyle işte :(

ben artık NEDEN sorusunu sormuyorum :(
her işte bir hayır olduğuna da inanmıyorum.
54 senelik hayatını hep sıkıntıyla geçirip, emekli olup rahat edeceği günü bekleyen annem 1 ay önce emekli oldu. ve emekli maaşını bankadan çekemedi, cebine koyamadı.

Allah hastası olan herkese sabır versin :14:

Merhaba,
2 sene ağrı çekti,
apar topar by pass..
meğer nörolojikmiş.
mnh diye bir hastalık.
tedavisi yok.

tam meslek sahibi oldum, kendi evim oldu, annemle hiç çarşıya bile gezip dolaşıp alışveriş yapacak, pikniklere, misafirliklere gidecek zamanımız olmadı.

daha eşimle çocuk sahibi bile olmadık, onu bile göremeyecekler Allah bilir tabi ama böyle işte :(

54 senelik hayatını hep sıkıntıyla geçirip, emekli olup rahat edeceği günü bekleyen annem 1 ay önce emekli oldu. ve emekli maaşını bankadan çekemedi, cebine koyamadı.

Allah sabır versin. Herşeyi ertelemek ya da eksik hissetmek nasıl bir duygudur biliyorum. Sabredeceğiz diyorum ama sonu da selamet değil ki

allah sabir versin arkadaslar.allah kimseye cektirmesin.

Merhaba,
2 sene ağrı çekti,
apar topar by pass..
meğer nörolojikmiş.
mnh diye bir hastalık.
tedavisi yok.

allah sabır versin en çokta hastalarınıza gğç versin siz böyle düşünüyorsunuz kim bilir anneniz kendini nasıl hissediyordur:43::43::43::43: dediğiniz hastalıga baktım çok zor süreçler annenizi ve sizi bekliyorum rabbim yardımcınız olsun bende her şerde bir hayır vardıra inanmıyorum artık

Gecmis olsun.. ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN INSALLAH;ANNENE VE BABANA ALLAH SIFA VERSIN INSALLAH(AMIN):nazar::31:

annenız babanız nasıl oldular??siz nasılsınız moralınız bıraz daha ıyıdır umarım..

Hala kabullenebilmiş değilim. Cumartesi 7sini yaptık. Kalp krizi. Yetişemedim. Son nefesinde yanında olamadım babacığımın. Bu soğukta kara toprakta nasıl yatar. O ordayken ben nasıl evimde dururum. Şimdi annem yalnız. Onu burda bir yere almak istiyorum. Alamıyorum. Maddi manevi çöktüm bittim. Annemin durumu çok kötüleşti. Hep beni soruyormuş. Hafta sonu gidecem yanına. Bu hafta nasıl geçer. Ya ben gidene kadar ona da bişi olursa. Allahım bana yardım et. Aklıma mukayyet ol

Rabbim yar ve yardimciniz olsun.Rabbim diyorki sabir ve namazla benden yardim isteyin.sizde böyle yapin

Babama mı yanayım anneme mi bakayım nerden para bulayım. Delircem. Artık hiç birşeye gücüm kalmadı. Dayanamıyorum. Ne yapsam olmuyor. Her defasında daha kötü bişey oluyor. Çok yalnızım. Çok güçsüzüm. Çok acizim. Vicdanım sızlıyor. Elimden bişi gelmiyor. Annecime gidemiyorum hep beni soruyormuş. Allahım duy sesimi bana yardım et nolur

Hala kabullenebilmiş değilim. Cumartesi 7sini yaptık. Kalp krizi. Yetişemedim. Son nefesinde yanında olamadım babacığımın. Bu soğukta kara toprakta nasıl yatar. O ordayken ben nasıl evimde dururum. Şimdi annem yalnız. Onu burda bir yere almak istiyorum. Alamıyorum. Maddi manevi çöktüm bittim. Annemin durumu çok kötüleşti. Hep beni soruyormuş. Hafta sonu gidecem yanına. Bu hafta nasıl geçer. Ya ben gidene kadar ona da bişi olursa. Allahım bana yardım et. Aklıma mukayyet ol

Başınız sağolsun. Allah yardımıcınız olsun. Size sabır ve sağlık versin. Belki de kurtuldu diye düşünmek gerek. Sizin de dediğiniz gibi aslında tam kendisinde değildi belki de.

İlk sayfanızdaki yazzılarınızı okudum ikinci sayfaya geçemedim,ağlıyorum şuan.
son sayfaya bakayım dedim,ama orda'da babamı kaybettik yazınız beni dahada mahvetti.
Başınız sağolsun,Rabbim babanızın mekanını cennet eylesin.

Annemle,babama birşey olacak diye çok korkanlardanım,onları okadar çok seviyorum ki,yazılarınız içimi acıttı.
Rabbim annenize şifalık versin,inşallah en kısa zamanda iyileşir.

Başınız sağolsun. Allah yardımıcınız olsun. Size sabır ve sağlık versin. Belki de kurtuldu diye düşünmek gerek. Sizin de dediğiniz gibi aslında tam kendisinde değildi belki de.

Hep birazcık ta olsa umudum vardı benim. Kurtuldu diyemiyorum ki babamdı o benim bitanecik babacımdı. Yok hastanede kendindeymiş ama kendini ifade edememiş. Yanında olamadım elini tutamadım son befesi

Başınız sağolsun...Rabbim herkesin doğacağı öleceği günü ana rahmine düştüğü an belirlermiştir..güçlü olmaya calışın demek kolay biliyorum ama çocuğunuz var onun için sağlam olun bol bol dua edin bugün ben de hisli bir günümdeyim size dua edicem Allah yar ve yardımcınız olsun..

Back
X