23 yasinda elektrikci cahilde degildi aslinda nisaliyken cok guzeldik ama evlenince tamamen degistiAy inanmıyorum yaaa.. Nasıl bir insan bu eşin. İnsan mı acaba!! Hamile bir kadın ve eş olarak aldığın namusuna nasl böyle sözler söyler. Şaka gibi ya. Allahından bulsun. Bence kal annelerde. yokluğunu anlasın kac yasında bu adam mesleği ne cok cehalet koktu burnuma da
Aldirmayi hic bi zaman dusunmedim yurt disna gitme imkanim var sadece gidip orda dogur ayi dusundumBen bu kayinvalideleri anlamiyorum.. ogullari ne yaparsa yapsin hep hakli bulurlar..
Canim daha cok yenisin simdiden dayaga basladiysa ve pislik isler ceviriosa bunun sonu hic gelmez..
Tek bildigim sey kimse degismez...
Ama bebisini sakin aldirma bak ailende arkanda
Hamileyim ve cok korkuyorum tek basima buyutme cesaretini kendimde bulamiyorum zayif noktam tamda burdaKüfür eden dayak atan herife geri dönmeyi düşünmüyorsun heralde ???
Pamuk ipligindeymis maalesef bende yeni ogrendimBu neyin birikimidir ! Pamuk ipliğinde midir ilişkiniz hep böyle..
Yazık yahu..
Zaten evden cikmadan once ahlaksiz herifin tekisin senden baba felan olmaz diye haykirdim kske biraz daha sayip sinirimi alsaydimGururuna yedirememiş yakalanmayı üste çıkmaya çalışmış. Pişmandır muhakkak her ne kadar kalas gibi davranmış olsada. Kotarmaya çalışmış olmamış. O da sıvamış ondan sonra. Evliliğiniz bitmesin istiyorsanız, 'Anlıyorum ama..' ile başlayan 'Değiştirmemi istediğin bende görmeyi arzuladığın birşey mi var?' gibi bir özeleştiri ve 'Çok üzgündüm, gururum kırılmıştı..' gibi ben dilini kullanarak yangını söndürebilirsin. Evliliğiniz bitsin istiyorsanız 'Hayvan herif, pis sapık, mahvettin beni!' gibi ağır ithamlar gururu kıran yaklaşımlar ve sen dilini tercih etmelisiniz. -ironi içermez, ciddiyim-
Manevi olarak ailem herzaman destekcim ama ister istemez korkuyorumBilemedim konu sahibesi, sizin yerinizde olsam çocuğu dünyaya getirmezdim sanırım.
Sizden yaşça büyüğüm, iyi işim gelirim var ama tek başına çocuk büyütmeyi asla gözüm yemez.
Tek başına çocuk büyütmek manevi olarak çok zor. Bence kalkışmayın. (naçizane fikrim)
Bu adamdan baba, koca olmaz. Bu evlilikten size bir yol olmaz. Böyle bir evlilikten çocuk sahibi olmaya kalkışmanız başlı başına hata.
Manevi olarak ailem herzaman destekcim ama ister istemez korkuyorum
Sucsuz gunahsiz bi cocugu oldurmek yerine o soruua zorlukla cevap vermeyi tercih etmezmisiniz siz olsaydinizBelki de haklısın ama babayla aynı şey değil. Çocuk babasız ve eksik büyüyecek.
Küçük bir çocuk diğer çocukların babaları var benimki nerde diye sorunca cevap vermek o kadar zor ki.
Gururuna yedirememiş yakalanmayı üste çıkmaya çalışmış. Pişmandır muhakkak her ne kadar kalas gibi davranmış olsada. Kotarmaya çalışmış olmamış. O da sıvamış ondan sonra. Evliliğiniz bitmesin istiyorsanız, 'Anlıyorum ama..' ile başlayan 'Değiştirmemi istediğin bende görmeyi arzuladığın birşey mi var?' gibi bir özeleştiri ve 'Çok üzgündüm, gururum kırılmıştı..' gibi ben dilini kullanarak yangını söndürebilirsin. Evliliğiniz bitsin istiyorsanız 'Hayvan herif, pis sapık, mahvettin beni!' gibi ağır ithamlar gururu kıran yaklaşımlar ve sen dilini tercih etmelisiniz. -ironi içermez, ciddiyim-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?