Çok mutsuzum

Senden sıkıldıgini bile bile gorusmeye devam mi edeceksin.Belki de bu yuzden seni istemiyor olabilir.Asiri ilgiden sıkılıyorlar genelde.

ayrılllll.suan otuz yasındayım ve yırmı yasında neye agladıgımı tam olarak hatırlamıyorum bile dusununce geçmişi komık geliyor.ama keskelerimde var.asla keşke deme.sımdı kendını bosa ezdririr ve uzersen yıllar sonra neden yaptım dersin.gerek yok ayrıl ver dersini.yerınde olsam oyle yapardımmmm.sıradakıııııı .ve hıckımse unutulmaz değil anlıcaksın
ayrılllll.suan otuz yasındayım ve yırmı yasında neye agladıgımı tam olarak hatırlamıyorum bile dusununce geçmişi komık geliyor.ama keskelerimde var.asla keşke deme.sımdı kendını bosa ezdririr ve uzersen yıllar sonra neden yaptım dersin.gerek yok ayrıl ver dersini.yerınde olsam oyle yapardımmmm.sıradakıııııı .ve hıckımse unutulmaz değil anlıcaksın
haklısınız ilerde niye taktım bu kadar derim kesin ama ayrılmak çok zor benim için

Aynı yastayız. Koy totosuna tekmeyi.
Bende bir ay önce ayrıldım. Ölücekmisim gibi oluyordum resmen. Ama şimdi daha iyiyim acı hafifliyor. Gez bol bol. Hayat çok güzel. O tatilde yazlikta sen oturmussun burda onu kafaya takiyorsun ! Deger mi ? Ohh o gününü gün etsin sende burda napıcam diye hayıflan. Acilen toparlan. Denize git havuza git sahilde yürüyüş yap degisik gördüğün şeyleri fotograflandir o kadar cok yapilicak sey var ki. Takmamaya çalış işe yaramaz bi "el" erkeğini.
İşte sürekli acaba değişir mi umudu var içimde ondan bir şey yapamıyorum

evlenince napacaksın bu adamla hiç düşündün mü ?

ayrıl gitsin ne üzülüyorsun yahu insan sevdiğinden sıkılır mı aynı eve girseniz 4 gün sonra heyecan arıyorum der bu çocuk.

Back
X