cok mutsuzum

meryemim40

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2016
1.192
890
38
29
arkadaslar kisadan anlaticam esimle aramiz gayet iyidi aksam bi msj geldi esim telefonunu saklamaz hic uyuyodu yastigin altindaydi telefon bende aldm baktim erkek arkadasi sarhos birazda bi msj atms asumani polisler yakalamsta faln diye sonra sabah sordum asuman kim bilmiyom dedi msj geldi dedim ha kafasi guzelmis atmis tanimiyom dedi yalan soyluyon soyle boyle kizdim biraz allah canimi alsin sen gelmeden gitcem biktim dedim nereye gidiyonda neye inanmak istiyosan ona inan ben yalan soylemiyom dedi hep boyle oluyo dedim oda sana her msji aciklama yapmak zorunda degilim dedi ve suan sinrden catladm ice annemgle gitcem biraz anlasin degerimi bunaldim gercekten sizce ne yapmaliyim baska

ama onun ozur dilemesi gerekirken daha beni suclu cikariyo ve aksam da ufacik tartismamizda seni babangile gonderirim soyle boyle dedi sanki tehtit ediyo bende al gidiyorum istedigin olsun dedim

Canim en ufak tartismada annene gidersen olaylari buyutmekten baska birsey yapmis olmazsin gelince sakin sakin konusun

ortada gerçekten asuman diye bi arkadaş olamaz mı? hemen niye kötü düşünüyosunuz?

Asuman aralarindaki bi Parola sifre gibi birsey sanirim. Kadin mevzusu gibi gelmedi bana

bende her tartismada giden biri degilim acikcasi ama cok uzuldum zor bi hamilelik geciriyorum 1 bucuk yasindada kizim var esiminde boyle konusmasi zoruma gitti yapici olmadi kirdi resmen

sarhoşlar pek yalan söylemez söyleymez:KK50:

asuman eşinizin sevgilisi olsa arkadaşından önce onun haberi olurdu herhalde, yanılıyor muyum?
allah askina bunun ihtimalini bile vermeyn cok uzuluyorm. allah korusun oyle biseyi evet haklisiniz aslinda esimde tanimiyorm diyo bilmiyorm kafam karisti uzgunm sinrliym ne yapsam bilemez hale geldim

Madem tanımıyo o zaman sabah arkadaşını senin yanında arayıp sorsaydı asuman kim ne diyosun diye
Yada madem aralarında ki bir şifre açıklasın o zaman
Yalan söylüyor bence çok haklısın bide umursamaz bi tavır takınmış allah yardımcın olsun

Evet annenin evine gidersen hemen anlar değerini git tabi.
Bu anne evine gitmeyi kim çıkardı bilmiyorum böyle saçma bi çözüm olamaz ya.Boşanmayacaginiz müddetçe evden gitmeyin böyle tehdit olmaz.Boşansan bile gitme yahu o gitsin sana noluyor.
Ayrıca bu mesaja tepkin de çok. Eşine güvenmiyorsan bilemem tabi ama onun haricinde aşırı tepki

allah askina bunun ihtimalini bile vermeyn cok uzuluyorm. allah korusun oyle biseyi evet haklisiniz aslinda esimde tanimiyorm diyo bilmiyorm kafam karisti uzgunm sinrliym ne yapsam bilemez hale geldim

Bence birşeyden emin olmadığınız sürece ağır sesli tepkiler vermeyin.
Hatta hemen annenizin evine gitmeyi düşünmeyin
BU her şeyi zorlaştırır,kolaylaştırmaz.....

kendinizi üzmeden birazdaha uyanık olun takip edin
sonut deliller olmadan kimseyide suçlamayın

Back
X