Hangi erkek kendisine gelen mesaj sorgulandığında cevap vermekten hoşlanır acaba?Daima kaçamak cevaplar alırsınız veya doğru cevap verir lakin kafamızda başka bir şey yarattığınız için cevap sizi kesmez.Soru da çok amatörce ayrıca.Asuman kim?derseniz emin olun doğru cevabı alırsınız.Erkekler birbirlerine düşkündürler.Mesaji atan kişi evli mi bilmiyorum ama öyleyse onun sevgilisi veya arada bir birlikte olduğu bir kadın olabilir veya platonik aşkıdır.Esiniz arkadaşını mi gammazlayacak sanıyorsunuz?Ayrıca mesajı atan kişinin Asuman ile yakınlığı var ki duruma üzülüp arkadaşıyla paylaşmak istemiş.Kocanizinda gizlisi saklisi yok ki telefonu ortada duruyor.Hamilelik hormonlarinizdan ötürü olayı abartmissiniz.Bebeginizi de strese sokmayim.Gazli,huysuz,hiperaktif olur başa cikamazsiniz.Gitmeyin annenizle,guzel yemekler yapın,suslenin,puslenin guleryuzlu açın kapinizi.Konuyu hiç açmayın.O açarsa da hormonlardan dolayı ben abartirim biraz sanırım.Sana güveniyorum boşuna huzurumuzu bozmaya gerek yok dersiniz.Erkekler sıkıya,dirdira gelmez.