- 12 Ocak 2017
- 18
- 3
- 1
- 35
- Konu Sahibi Fatmazehra123
-
Ay normalde bu kelimeyi kullanmam asla kullananlarada kızarım ama boşan hiç vakit kaybetme asla değişmeyecek yaşlandıkça daha kötü olucak 1 saat önce deli gibi kavga ettik eğer üç çocuk olmasaydı bende çeker giderdim daha bunun yaşlılığı var ben ne b.... yicem bu adamla allahıııımmmSlm arkadalr yeni katldm aranza bnm derdim esimle altı senelk evlıyım altı senedr bu evlilk nası suruyo anlamadm esim cok asabi en ufak bişeye bagrıyo kırıyo assalıyo beni ertesi gun pişmn olup msj atıyo ama bn kırldgmla kalıuorum cok yıprandm Rabbme sukrler olsn dualarmı kabl ettı bes senenin sonunda anne oldum yedi aylk oğluşm var ama bzm sıkntımz btmıyo cocuk yokkn boşansmadm kaynvalidemlerle aynı binadayx kavga ednce gelıyolr hep rezl edıyo beni en ufak bi şeye sinirlenip beni assalıyo kndme guvenm kalmadı cok üzülüyorum ona ne kadr ıyı gdersm gdm yine neye işin düstuü dıyo iyi niyetmde kalmadı artk aglıyorum yapack bişeym yok cocugm mzmz ev işlerni yapıyorum hep evdeym gezmeye gtmıyorum bi anAma gdıyom oda kavga dövüş bn napim
Peki sessiz mi kalıyorsunuz bunlara karşılık veriyomusunuz ailenizden destek varsa anlatın ekmek yeme konusuna gelince evlenmiş çocuğunun annesisiniz paşa paşa bakacak karın tokluğuna hizmetçi diye mi almış siziVedebu cok tesekkur ederm desteğiniz için ben dertlesmek için yazıyorum yardım almak için köstek olunuyo benim susma sebebim kavga cıkarıyo kaynanamlara rezil ediyo beni artık cok yıprandım
rezil olmayayım diye katlandığın duruma değermi eşin ve ailesi değmez o yüzden boşver rezil olmaktan korkma o senin korkmadığını görünce hiçbir önemi kalmayacak ailesine anlatmasınınVedebu cok tesekkur ederm desteğiniz için ben dertlesmek için yazıyorum yardım almak için köstek olunuyo benim susma sebebim kavga cıkarıyo kaynanamlara rezil ediyo beni artık cok yıprandım
seviyesiz bir ilişkileri var ana sınıfındaki çocuğa bu muamele yapılmaz zekasına hakarettir buAnası gelmiş akşam oğlum karınımı seviyon oğlunumu esimde dediki oğlumu karı neymiş oğlum benimi seviyon oğlunumu esimde dedi anacığım seni sen bitanesin ay bi öpüşmeler öğğ geldi tamam anneni sevde ne sacma bi konuşma
Aynen bende karsılık verince tekme tokat havada ucusuyo canım benım param olsa dururmuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?