Cok mutsuzum

Fatmazehra123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2017
18
3
1
35
Slm arkadalr yeni katldm aranza bnm derdim esimle altı senelk evlıyım altı senedr bu evlilk nası suruyo anlamadm esim cok asabi en ufak bişeye bagrıyo kırıyo assalıyo beni ertesi gun pişmn olup msj atıyo ama bn kırldgmla kalıuorum cok yıprandm Rabbme sukrler olsn dualarmı kabl ettı bes senenin sonunda anne oldum yedi aylk oğluşm var ama bzm sıkntımz btmıyo cocuk yokkn boşansmadm kaynvalidemlerle aynı binadayx kavga ednce gelıyolr hep rezl edıyo beni en ufak bi şeye sinirlenip beni assalıyo kndme guvenm kalmadı cok üzülüyorum ona ne kadr ıyı gdersm gdm yine neye işin düstuü dıyo iyi niyetmde kalmadı artk aglıyorum yapack bişeym yok cocugm mzmz ev işlerni yapıyorum hep evdeym gezmeye gtmıyorum bi anAma gdıyom oda kavga dövüş bn napim

1. Cok üzülüyorum nedn bıyle yapıyo anlamıyorum her işini yaparm bi dedgini iki etmem yok anlamıyo arabamz var gelrkn eksk bişi oluyyo istıyorum dyoki gt kendn al ne boka yarıyon dyo bnm gbi koca bulamassn ekmegmı yiyosn dıyo bn bu sogkta bebkle nası gdm alşvers yapmaya Hersey dert para vermıyo napcn parayı dyo hc bi konuda anlasamıyorz dıceksnz bnlar ufak tefek seyler degl bi konuda anlassakya hic bikonuda anlasamıyorz cok darlndm kendme guvenm kalmadı sahte dostlara anlatmk yerne sze anltmk istedm

Hayr boşanmayı düşnmuyorum kocamı seviyorum ama soğuttu kendnden beni buraya yazmamın sebebi dertleşmek ayrıca senın demenlede ayrılmam

katlanmak zorundasınız sanırım zaten olmasanız aşağanma olmazdı bu kadar
ne yapabilirsinize gelirsek sınırlarınız olsun aşağılayıcı tavırlarına sesiz kalmayın rezil olmayı düşünmeyin hiçkimse hiçbir durum sizin ve bebeğinizin sağlığından önemli değil anne olmak biraz bencil olmayı gerektirir
başka bir durumda eşiniz ile empatiyi öneririm sizi sizin dilinizden duysun derinde eşiniz odun gillerden gibi duruyor

Vedebu cok tesekkur ederm desteğiniz için ben dertlesmek için yazıyorum yardım almak için köstek olunuyo benim susma sebebim kavga cıkarıyo kaynanamlara rezil ediyo beni artık cok yıprandım

Ay normalde bu kelimeyi kullanmam asla kullananlarada kızarım ama boşan hiç vakit kaybetme asla değişmeyecek yaşlandıkça daha kötü olucak 1 saat önce deli gibi kavga ettik eğer üç çocuk olmasaydı bende çeker giderdim daha bunun yaşlılığı var ben ne b.... yicem bu adamla allahıııımmm (

Vedebu cok tesekkur ederm desteğiniz için ben dertlesmek için yazıyorum yardım almak için köstek olunuyo benim susma sebebim kavga cıkarıyo kaynanamlara rezil ediyo beni artık cok yıprandım
Peki sessiz mi kalıyorsunuz bunlara karşılık veriyomusunuz ailenizden destek varsa anlatın ekmek yeme konusuna gelince evlenmiş çocuğunun annesisiniz paşa paşa bakacak karın tokluğuna hizmetçi diye mi almış sizi

rezil olmayayım diye katlandığın duruma değermi eşin ve ailesi değmez o yüzden boşver rezil olmaktan korkma o senin korkmadığını görünce hiçbir önemi kalmayacak ailesine anlatmasının

Muhtemelen burada size verilen önerilerin hiçbirini uygulayamayacaksınız. Boşanmaya yanaşmıyorsunuz, terapiste gidin desem siz deneseniz bile eşinizin gideceğini düşündürtmedi. Zaten içinizi dökmek, rahatlamak amaçlı yazmışsınız. Canınızı daha da sıkmak istemem ama birden kimse düzelip melek gibi olmuyor. Yani mutlu olmak istiyorsanız ya eşinizi böyle kabullenecek ya da resti çekip gideceksiniz.

Sessiz kalmıyodum taki bebş olana kadar hep gtmek istedm ailemn desteği yok nere gtcen karsılık verince çirkeflik yapıyo bagırıyo bnde bagırdm gecen cocugum korktu yemin ettim daha bagırmamaya ama ben sustukca üste cıkıyo kafama vuruyo salak muamelesi yapıyo

Anası gelmiş akşam oğlum karınımı seviyon oğlunumu esimde dediki oğlumu karı neymiş oğlum benimi seviyon oğlunumu esimde dedi anacığım seni sen bitanesin ay bi öpüşmeler öğğ geldi tamam anneni sevde ne sacma bi konuşma

Cahilce buldum söylediklerinizi.
Nasil olsa aşağılanmayı kabul etmişsiniz. Bu söylediğim de koymaz heralde.

Valla param olsa hic cekmem bunu yaslılığı hic cekilmez ana evindede babam rahat vermez boşan cahil değil artık sıkıldım bunaldım cevap vermeye bile tenezzül etmek istemiyorum benim yavrum var ortada ben cahilim aman sen laf koydun şimdi yatar ne laf soktum der bi insanın kalbini kırma hazzıyla uyursunz yesil çilek

seviyesiz bir ilişkileri var ana sınıfındaki çocuğa bu muamele yapılmaz zekasına hakarettir bu

Eşinizin davranışlarını korkunc.. Siz onun karısısınız ne hizmetcisi ne de kölesi bu nasıl davranışlar. Bu davranışlarına izin vermeseniz çemkirseniz bence size dayak bile atar ( kendi görüşüm yanlış anlamayın ) size saygısı olmayan bir insan çünkü bir kere karı da neymiş ne demek? Bir boka yaramıyorsun ne demek? Siz bir boka yaramak zorundalıgında değilsiniz ayrıca siz özgür bir insansınız köle değilsiniz evli olmak kölelik mi ya resmen delirdim burda ayrıca sizi ezmesinin nedeni kendi ezikliğini gölgelemek ve sizi bastırmak bu saatten sonra böyle bir adamla onun dilinden bağırarak kabaca konuşamazsınız çünkü dediğim gibi sonu bence siddetle biter kaçabiliyorsanız kaçın bebeğiniz için de kendiniz için de... bebeğiniz için de sağlıklı bir ortam olduğunu düşünmüyorum

Aynen bende karsılık verince tekme tokat havada ucusuyo canım benım param olsa dururmuyum

( bence inceden inceden ailenizi ikna etmeye çalışın anneler yumuşak kalpli olur kıyamaz basın duygu sömürüsünü göz yaşını bana böyle yapıyo söyle yapıyo falan çünkü kurtuluş yolunuz aileniz gibi görünüyor aileniz nasıl olurda olsun böyle bir adama minnet etmekten iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…