- 12 Ocak 2017
- 18
- 3
- 1
- 35
- Konu Sahibi Fatmazehra123
-
Hiç dua falan edemem valla.Adam dünyanın hakaretini etsin aşağılasın seni ama neymiş ben kocamı seviyorum.Boşan bu adamı çekme deyince de senin demenle ayrılamam, kalbimi kırdın.Ee napalım sihirli değnek mi var bizde.Mecbur kırcan dizini oturcan sevdiğin kocanlaDua edn bana arkadaslar desteğiniz için teşekkürler
Çocuklarınızın yaşları kaç üzüldüm sizeAy normalde bu kelimeyi kullanmam asla kullananlarada kızarım ama boşan hiç vakit kaybetme asla değişmeyecek yaşlandıkça daha kötü olucak 1 saat önce deli gibi kavga ettik eğer üç çocuk olmasaydı bende çeker giderdim daha bunun yaşlılığı var ben ne b.... yicem bu adamla allahıııımmm(
Evlat sevgisinin annesinden daha fazla olması lazimdıAnası gelmiş akşam oğlum karınımı seviyon oğlunumu esimde dediki oğlumu karı neymiş oğlum benimi seviyon oğlunumu esimde dedi anacığım seni sen bitanesin ay bi öpüşmeler öğğ geldi tamam anneni sevde ne sacma bi konuşma
Bebişim sekiz aylk bi tane cocugm var Eşin çok kaba duygusuz bir insan sanırım.Birde eşin ailesi dibinde diye ondan bu kadar efelik tasliyor sanırım sana. Keşke ailesiyle altlı üstlü oturmasanız sende kendini çok aşırı bagirmadan rahatça savunurdun.Sen sustukça kocan ötmüş.Kocan kıymetini bilmiyor senin.
Slm arkadalr yeni katldm aranza bnm derdim esimle altı senelk evlıyım altı senedr bu evlilk nası suruyo anlamadm esim cok asabi en ufak bişeye bagrıyo kırıyo assalıyo beni ertesi gun pişmn olup msj atıyo ama bn kırldgmla kalıuorum cok yıprandm Rabbme sukrler olsn dualarmı kabl ettı bes senenin sonunda anne oldum yedi aylk oğluşm var ama bzm sıkntımz btmıyo cocuk yokkn boşansmadm kaynvalidemlerle aynı binadayx kavga ednce gelıyolr hep rezl edıyo beni en ufak bi şeye sinirlenip beni assalıyo kndme guvenm kalmadı cok üzülüyorum ona ne kadr ıyı gdersm gdm yine neye işin düstuü dıyo iyi niyetmde kalmadı artk aglıyorum yapack bişeym yok cocugm mzmz ev işlerni yapıyorum hep evdeym gezmeye gtmıyorum bi anAma gdıyom oda kavga dövüş bn napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?