Cok mutsuzum

Ailemde annem sorun degıl babam sorun babam cocugu istemez bu zamana kadar ailemd hiç esimi kesmedim hep iyi dedimki üzülmesinler diye

Dua edn bana arkadaslar desteğiniz için teşekkürler
Hiç dua falan edemem valla.Adam dünyanın hakaretini etsin aşağılasın seni ama neymiş ben kocamı seviyorum.Boşan bu adamı çekme deyince de senin demenle ayrılamam, kalbimi kırdın.Ee napalım sihirli değnek mi var bizde.Mecbur kırcan dizini oturcan sevdiğin kocanla

Çocuklarınızın yaşları kaç üzüldüm size

Annen sorun değilse daha süper işte annen babanı yumuşatır sende artık gerçekleri yavaş yavaş ailene yansıt evet üzülürler belki ama herşey düzelince geçer ama söylemezsen sen hep üzüleceksin kendini düşünmüyorsan oğluşunu düşün çocuklar büyüklerini taklit eder ya hep onlar gibi olmak isterler onları örnek alırlar falan kocanı aldığını düşünsene kadınlara saygısı olmayan bir adam olur büyüyünce ve kabalıkla üste çıkmaya çalışır

İyi bi insandı bz severk evlendk ölüyorum askından demedım ayrıca ben dertlesmek içn yazdm ee napalm boşan desek boşancanmı demş biri bnm tek isteğim dertleşmek fikir almak biride cahilsn yazmış hiç ksr bakmasn insanlara laf sokcamdye kalp kırmasın seninde ne oldugn belli degıl be yavrum putpereellamı nesn sihirli değnek falan hayal aleminde yasıyon galiba

Evlat sevgisinin annesinden daha fazla olması lazimdı

Eşinizin size olan saygısı sıfır. Ne yaparsanız yapın o saygıyı geri getirmek veya oluşturmak çok çok zor.
Olsaydı zaten, siz ona çocuk verince olurdu.
Geçmiş olsun diyorum, evlilik yapılacak bir adam değil, tam bir ruh hastası

Dengesizler işte sacma sapan konuşuyolar
Kaynana demesinmi seni nie sevsinki gerizekalı dedim ne boş boş konuşuyon oğlu hemen horozlandı üstüme

Yanlş anlasılmasın kaynanama sadece ne boş konuşuyon dedim gerizekalı lafını içmden sayıyorum tabi aynen tam bi ruh hastası

Ben düşündüm arkadaslar konuşucam nerde kalabilir ne yaparım hiç bi fikrim yok babam oğlumu istemesse yatılı iş bulur calışırım oğlumu bunlara vermem

Bakın hanımefendi ben bir bayan olarak yazdıklarınızdan rahatsız oldum.
Kimse kimseyi aşağılayamaz.Hepimiz insanız.
Ne sen benden üstünsün ne de ben senden.
Ne sen benden aşağıdasın ne de ben senden.Eşitiz.Öyle olmalıyız da.
Eşiniz para kazanıyormuş.Sırf bu yüzden bunlara izin vermeniz normal değil.'cahilce buldum' çünkü siz de bir bireysiniz.

Eminim para kazanan taraf siz olsaydınız eşinize böyle bir muamele yapmazdınız.
Şiddet görüyorsanız belgeleyin mesela gidip hemen darp raporu alın.Psikolojik şiddet de artık 'şiddet' durumları içerisinde yer almaktadır mahkemede.
İnternetten iyi bir avukat ayarlayın.Gidin haklarınızı öğrenin..Pekala bir iş bulursunuz.Mahkeme çocuğunuzu size verir.Babası da sizin olmasa bile çocuğunuzun masraflarını karşılamak zorundadır.

Benim söylediklerim sadece bir öneri.Boşanmak sizin için çok zorsa bile bu konuda bilinçlenin ki yeri geldiği zaman olur da bir şeye maruz kalırsanız gerekeni yapabilin.

Eşin sana şiddet uyguluyor, hakaret ediyor,evin ihtiyaçları için para vermiyor, annesini sizden çocuğunuzdan çok sevdiğini söyleyen ilgisiz, kaba saba adam ve sen bu adamı seviyorum diyorsun???
Eşinin nesini seviyorsun gerçekten merak ettim.

Evliliğizde bir yığın sorun varken ve işin içinde şiddet varsa elbette ki verilecek en doğru tavsiye boşanın olur.Bu tavsiyeye uyar yada uymazsınız bu sizin tercihiniz.

Boşanmayacaksanız mümkün mertebe ses çıkarmamaya çalışın olabildiğince görünmez olun ki uğradığınız şiddet devam etmesin.

madem boşanma seçenekte yok

o zaman adamı yönlendireceksiniz

güzel dille kendinizi anlatacaksınız ikna edeceksiniz kendi iyi niyetinizi gösterin adam sizi cadı görmekten vazgeçsin

sakin kalma taktikleri verin ona terapi önerin

bir de erkekler kıskançlar aslında yaşça büyük sevdiği bir erkek akrabası dostu varsa onun eşine ne kadar kibar davrandığını anlatın dikkatini çeksin onu örnek alır içten içe belki adamla bu konuda konuşur bile sonradan

Rezil olmaktan neden korkuyorsun Allah aşkına?
Hatali bile olsan sana bağırmaya aşağılamaya hakkı yok .
Sana saygısızlık mi yapıyor? Haddini bil de 1 uyar 2 uyar 3. Ünde baş yaygarayı ağzına geleni say . Sen utanacagina canın yanacağına birak o utatsın. Sessiz kaldıkça üstüne binerler böyleleri

hayır olsun inşallah bazı harflerinize ne oldu

böyle yazmak zor değil mi cidden soruyorum? bize de yazık okuyanlara çile çektirmek bu

bu eşten çocuk yapmakla en büyük hatayı etmişsin zaten.

boşanamayacağına göre susmayacaksın azıcık cazgır olacaksın.yoksa ömür geçmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…