Çok mutsuzum

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Çok mutsuzum moralim çok bozuk böyle olmak istemiyorum enerjik olmak istiyorum hiç bi şey yapasim gelmiyor çevremdeki insanlar da negatif enerji veriyor dert anlatiyorlar bu zaten düşük olan enerjimi daha da düşürüyor bu durumdayken ufak tefek olumsuzluklar bile gözümde buyüyor çok karamsarim kısacasi..

Evcil bir hayvan edinin. Ciddiyim.

Hic tanimadiginiz birini mutlu ettiniz mi daha once? Hani demem o ki ben biri sayemde mutlu olursa seviniyorum da. Hayir isleriyle ilgilenseniz diyecektim?

Çok mutsuzum moralim çok bozuk böyle olmak istemiyorum enerjik olmak istiyorum hiç bi şey yapasim gelmiyor çevremdeki insanlar da negatif enerji veriyor dert anlatiyorlar bu zaten düşük olan enerjimi daha da düşürüyor bu durumdayken ufak tefek olumsuzluklar bile gözümde buyüyor çok karamsarim kısacasi..
Ben de aynı durumdayım desem... :( :(

Hayata bir defa geliyorsunuz....
başka şansınız yok
ve siz mutlu olmanın yollarını aramıyorsunuz,
yaşadığınız hayatı için nelerini feda edecek insanlar var
bence ne yapın biliyor musuuz, yukarı değil hep aşağı bakın, işte ozaman şükredecek bir ton şey bulacaksınız

hepinize yazıyorum bunu..

Sanırım oğlunuz var.Böyle karamsar anlarda alın onu kucağınıza,çekin kokusunu içinize.Ne dert kalır ne tasa.En iyi terapi şeklidir çocuklar bu hayatta.

Back
X