Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bismillah daha 4 ayda ne boşanması. böyle birşey düşündüğüne göre ciddi birşeyler olmuş. bir cümleyle burda kimse sana boşan ya da boşanma demez!!!
iki derdim var 1.si ben adanalıyım ist geldim evlendim yani...ama hiç alışamadım buraya burda kimsem yok çok yalnızım hergün evdeyimm ve eşim beni hiç anlamıo ailemi çok özlüyorum arkadşlarımı bana hiç yardımcı olmuoo 2.si ise eşimi bir rusla msjlaşırken yakaladımm
iki derdim var 1.si ben adanalıyım ist geldim evlendim yani...ama hiç alışamadım buraya burda kimsem yok çok yalnızım hergün evdeyimm ve eşim beni hiç anlamıo ailemi çok özlüyorum arkadşlarımı bana hiç yardımcı olmuoo 2.si ise eşimi bir rusla msjlaşırken yakaladımm
rus dioki çok güzel bir eşin varmışş ben fotoğrafımı msnine koymuştum ordan görüyor benii bizimkide dioki evet güzeldir ama keşke rus olsaydıııııı[/
bunu senın yanındamı yapıyoo .. msn de senın yanındamı gorusuyo yoksa sen mı yakaladın
ben dedim
çünkü böyle ciddi bir konunun nedenlerini yazmamış konu sahibi.
haliyle diyecek birşey bulamadım![]()