dedi sonra bir anlıktı ben sadece seni seviyorum diye..ben ondan ayrıldım. ama onsun yaşayamayacağımı düşündüm çok sevdiğim için ben ayrılmaktan vazgeçince bu kez o istedi eski heyecanımız kalmadı çok yoruldumm fln dedi. salak ya hem suçlu hem güçlü..
onu hiç unutamıyorum olmuyo işte ya
bunun yaşla alakası yok çnkü onun bana olan sevgisine inanıyodum onu seviyorum kendimi olanların başka yüzlerine alıştırmaya çalışıyorum4 yıl önce fln 3 haftacık birliktelerdi.. biz iseaylardır herkes de biliyordu bana çok aşık olduğunu.birden böyle biişey çıktı ve ne yapıcam blmiyrm. evet 1 aydır ayrıyız. onu geri istiyorum ama o istemiyo bi yandan, bu yaptğnı unutamıyorum öbür yandan.
sorunuza cvp verecektim ama profilinize bakınca 1 yıl önce 3 hafta sonra evleniyorum yazdıgınızı gördüm..hadi diyelim ayrıldınız nişanlınızdan ama hala evli olarak görünüyosunuz anlam veremedim şimdiki yazdıklarınızla ama
hımmm pekala..seni üzmek istemem ama bencede sevgilin hala o kızı unutamamış.insan şarkılar dinleyince otomatikman sevdiği aklına gelir yani neden sen değilde o kız bence ayrıl karşına seni gerçekten sevecek bi erkek mutlaka çıkar..arkadaşımdayım çok ağladım ve kötü hissettim üye olmakla uğraşmadan otomatk onun profili kaytlı girip yazdımlütfen cevap verin
bunun yaşla alakası yok çnkü onun bana olan sevgisine inanıyodum onu seviyorum kendimi olanların başka yüzlerine alıştırmaya çalışıyorum4 yıl önce fln 3 haftacık birliktelerdi.. biz iseaylardır herkes de biliyordu bana çok aşık olduğunu.birden böyle biişey çıktı ve ne yapıcam blmiyrm. evet 1 aydır ayrıyız. onu geri istiyorum ama o istemiyo bi yandan, bu yaptğnı unutamıyorum öbür yandan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?