Çok mutsuzumm :(!

_lara

eşimi çok seviyorum!
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2010
229
1
66
Ankara
slm benim uzun süreli bir ilişkim vardı. sevgilim bir kaç ay önce ilk aşkına mesaj atmış. şu şarkıyı dinledim seninle eski günlerimiz aklıma geldi senden çocuğum olsun istiyodum ne güzel günlerdi seni asla unutmicam fln yazmış. fakat duygulu ve uzun.. beni sevdiğini söylerken ona böyle mesaj atmış. bir anlıktı kalıcı dğldi o şarkıyı dinleyince hatırladım nostalji dyp durdu. onu içimde affedemiyorum ve bu bana çok acı veriyor. böyle şeyler olabilir mi sizce yorumunuz nedir?

o adamdan hemen kurtul.. çok acı çekeceğini ilk sinyalleri..!!!

hala olabilirmi??? die sorumu soruyosun bize arkadaşım yapma nolur. kızla yeniden çıkmadıgı kalmış biiii. bu nasıl iş. sen nasıl tepki verdn. tepkin büyük olsn yoksa tekrarlar hatta aldatır bile dikkat et. bi nevi aldatmadır buda . yok cocugum olsun yok su yok bu. eski zmanları hatırlayıp üzülen adamın aklında hala ' o ' kişi vardır unutmaaa arkadaşım...!

erkekLer hep böyle zaten .s Sen kendini üzme . umursama bak sana nasıl dönüyo . istersen o eski sevgilisini unutturabilirsin . ama bnce süründürmelisin .

dedi sonra bir anlıktı ben sadece seni seviyorum diye..ben ondan ayrıldım. ama onsun yaşayamayacağımı düşündüm çok sevdiğim için ben ayrılmaktan vazgeçince bu kez o istedi eski heyecanımız kalmadı çok yoruldumm fln dedi. salak ya hem suçlu hem güçlü..
onu hiç unutamıyorum olmuyo işte ya

ayrıldınızmı şimdi anlamadım. ve kaç yaşındasın olgun biri degilsn sanırım farkında degilsn sevgilin yaptıgı terbiyesizligin.

sorunuza cvp verecektim ama profilinize bakınca 1 yıl önce 3 hafta sonra evleniyorum yazdıgınızı gördüm..hadi diyelim ayrıldınız nişanlınızdan ama hala evli olarak görünüyosunuz anlam veremedim şimdiki yazdıklarınızla ama

bunun yaşla alakası yok çnkü onun bana olan sevgisine inanıyodum onu seviyorum kendimi olanların başka yüzlerine alıştırmaya çalışıyorum 4 yıl önce fln 3 haftacık birliktelerdi.. biz iseaylardır herkes de biliyordu bana çok aşık olduğunu.birden böyle biişey çıktı ve ne yapıcam blmiyrm. evet 1 aydır ayrıyız. onu geri istiyorum ama o istemiyo bi yandan, bu yaptğnı unutamıyorum öbür yandan.

unutamamanız normal ..! agır bi yük yüklemiş size.

arkadaşımdayım çok ağladım ve kötü hissettim üye olmakla uğraşmadan otomatk onun profili kaytlı girip yazdım lütfen cevap verin

arkadaşımdayım çok ağladım ve kötü hissettim üye olmakla uğraşmadan otomatk onun profili kaytlı girip yazdım lütfen cevap verin
hımmm pekala..seni üzmek istemem ama bencede sevgilin hala o kızı unutamamış.insan şarkılar dinleyince otomatikman sevdiği aklına gelir yani neden sen değilde o kız bence ayrıl karşına seni gerçekten sevecek bi erkek mutlaka çıkar..

bence sen ne istediğini bilmiyorsun... unutamıyorum dıyorsun ayrıldım dıyorsun sonra gerı ıstıyorum ama o ıstemıyor dıyorsun.. :S adam eskı sevgılısıne msj atıyor sen ayrılıyorsun ve sonra sen barısmak ıstedıgınde kabul etmıyor... anla işte adam seni istemiyor yani... seni seven adam bole bır hata yaptıgın ıcın ayrıldıgını benımseyıp sana koşa koşa gelirdi..:S

Terbiyesiz! Özrü kabahatinden beter diye böylesine derler..
Bu bir çeşit hakarettir bence.. Çocuğum olsun istemiştim falan ne yaa..
Yani unutamaman normal bunu okuyan bizleri bile bu derece sinirlendiren
bir durum.. Bırak gitsin saygısız nostaljisini rahat yapsın!

Olanlar bir anlik duygusal patlamaya hic benzemiyor.

İnsan bir sarki dinleyip eskiyi hatirliyorsa ve gulup gecmek yerine tutup da o kisiye mesaj atiyorsa hatta ve hatta senden cocugum olsun istiyordum yaziyorsa, kusura bakma canim ama bunun baska bir aciklamasi olamaz.

Sevgilin, eski askini unutamamis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…