- 13 Haziran 2020
- 395
- 22
- 18
- Konu Sahibi siyahibiri
Kötü kokulu akıntıya sahibim kokusu dışarıdan bile duyuluyor çok rahatsız oluyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gittim daha önceden ama hep bu şekildeyim enfeksiyon yok günlük ped kullansam da enfeksiyon yapıyor ama bi ortama giremiyorum kendimden tiksiniyorumDoktora gittiniz mi
Herhangi ilac kullaniyor musunuz.Evet gittim daha önceden ama hep bu şekildeyim enfeksiyon yok günlük ped kullansam da enfeksiyon yapıyor ama bi ortama giremiyorum kendimden tiksiniyorum
Enfeksiyon da asla günlük ped önermiyor çoğu doktor . Elma sirkesini sulandırıp taharetlenebilirsiniz. Bi doktor önermişti ama tabi dikkat edin bi doktora gidin tekrarEvet gittim daha önceden ama hep bu şekildeyim enfeksiyon yok günlük ped kullansam da enfeksiyon yapıyor ama bi ortama giremiyorum kendimden tiksiniyorum
Tedaviler fayda etmedi miEvet gittim daha önceden ama hep bu şekildeyim enfeksiyon yok günlük ped kullansam da enfeksiyon yapıyor ama bi ortama giremiyorum kendimden tiksiniyorum
Hayır uzun zamandır durumum bu şekilde temizliğime de dikkat eden biriyimTedaviler fayda etmedi mi
Eşim korunuyor zaten beyaz ama kalın eksi kokulu bi akıntı gitmeye de korkuyorumSebamed özel bölge temizleyici sabunları var onları kullanabilirsiniz. Kullandığınız temizleme malzemesi sıkıntı yaratıyor olabilir. Varsa partneriniz, eşiniz o özel alan temizliğine yeterince dikkat etmiyor olabilir. Mantar genelde kaşıntı kötü koku sarı yeşil akıntı hatta bazen beynir gibi bir akıntıya sebep olabilir. Bu bölgedeki kimyanın dengesinin değişmesiyle alakalı diye anlatmıştı bana doktorum. Hamileliğimde başıma gelmişti birkaç kez. Sık tekrar ediliyorsa daha kapsamlı bir muayene, tahlil-tetkik sonrasında da tedavi sizin için iyi olacaktır zannımca. Bir de ped kullanımı havasız bıraktığı için doktorum hiç önermemişti bu dönemlerde. Çok geçmiş olsun. Bir an önce geçer inşallah
Kuvvetle muhtemel mantar sebebiyle bunları yaşıyorsunuz. Fitil tedavisiyle hızla kurtulabileceğiniz bir sorun bu. Tabi bir kadın doğumcuya görünüp jinekolojik muayene yaptırsanız en doğrusu olur. Korkup çekinecek bir şey yok. Bu şekilde enfeksiyonların ötelenmesi uzun vadede daha büyük sağlık sorunlarına yol açacaktır. Basit çözüme odaklanın ve muayene olun derim ben. Hattı aynı gün sağlık ocağından da randevu alıp Rahim ağzı kanseri taraması da yaptırabilirsiniz. Yanı gün tüm tetkiklerini tamamlanmış olurEşim korunuyor zaten beyaz ama kalın eksi kokulu bi akıntı gitmeye de korkuyorum