Çok muzdaribim hanımlar buraya

siyahibiri

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
395
22
18
Kötü kokulu akıntıya sahibim kokusu dışarıdan bile duyuluyor çok rahatsız oluyorum

Evet gittim daha önceden ama hep bu şekildeyim enfeksiyon yok günlük ped kullansam da enfeksiyon yapıyor ama bi ortama giremiyorum kendimden tiksiniyorum
Enfeksiyon da asla günlük ped önermiyor çoğu doktor . Elma sirkesini sulandırıp taharetlenebilirsiniz. Bi doktor önermişti ama tabi dikkat edin bi doktora gidin tekrar

Sebamed özel bölge temizleyici sabunları var onları kullanabilirsiniz. Kullandığınız temizleme malzemesi sıkıntı yaratıyor olabilir. Varsa partneriniz, eşiniz o özel alan temizliğine yeterince dikkat etmiyor olabilir. Mantar genelde kaşıntı kötü koku sarı yeşil akıntı hatta bazen beynir gibi bir akıntıya sebep olabilir. Bu bölgedeki kimyanın dengesinin değişmesiyle alakalı diye anlatmıştı bana doktorum. Hamileliğimde başıma gelmişti birkaç kez. Sık tekrar ediliyorsa daha kapsamlı bir muayene, tahlil-tetkik sonrasında da tedavi sizin için iyi olacaktır zannımca. Bir de ped kullanımı havasız bıraktığı için doktorum hiç önermemişti bu dönemlerde. Çok geçmiş olsun. Bir an önce geçer inşallah

Eşim korunuyor zaten beyaz ama kalın eksi kokulu bi akıntı gitmeye de korkuyorum

Eşim korunuyor zaten beyaz ama kalın eksi kokulu bi akıntı gitmeye de korkuyorum
Kuvvetle muhtemel mantar sebebiyle bunları yaşıyorsunuz. Fitil tedavisiyle hızla kurtulabileceğiniz bir sorun bu. Tabi bir kadın doğumcuya görünüp jinekolojik muayene yaptırsanız en doğrusu olur. Korkup çekinecek bir şey yok. Bu şekilde enfeksiyonların ötelenmesi uzun vadede daha büyük sağlık sorunlarına yol açacaktır. Basit çözüme odaklanın ve muayene olun derim ben. Hattı aynı gün sağlık ocağından da randevu alıp Rahim ağzı kanseri taraması da yaptırabilirsiniz. Yanı gün tüm tetkiklerini tamamlanmış olur İhmal etmemelisiniz sağlığınızı. Sonuçta bu hem sağlığınızı hemde uzun vadede cinsel ve sosyal hayatınızı olumsuz etkileyebilir. Hadi bi cesaret Güzelce iyileştiğinizin haberini de alırız inşallah. Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…