Çok önemli çok acil

Ruhudeli

Kadrolu Deli
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
1.486
1.175
133
Merhaba arkadaşlar tüp bebek tedavisi yöntemiyle Kadir gecesi yani geçen pazar günü transferim yapıldı crinone jel kullanıyorum yarın hem test hemde aylık regl günüm ama dünden beri az miktarda kahverengi pembe lekelenmem oldu bugünse pembe lekeler dahada koyulaştı neredeyse kırmızaya dönecek durumda ve heran aktif kanamam olacakmışcasına kasıklarım ağrıyor normalmidir bu durum çok Korkuyorum

Merhaba arkadaşlar tüp bebek tedavisi yöntemiyle Kadir gecesi yani geçen pazar günü transferim yapıldı crinone jel kullanıyorum yarın hem test hemde aylık regl günüm ama dünden beri az miktarda kahverengi pembe lekelenmem oldu bugünse pembe lekeler dahada koyulaştı neredeyse kırmızaya dönecek durumda ve heran aktif kanamam olacakmışcasına kasıklarım ağrıyor normalmidir bu durum çok Korkuyorum
Öncelikle sakin olmalısın bir de burada bu soruyu sorman seni strese sokar zira herkeste süreç farklı özel bir merkez ise doktora ulaş ve sor devletse bu imkan pek olmuyot onun yerine dua et ve sakin kal internete de bakma lütfen canım Allah gönlüne göre hayırlısını versin gönlünü ferah tut

Ha bir de acile gidebilirsin

Öncelikle sakin olmalısın bir de burada bu soruyu sorman seni strese sokar zira herkeste süreç farklı özel bir merkez ise doktora ulaş ve sor devletse bu imkan pek olmuyot onun yerine dua et ve sakin kal internete de bakma lütfen canım Allah gönlüne göre hayırlısını versin gönlünü ferah tut
Canım özelde yaptırdım kırmızı aktif kanama olmadığı sürece korkmayın dediler

Canım özelde yaptırdım kırmızı aktif kanama olmadığı sürece korkmayın dediler
Tamam yerleşme kanaması denen bir şey car o da olabilir sakin ol canım benim rahatla her şey güzel olacak ne zorlu süreçleri atlattın ben biliyorum biz anne olmak için zor şeyler yaşayan insanlar anlar bu durumu ama ne olur dua et bence güzel olacak hislerimde kolay yanılmam korkma

Yerleşme kanamasıdir, lütfen böyle strese sokmayin vücudunuzu. Olumlu şeyler düşünün, eğlenceli filmler izleyin, kafanızı dağıtmaya çalışin. Allah gönlünüze göre versin.

Canim lekelenme oluyor keske gidip kan verseydin zaten yarin belli olacakmis cunku tutunmus olup Allah korusun dusuk riski olabilecek Allah gonlune gore verir insallah

Tamam yerleşme kanaması denen bir şey car o da olabilir sakin ol canım benim rahatla her şey güzel olacak ne zorlu süreçleri atlattın ben biliyorum biz anne olmak için zor şeyler yaşayan insanlar anlar bu durumu ama ne olur dua et bence güzel olacak hislerimde kolay yanılmam korkma
Sinirlerim bozuldu ağlayıp duruyorum inşallah hissettiğin yine çıkar kuzum sendemi tüp bebek tedavisi gördün

Benim doktorum int araştırma yapmamı yasaklamisti benimde kanama olmuştu suan 18 aylik oğlum var allahım sizde nasip etsin

İnsallah hamilesin dır yarın mutlu haberi alırsın. Allah tum isteyen herkese verir insallah dualarımdasınız.

Normal normal.. Aynı belirtilerle pozitif sonuç aldım ;) inşallah sizin de pozitif olır

Back
X