• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok önemli,düşüncelerinizi bekliyorum!!

Evet kesinlikle katılıyorum, tekrarlanmazsa unutuluyor. Senin adına da cok sevindim,sana yapamazsın edemezsin diyenlerin yüz ifadelerini merak ediyorum açıkçası:)) Ben kardeşimin arkasındayım,destek oluyorum ama endişemiz gelecekte işsiz kalabilme ihtimaliydı. Ama azimle çalışırsa bir engel olmayacak gibi sizinde dediklerinize göre:) bende sayisalciyim; acaba ben dil bölümünü okusaydim nasıl olurdu diye düşünmedim de değil:)))

Teşekkür ederim,onların yüz ifadeleri görmek insanın öyle gururunu okşuyor ki :ssz:

Önemli olan seçtiğin alanda iyi olabilmek,unutmayın her alanın en önde gelen kişileri hiçbir zaman işsiz kalmazlar,azimle şevkle çalıştığı sürece de(ki severek seçmiş bölümünü) alanında başarılı olur zaten.

Matematikle aram hiç iyi olmadı,ben de size imrendim şimdi :31:

Şimdiden başarılar diliyorum kardeşinize,her şey gönlünce olsun inşallah
:16:

en yakın arkadaşım mütercimtercüman ayda 4000 tl para kazanıyor bana da zamannda çok söyledi ama ablam tmciydi ona uyup tm seçtim
eğer şimdiki aklım olsa dil yazardım
herkesi böle diye diye soğutuyorlar bölümden
iyi bir üniye girerse önü çok açık olur hiç olmadı kokaart alıp rehber olur ondada deli gibi para kazanır
bir nikaha 5 dkklığına gidip 100 lirapara alıyor arkadaşım
gözünüzü çok korkutmasınlar
çevre malum doktor mühendis ve öğretmen dışında pek bir meslek kabul etmiyor
çocuğunuzu teşvik edineğer dile becerisi varsa yapsın yoksahiç uğraşmasın çünkü ömrü boyu bundan para kazanıcak

Teşekkür ederim,onların yüz ifadeleri görmek insanın öyle gururunu okşuyor ki :ssz:

Önemli olan seçtiğin alanda iyi olabilmek,unutmayın her alanın en önde gelen kişileri hiçbir zaman işsiz kalmazlar,azimle şevkle çalıştığı sürece de(ki severek seçmiş bölümünü) alanında başarılı olur zaten.

Matematikle aram hiç iyi olmadı,ben de size imrendim şimdi :31:

Şimdiden başarılar diliyorum kardeşinize,her şey gönlünce olsun inşallah
:16:

Ne mutlu sana:) benimde ingilizceyle aram hiç iyi olmadı ama olmasını isterdim. Yeteneklere becerilere göre değişiyor bu tabii. Iyi dileklerin ve görüşlerin için kardesimle cok tesekkür ederiiz. Vakit ayırıp yardımcı oldun,tüm güzellikler seninle olsun:)))

Bırde sızden bır rıcam olacak;
onerebılecegınız ıngılızce kıtapları var mı? Pratık yapmak acısından veya hıkaye tarzı kıtaplar? Ad olarak verebılırsenız temın etmeye calısacagız. :)

Gözüm kapalı önerebileceğim ELS yayınları var,ingilizce alanında en iyiler(hele ki bölümünü yeni seçmiş kişiler için gramer ve kelime kitapları eşsizdir )

Hatta ben size isim de vereyim şimdi :

ELS (açılımı English Language Studies) English Grammar Inside And Out(bu kitap gramer için birebir ilaç tabir-i caizse)

Kelime için : ELS Test Your Vocabulary

Paragraf metinlerinde başarılı olmak içinse
(ki yds sınavında paragraflar çok önemlidir,1 paragrafı anlamazsa kafadan 3 sorusu gider çünkü her paragraftan 3er soru geliyor)

ELS Through Reading

Son düzenleme:
nasıl teşekkür etsem bilemedim simdi. Yarin hemen kitapciya gideceğim(fiyat konusunda bir bilgimde yok ama..:) ) Allah razı olsun:)

Ne mutlu sana:) benimde ingilizceyle aram hiç iyi olmadı ama olmasını isterdim. Yeteneklere becerilere göre değişiyor bu tabii. Iyi dileklerin ve görüşlerin için kardesimle cok tesekkür ederiiz. Vakit ayırıp yardımcı oldun,tüm güzellikler seninle olsun:)))

Rica ederim,dil hakkında anlamadığı konular ya da ödevleri olursa yardımcı olurum her zaman :31:

nasıl teşekkür etsem bilemedim simdi. Yarin hemen kitapciya gideceğim(fiyat konusunda bir bilgimde yok ama..:) ) Allah razı olsun:)

Her kitapçıda bulabileceğiniz kitaplar değil ne yazık ki bunlar:50:

Gerçi nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum,Ankara ve İstanbul gibi büyük bir şehirdeyseniz kolaylıkla da bulabilirsiniz,ben size internet web sayfasını vereyim,fiyatları da yazıyor hem(yalnız dil kitapları her zaman çok pahalı olur demedi demeyin:53:)

Bu size tavsiye ettiğim kitapların web sayfası :
ELS YDS KPDS ÜDS İNGİLİZCE HAZIRLIK DERGİSİ

Rica ederim,dil hakkında anlamadığı konular ya da ödevleri olursa yardımcı olurum her zaman :31:

Burdaki ablalar ne de iyilermiş ya,bu ablayida cok sevdim diyor:) Peki ihtiyacı olduğunda size ulaşmasını söyledim. Her neyse bizim uyuma vaktimiz geldi. iyi geceler size her şey için sağolun:*

Her kitapçıda bulabileceğiniz kitaplar değil ne yazık ki bunlar:50:

Gerçi nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum,Ankara ve İstanbul gibi büyük bir şehirdeyseniz kolaylıkla da bulabilirsiniz,ben size internet web sayfasını vereyim,fiyatları da yazıyor hem(yalnız dil kitapları her zaman çok pahalı olur demedi demeyin:53:)

Bu size tavsiye ettiğim kitapların web sayfası :
ELS YDS KPDS ÜDS İNGİLİZCE HAZIRLIK DERGİSİ

Simdi görüyorum. Bursada yaşıyoruz. Im evet maliyetli olduğunu biliyorum. Sayfaya bakıyoruz simdi. Burdaki kitapçılarda da büyük olasılıkla yoktur.

Burdaki ablalar ne de iyilermiş ya,bu ablayida cok sevdim diyor:) Peki ihtiyacı olduğunda size ulaşmasını söyledim. Her neyse bizim uyuma vaktimiz geldi. iyi geceler size her şey için sağolun:*

Eee ne güne varız burada,yeter ki kızlarımız okusun ileride güçlü,kendi ayakları üzerinde durabilen kadınlar olsunlar diye :34:

Rica ederim,kardeşinize sevgiler
:31:

Back
X