Çok önemli.. tecrubeli anneler yardım edebilirmisiniz

desertrose3456

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
271
234
53
18 aylık oğlum var.. pazartesi günü aşı oldu iki bacagindan.. eve geldik.. 1 saat sonra çocuk sol bacagini tuta tuta ağlamaya başladı. . Zaman geçtikçe aşı yerinin kizardigini tüm bacagininda sistigini gördüm .. Dr aradım .. soğuk. Pansuman yap dedi.. yada kolanyali Pamukla masaj yap dedi.... ikisinide yaptım.. dun yine şiş ve kizarikti.. Bugün morarma olmuştu iğne yapılan yerde.. aldim çocugu koştum Dr. A. . Soğuk pansuman a devam dedi.. yarın bakicam.. dedi iltihaplanmis olabilir dedi.. yarın karar vericem dedi..
Başına böyle bişey gelmiş olan varmı. . Yani normal bi durum Mu bu.. Ki bana normal gelmedi.. yapılacak başka bişi varmı. . Yardımlarınızı bekliyorum

çok geçmiş olsun.
bizim başımıza gelmedi ama enfeksiyon felan kapmış olabilir mi? aceba. niye yarına bıraktı bugün yapilabilecek bisey yok muymuş?
yarına kadar daha kötü olmaz da yarın çözümü bulunur umarim.
takipte kalin gece daha farklı bir durum ve ya artma felan görürseniz acile götürün
bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur eminim..

Tesekkuredrim. . Buzla günde 3 kere 10 dk.. Pansuman yap dedi. . İnerbilir şişlik dedi. . Oyüzden yarına bıraktı. . Inmezse kan tahlili isteyecek ona göre ilaç yazacak

Tesekkuredrim. . Buzla günde 3 kere 10 dk.. Pansuman yap dedi. . İnerbilir şişlik dedi. . Oyüzden yarına bıraktı. . Inmezse kan tahlili isteyecek ona göre ilaç yazacak
anladım tekrar çok geçmiş olsun
insallh yarına kadar inmiş olur.
her ihtimale karşı kan tahlilini yaptırın yinede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…