ÇOK ÖNRMLİ YARDIM EDİN LÜTFEN- KIZ KARDEŞİM EVLİ BİR ADAMLA BERABER

Tabi bu uzun süredir böyleyse artık sizde rest çekin. Çünkü bu size de zarar verir sizi dinlemeyen biri zamanla sizi yorar ne derseniz deyin bildiğini yapar

Merhaba arkadaşlar.

Kime anlatıcağımı bilemedim. Kız kardeşim evli bir adamla beraber ben bunu yeni öğreniyorum. Ona nasıl davranmam gerekiyo bilmiyorum. Ne yapıcağmıda bilmiyorum. Konuştum vazgeçmiyo ve ilişkileri hala devam ediyo. Siz olsanız nasıl davranırsınız kardeşinize

siz ayrıl dedikçe inadına beraber olur
ayrıl demeyin
madem adam da boşanmak istiyormuş boşanma davasını açmış mı sorun
açmadıysa açsın ozaman annemle babama söyliyeceğim ona göre deyin
adam büyük ihtimalle davayı açmaz
kardeşin de yaşayarak görür öğrenir bazı şeyleri ve ayrılır
adam davayı açarsa da yapacak bişey yok olan olmuş

kardeşiniz hala bu tür erkeklerin yalanlarına inanacak kadar safmış klasik karımı sevmiyorum ,çocuğum için o evde duruyorum falan filan e adamda parada var gözünü boyuyor işte adam boşanmaya niyetliyse boşansın öyle gelsin madem ama yuva yıkanında yuvası olmuyor buda açık

Belkide öyle ama ona iyi davrandığımda kendimi kötü hissediyorum. Onun üzülmesini istemiyorum. Ama elimde olmadan hep yaralayıcı şeyler söylüyorum ;(
sizin kardesiniz bile bile baskasinin canini yakıyor ve üzulmesine üzuluyorsunuz. Üzulmek istemiyorsa bekar bir adamla normal bir iliski yasasin o zaman onun üzdügu kadinda bir baskasinin kardesi ablasi evladi...

Kardesinizi cekin kenara yaltigi dogrud egil derhal ayrilsin yoksa adamin karisina ulasacGim deyin.
Resmen sacmaliyor evli zamparanin gonuk eglencesi oluyor

Yetişkin kadınsa bir şey yapamazsınız. Adamın evli olduğunu bildiği halde, nasıl o adamla hala olabiliyor bunu sordunuz mu?
Akşam eşinin kucağına giden bir adamın ikincisi olmak, onun sadece kullanacağı kadın olmak neden bu kadar önemliymiş kendisi için. Hayır diğer kadını düşünmüyorsa, kendini düşünsün.

Back
X