• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok özel olmazsa :)

derinimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2010
292
1
96
Antalya
Eveeet kızlar sevgilinizle mesajlaştığınızda telefonla konuştuğunuzda nelerden konuşursunuz buluştuğunuzda neler yaparsınız merak ediyorum biz aşkımla hep geleceğe dair konuşuruz evlendiğimizde neler yaparız falan filan aklinialirimsmile buluştuğumuz zaman kumrular gibiyiz maşallah :kedi: umarım herşey o zamanda şimdiki gibi toz pembe olur... Siz anlatın bakalım neler paylaşırsınız neler yaparsınız sevdiceğinizle hem birbirimize akıl vermiş oluruz kaydirigubbakcemile3

vuu bak sen kaydirigubbakcemile3 ayıp söylenmez ha demek tek biz değilmişiz :kedi:kaydirigubbakcemile3

olsun yüzeysel bi şekilde anlat bak ben öyle yaptım aklımızın bi köşesinde durur kaydirigubbakcemile3

İnsanlar artık sevdiceğiyle konuşmak için bile araştırma yapıyor delikafadulden delikafadulden

Yok kız o anlamda değil :roflol:
Ama biz herşeyi konuşuyoruz,
laf lafı açar misali bi konudan diğerine geçiyoruz.
Ben onu oda beni dinlemesini çok seviyor :asigim:
Bu konuşmalar gün içerisinde neler yaptığımız olur,
geleceğe dair, hayaller, ailelerimizi konuşuruz,
dertleşiriz vs vs bu böyle uzarda gider :asigim:

oturup memleket meselelerini konuşuyoruz

tövbe tövbee anlatılır mı yavkaydirigubbakcemile3

Yok kız o anlamda değil :roflol:
Ama biz herşeyi konuşuyoruz,
laf lafı açar misali bi konudan diğerine geçiyoruz.
Ben onu oda beni dinlemesini çok seviyor :asigim:
Bu konuşmalar gün içerisinde neler yaptığımız olur,
geleceğe dair, hayaller, ailelerimizi konuşuruz,
dertleşiriz vs vs bu böyle uzarda gider :asigim:

Ayy ne kadar güzel canım Allah bozmasın boshayallersmile Ne zamandır birliktesiniz :1hug:

Son düzenleme:
buluştuğumuzda bol bol yemek yiyoruzcokacimcoook:1:
(tabi şimdi oruç tutuyoruz o yüzden yiyemiyoruz.)
telde de her konudan konuşuruz. gelecek planı çok yaparız:1rolleyes:

buluştuğumuzda bol bol yemek yiyoruzcokacimcoook:1:
(tabi şimdi oruç tutuyoruz o yüzden yiyemiyoruz.)
telde de her konudan konuşuruz. gelecek planı çok yaparız:1rolleyes:

2 senedir birlikteyiz ama hala onun karşısında rahat yemek yiyemiyorum ama o öküz gibi yer danam benim sırnaşık şey

2 senedir birlikteyiz ama hala onun karşısında rahat yemek yiyemiyorum ama o öküz gibi yer danam benim sırnaşık şey

:1:
ben de ilk beraber yemek yediğimiz günü çok iyi hatırlıyorum. mc donalds a gitmiştik. hamburgerin kağıdını bile o açmıştı ben utancımdan doğru düzgün yiyememiştimkaydirigubbakcemile3
ama şimdi onun yemeğine dadandığım oluyo:1:
yanlış anlaşılma olmasın ama 44 kiloyum:1:
erkekler hep rahattır zaten benim ki de ilk başlarda bile gayet rahattı yemek yerken fln sanki 40 yıllık kankasıyımkaydirigubbakcemile2
bence rahat ol canım ya 2 yıl olmuş ne güzel allah ayırmasın:Saruboceq:boshayallersmile

:1:
ben de ilk beraber yemek yediğimiz günü çok iyi hatırlıyorum. mc donalds a gitmiştik. hamburgerin kağıdını bile o açmıştı ben utancımdan doğru düzgün yiyememiştimkaydirigubbakcemile3
ama şimdi onun yemeğine dadandığım oluyo:1:
yanlış anlaşılma olmasın ama 44 kiloyum:1:
erkekler hep rahattır zaten benim ki de ilk başlarda bile gayet rahattı yemek yerken fln sanki 40 yıllık kankasıyımkaydirigubbakcemile2
bence rahat ol canım ya 2 yıl olmuş ne güzel allah ayırmasın:Saruboceq:boshayallersmile

yemek yemeyi gectim yaninda su bile icememistim ben yahu :utangac::teytey:
sahi o baya rahatti demek ki cinsi bir durum
erkekler cok rahat kadinlar daha utangac

nolcakmış ay çok özele girmeden anlatsan nolur kaydirigubbakcemile3

yeri geldimi memleket meselelerini,aile içi meseleler,evlilik planları falan bunlar.tabi aşk meşk bu konuları da konuşuyoruz ama daha çok ileriye dönük konuları konuşuyoruz.böyle yani:)

Back
X