Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy kızlar okurken güldüm vallahi hangisine cevap vereceğimi şaşırdım maşallahınız var hepinizin :)
Eveet bende konu sahibi olarak cevaplıyorum bizde öyle herkes gibi sanırsam :asigim: Gelecekle ilgili planlar.. Sonracığıma şimdi beraber olsaydık ne yapardık falan filan aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3 Herşeyi paylaşırız.. Ama benim aşkım çalışıyor maalesef sadece geceleri konuşabiliyoruz :gitme:
Ayy kızlar sizde de mi aynı muhabbet.. Bizdede bazen, yani hatta çoğunlukla o tür konuşmalar geçiyor :kedi: uzun süreli birlikteliğimiz var aslında biraz daha onun rahatlığı diyebilirim.. Doğru mu sizce? bilmiyorumkismile
o konuyu bi şekilde oraya getiriyor eğer ben kapatırsam onu bozulmasından falan korkuyorum.. ayrı yerlerde yaşıyoruz onunda etkisi var tabii.. zaten aramız açık of mafoldumben
o konuyu bi şekilde oraya getiriyor eğer ben kapatırsam onu bozulmasından falan korkuyorum.. ayrı yerlerde yaşıyoruz onunda etkisi var tabii.. zaten aramız açık of mafoldumben
bazen özlediğim için yanımda olsun öpiim kokliim istiyorum tabi:asigim:
ama ileri gidince huzursuz olmuyor değilim.. erkek sonuçta güvenilmiyor:1no2:
evet canım işte diyorum bunlar normal olanlarda.. onun istekleri çoook daha fazla :)
erkeklere kalsa onlar her şeyi isterler.:jeyyar:
ama kadın nereye kadar izin veriyorsa o kadar yaşanır.aklinialirimsmile
evet canım işte diyorum bunlar normal olanlarda.. onun istekleri çoook daha fazla :)
bilmiyorum aslında çekinmiyorum onla konuşurken ama işte güvenimi hala kazanamadı yarın bi gün ayrılırsak ben üzülürüm o tür konuşmalar için
benden uzaklaşmasından korkuyorum tatlım ya..
bu sebebden uzaklaşıcaksa benc ebüyük bi problem
kendine güven ve bu konuyu onla konuş![]()
peki canım deniycem.. umarım kazasız belasız hallederiz:))
Ben hiç konuşmadım.Oda konuşmaz konuyu açmaya cesaret edemez heralde ben kötü hissederim.