• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok özel olmazsa :)

Biz eşimle sevgiliykene en az 1 saat konuşurduk telde sempatiksalakcinni

Şimdi onca saat ne konuşurdunuz diye sorsanız bilmem fazla hatırlamıyorum derim.

Herşeyden konuşurduk ,evlilikten,evimizden,ev eşyalarımızdan,özlemimizden (ben Ankarada idim ,o İstanbul'da ) ne zaman geleceğinden yada benim nezaman gideceğimden vs gibi konuşmalar geçerdi aramızda

Biz eşimle sevgiliykene en az 1 saat konuşurduk telde sempatiksalakcinni

Şimdi onca saat ne konuşurdunuz diye sorsanız bilmem fazla hatırlamıyorum derim.

Herşeyden konuşurduk ,evlilikten,evimizden,ev eşyalarımızdan,özlemimizden (ben Ankarada idim ,o İstanbul'da ) ne zaman geleceğinden yada benim nezaman gideceğimden vs gibi konuşmalar geçerdi aramızda

siz yine sansliymisiniz istanbul ankara dedigin ne ki...
bir de yurt disi ve türkiye olmasi cok daha kötü :gitme:

evet canım flört ederken bi sürü şey yapardık
şimdi evli ve çocukluyuz :)
beraber çocuğa bakıyoruz :)

canım nekadar şanslısın biz bekarlar sevgilimizle bişey yaşasak fazla abartmadan içimiz rahat etmio ya evlilik olmazsa diye ama sen şanslı olanlardansın ne güzel maşallah allah daha mutlu etsin

Bizde geleceği konuşur hayal kurarız. :asigim: Bazen dertlerimiz sıkıntılarımızıda paylaşırız.Aile sorunları falan.Konu konuyu açıyor zaten.Bazende benim inatçılığımdan dolayı tartışırız.Kısa sürer barışırız.Eskiden daha uzun sürerdi ama ayrı şehire taşındığımızdan beri dayanamayaıp hemen barışırım. Çok mutluyuz ama hep nazar değmesin :asigim: :nazar:

siz yine sansliymisiniz istanbul ankara dedigin ne ki...
bir de yurt disi ve türkiye olmasi cok daha kötü :gitme:

Rabbim kolaylığını versin inşallah size de..

Arada mesafeler olması zor ama biraraya geleceğiniz günü düşünerek nasıl da doping alıyor insan bir bilseniz .

Sizin mesafeler de tükenecek elbet,bizimkinin ve diğerlerinin tükendiği gibi..

her akşam 1 saate yakın konuşuruz :nazar: ama şimdi düşündüm de harbiden ne konuşuyoz biz o kadar yav, ayrıcana biz 8 aydır birbirimizi de görmüyoruz, ayrı şehirlerde olduğumuzdan mütevellit... bugün şunu yaptım sen naaptın tarzında başlar muhabbet arada derin sessizlikler olur, bi taraf illaki "ee sustun" diye bozar bunu, bişeyler anlatır "hmm, anladım" derim sonra o yeterince anlatmış olur ve sıra bendedir benim de bişeler anlatmam gerekir, baktık olmuyo nese geç oldu uyuyalım artık yarın konuşuruz der bi taraf yine:1rolleyes:

bazen de gelecekle ilgili konuşuruz, beyefendinin +18 muhabbetleri olur aradakaydirigubbakcemile3:kedi: sonra hasret konuşmaları başlar, keşke yanımda olsan tarzı muhabbetlerboshayallersmile

işte böle, hep biz anlattık, konu sahibi arkadaş sıra sendelülülülülülülaelaelaelaelae

Ayy kızlar okurken güldüm vallahi hangisine cevap vereceğimi şaşırdım maşallahınız var hepinizin :)
Eveet bende konu sahibi olarak cevaplıyorum bizde öyle herkes gibi sanırsam :asigim: Gelecekle ilgili planlar.. Sonracığıma şimdi beraber olsaydık ne yapardık falan filan aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3 Herşeyi paylaşırız.. Ama benim aşkım çalışıyor maalesef sadece geceleri konuşabiliyoruz :gitme:

başlarda baya utanıyodum ama zamanla açıldım, muhabbetler artık fazla rahatsız etmiyo da şöle bişey var biz şimdi 8 aydır görmedik birbirimizi, o yüzden gelince yapmak istediği bazı şeyler var, ben de istemiyorum, o nokta da tıkanıyoruz :kedi: valla evleninceye kadar beklicek, başka şansı yok:)

başlarda baya utanıyodum ama zamanla açıldım, muhabbetler artık fazla rahatsız etmiyo da şöle bişey var biz şimdi 8 aydır görmedik birbirimizi, o yüzden gelince yapmak istediği bazı şeyler var, ben de istemiyorum, o nokta da tıkanıyoruz :kedi: valla evleninceye kadar beklicek, başka şansı yok:)

canım ilişkimi istiyor yoksaakannehir

valla şu aralar sadece düğünden borçlardan, neler yapabiliriz onlardan bahsediyoruz,romantizme aklinialirimsmilepek sıra gelmiyo yani:kedi:insan herşeyden konuşabiliyo :kedi:

ilk günler 6-7 saat konuşuyoduk telefonda. sabah ev arkadaşım ne konuşuyoruz diye sorduğunda verecek bir cevabım olmuyordu.
ne konuşuyoduk hiç bilmiyorum.
o yüzden buluştuğumuzda konuşacak konu bulamayıp, zaten ilk zamanlar utangaçlık da olduğu için öylece oturuyoduk sadece bakışarak.:1::kedi:

Ayy kızlar sizde de mi aynı muhabbet.. Bizdede bazen, yani hatta çoğunlukla o tür konuşmalar geçiyor :kedi: uzun süreli birlikteliğimiz var aslında biraz daha onun rahatlığı diyebilirim.. Doğru mu sizce? bilmiyorumkismile

Back
X