Çok özel

Bende öyle düşünüyorum sonuçta çok ta yeni üstelik erkek milletine güven olmaz
Yeni eski ne fark eder ? Böyle bir iğrençliği benim midem kaldirmazdi. Telden tele ne o öyle 900 ĺü hat sapıkları gibi .. niyetim ciddi diyip ,kızın fotoğraflarını alıp kullanır orda burda .nete bir düştü mü temizle temizleyebiliyorsan .. arkadaşın uzak dursun bu iğrenç yaratiktan

Ne pislik varliklar bunlar ya! Midem kaldirmiyor artik bu yavsaklari (artik uslup falan almadi bende). Varsa yoksa hayatimdaki kizin etinden, sutunden nasil faydalanirimin pesindeler. Tiksincler!

Arkadasiniz dikkat etsin lutfen. Bu adam evlenmeyi falan dusunmuyor.

Tavir yapmak ne..kiz ondan oyle bi foto mu istemiste yollamis.. eger istediyse adamada ole bi hak doguyo..istemiosa yollamasi ama

Cinsel paylaşımlar ve uyarıcılar o kadar karmaşık bir konu ki doğrusu iğrenç ya da sapıkça değerlendiremiyorum. Oldukça kişisel tercihlere dayanıyor. Ancak bu tarz konularda en önemli nokta karşılıklı istek ve kişilerin güvenliğidir. Ben şahsen güvenlik konusunu önemserim, sonrasında kaygı yaşamak çok olası çünkü. Ayrıca isteğine karşılık bulamadı diye soğuk davranması, sanki sevgi eksikliğine işaret.

Neyy emin mi acaba resim atmadığı için soğuk davrandığına başka bişey olmasın? Yoksa insanı o kadar aşağılayıcı bir durum ki. İnşallah başka bişey vardır da öyle davranıyordur :KK12:

Burda açılan bir konu vardı kadın eşiyle böyle cinsel içerikli msjlarşıyodu boşanıcaklardı biley olur mu diye sormuştu insan oğlu beşer şaşar demişler gereksiz şeyler bunlar

Evlenmeyi düşündüklerine emin misin? Veya kendileri emin mi?

Yoksa böyle ergen bir ilişkide ciddiyet olması inandırıcı gelmiyor kulağa...

Sanal seks yapmadı diye veya kız sevgilisini tatmin etmedi diye ciddi olan bir ilişki bitmez. Bitme noktasına gelmez.

Buradaki mesela esasında sizden fotoğraf istemesi değil. Sizin yapmak istemediğiniz bir şey olduğunda saygı duymaması ve tavır alması. Ayrılmak istiyorsa ayrılsın adam soğuk yapmadan. Çünkü arkadaşınıza yaptığı taciz. Yapmak istemediğiniz bir şeye zorlamak baskı yapmak da tacizdir.

Doğru bulmuyorum.Adam da hiç normal değil. alışkın demek ki bu tür şeylere kızı da zorluyor.

merhaba kk. Güzel hatunları çok yakın arkadaşımın bi sorununu burda sizinle paylaşmayak, yada sormak istiyorum (okunda haberi var ) sorun şu ki 4 aylık uzak mesafe ilişiksi var ve evlenmeyi düşünüyorlar (daha önceden tanındığı) neyse çocuk buna yarı çığlak fotoğrafını atmış aynı şeyi arkadaşım da yapmayınca ( o öyle düşünüyor ) soğuk davranıyor ilişkisi bitme noktasın geldi sizce her ilişkide böyle paylaşımlar mı yapılmalı ??

Atilmasinda sakinca yok ama atmak istemiyorsa da saygi duymak lazim. Insan yeri geliyor kocasina bile guvenirken dikkat etmek zorunda kaliyor

Herkesin cinselligi farkli tabii. Arkadasiniz istemiyorsa, ve yapmiyor diye sevgilisi ona soguk davraniyorsa, oturmayan biseyler var demektir. Bence hic alinmasin veya gonul yapmak icin istemedigi seyler yapmasin. Istemeyen gider

Cok igrenccccc sapik resmen sevgilisi.internete koyar rezil olur birde santaj yapar sakin yapmasin arkadasin.

Türkiye de yaşıyoruz. Türk erkeği istediği kadar modern vs vs olsun genlerine "kadınımı sahiplenirim" diye kodlanmış bir kere. Ciddi düşündüğü kadının fotoğrafı birinin eline geçer diye böyle bir ısrarda bulunmaz benim tanıdığım türk erkeği.

Uzaktan ilişki olduğu için adam fotoğraf istemiş. Yakından olsa demek ki başka şeyler de isteyecek. Arkadaşınız olmaz deyince o zaman da küsecek, soğuk davranacak. Bu ilişkide amaç bana pek sevgi gibi gelmedi.

Back
X