çok özledim kalp ağrım

KedicikMiyavv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
817
228
83
35
Bu duyguyu çoğunuz bilirsiniz dimi
boğazında takılır ya hani. Aşk, acı soyutken insanın solu nasıl da acıyor somut somut. ele gelircesine..

görmek için delirirsin, ama görmek istemezsin, kırgınsındır çünkü. oysa gel dese koşup gideceksin yanlış da olsa, bile bile, ateşe atlarcasına gideceksin. gideceğim..

çağırmasın diye dua etmek çok zor. Hayırlısını yaşasın diye ağlayıp Rabbime yalvarmak çok zor...

Unutmuştum bayadır. Daha kolaydı herşey.

gülüşüne aşıktım onun. Böyle kapkara gözlerine upuzun kirpiklerine vuruldum.
dün gece rüyamda gördüm uzun zamandan sonra
oturmuş bi masada içiyodu. elinde rakı bardağı içip içip gülüyodu bana
yine öyle başına buyruk, hayırsız bakışlarıyla, arsız gülüşüyle

uyandım sonra. solumda bi sızıyla. Nerden çıktın dedim... yine nerden düştün düşüme...

Gittin işte. Başkasıylasın mutlusun. Önünden gecerken yüzüne bakmıyorum diye unuttum mu sandın

Rabbim bana yardım etsin. aşk acısı çeken herkese. zor.. o kadar zor ki

ımkansız birine vurulmak. olmayacak duaya amin demek çok zor. İnsanın rabbinden istemeye bile utandığı hayırsız bi sevdaya düşmek en zoru...

bana da bu acıyı çekmek kaldı. her gördüğümde elim ayağım felç olur. kalbim fırlayacak gibi olur bilmezsin. gözüm gözüne değdiğinde iğrenerek kafasını çeviren kadın niye gecelerce senin yasını tutar ki.
yakarım dünyayı uğruna ama sana eğilmem misali...

öyle işte. kimse bilmez derdimi. çıkmazımı...
1 yıldır ne günüm gün, ne gecem gece. neye baksam o. meğer ne kadar hayatım olmuş. canım olmuş. canımın içi olmuş.

öyle işte. kimisine acı çekmek düşüyor. 21 yaşımda hayatın o kadar darbesini yedim ki. aşkın en güzelini yaşamayı ummuyordum zaten.. derken en kötüsüne de düşmem diyordum. nerden bileydim..

Gözünden düşen hic bir damlan onun için değmeyecek biliyorsun demi. Ve sen şişMiş kızarık gozlerle hayata bakarken o gözlerini kimlerle doyuruyor farkına var . Değmez verme en değerli şeyini, yani vaktini. Değmez.

1 yıl uzun bi süre aşk acısı için, değil mi ya?

Fazla mı melankoliksin?

En uzun aşk acım 3-4 ayı geçmedi ya. Bence yeni yeni çiçeklere konmanın zamanı gelmiş. 21 yaşında, yazık gençliğine..

Kim olursa olsun bu kadar acı cekmenize degermiydi!
Yazık degilmi size!
1 yıldır ayrilmissiniz ne bu acı.
Uyanın artık kendinize gelin.
Resmen acı çekmeyi istiyorsunuz.
Lütfen kendinize değer verin ve silkeninin artik

okb hastası mısın ? tuhaf çünkü 1 yıl çok uzun süre eger öyle bir hastalıgın varsa onun etkisi var diye düşünüyorum, umarım atlatırsın şu acıyı, ne kadar teselli versek de nafile iş sende bitiyor sen bitireceksin bu acıyı.

Nssıl yazmışsın beee.Canımı yaktın.

Çok güzel yazmışsın..bunu yaşamayan anlamaz.
Gerçekten sevmek böyle birşey işte..
İnsan sevince 1 yılda da 10 yılda da unutmaz arkadaşlar. okb hastası mısın ne yahu ? Daldan dala konmak değil asıl olan gerçekten aşık olmak.
Ama zaman dindirecek acını,alışacaksın ve inşallah vakti gelince doğru insanı bulacaksın..

1 yil olmus benim daha 3 gun. Ama simdiden bile okadar cok ozledim ki. Bugun hep gordum onu cok mutlu gozukuyodu, yanindan geçerken hep sarilirdim simdi yuzune bile bakamamak oyle koyuyor ki. Gulerken yanaklarini sıkamamak. Diyorum keske eskisi gibi olsak bi bakiyorum o cok mutlu. Bende ayni yaslardayim 4 sene kuslukleri saymazsak cok guzel ask yasadim. Simdide sira acisini cekmekte sanirim. Umarim rabbim kalbimize cok daha guzel sevgi verir. Ve umarim bi gun gercekten sevdigimiz kadar seviliriz. Gercekten cok zor

Amin

Allah a dua edin ki en buyuk aciniz sadece bu saplantiniz olsun

Ayni yerdesiniz, birbirinizi surekli gorme durumu ile karsi karsiyasiniz sanirim. Gercek sevgi olunca yuzunu gormese de insan zor unutuyor,zor atlatiyor zaten. Bir de surekli gorme ihtimali olunca daha zor. Ruyada gormek bile yarayi kasiyor. Allah yardimciniz olsun.

Unutamamani baskasiyla surekli mutlu gormene bagliyorum. Cunku oyle olunca daha cok koydu muhtemelen. Sen de artik onune bakmaya calis 1 sene cok uzun ask acisinin bu kadar taze kalmasi icin.

Geçer geçer daha öncekiler gibi.
Bu da geçer, neler neler geçmedi ki diyorum o zaman..
Bu şarkı senin olsun

Türk müsünüz ?
Türkçe biliyor musunuz ?
Neresini anlamadınız tam olarak ?
Gayet güzel bir dille anlatılmış ama
ayy yorumlarına hastayım ya :)
en son kalpazan yorumuna da çok gülmüştüm.

konuyla ilgili 1 yıl uzun süre diyenler olmuş ama bu kişisel bir şey, yıllarca yas tutanlar da var. kaldı ki sürekli birbirlerini görüyorlarmış. unutamaması doğal. ama çok zor olduğu kesin. umarım bir çıkış yolu olur sizin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…