çok özledim kalp ağrım

güzel sözler için
Bazıları derinden etkileniyor ,hassaslık çok zor ..
Kiminin umrunda olmazken konu sahibi ve ben gibi bedevilerin üstünden tır geçmiş gibi oluyor

Herkesin acısı sevgisi kadar. Bu isin zamanı yok yani. Karşına doğru düzgün bi adam çıkmasına bakar. Rüyanda tetiklemiş bence. Unutuyorsun ufacık bir iz bile kalmıyor kalbinde.

Zamanında buradan bir üye yazmıştı bana "biz kadınlar acımızı kutsallaştırmayı seviyoruz" diye.
Yaptım aynını yıllarca. Bir anlamı yokmuş yazık oldu geçen zamana.
Yazınızı okumadım aşk acısı içerikli olduğu için. Söyleyebileceğim tek şey var bunu uzatıp durmayın kimseye faydası yok.

Sende bendensin
Her duyguyu çok fazla abartıyoruz
Aşkı da nefreti de
Kendime bir çare bulamadım ben ki sana tavsiye vereyim

Valla geçiyor da kimisini delip geçiyor. gün ay yıl sayma. sabah kalkınca bugün de mi unutmadım diye karaları bağlama yani işin özü normalde neler yapman gerekiyorsa onları yapmaya çalış. mutlaka geçecek ve zerresi kalmayacak kalbinde ta ki gerçekten aşık olacağın doğru insan karşına çıkana kadar. tekrar sevmedikce bu acını kutsallaştırıp yıllarca acı çekersin olan geçip giden yıllarına olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…