çok özledim onu :( aramamak için zor tutuyorum kendimi..

forever78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
456
120
53
sevgilimden ayrılalı yarın 1 ay olacak. en başta nefret vardı içimde, beni yarı yolda bıraktı diye, hemde sebebsiz yere (sıkılmış). şu günler o kadar özlüyorum ki. aramam gerektiğini biliyorum. ama zor tutuyorum kendimi. sesini duymak istiyorum. sürekli aklımda. ayrıldığımız günden beri bi kez bile konuşmadık.

ortak arkadaşlarımız var. dün biri ile konuştum. onunla konuşurken konuyu sana getirdim, "boşver bitti" deyip kapattı konuyu dedi.

pişman olmasını beklerken, herşey yolunda onda :/

sizce arasam mı_? yada en azından bi çagrı atsam o arar belki, bende yanlışlıkla attım derim. (Allah ım ne durumlara geldim)

lütfen kendinizi benim yerime koyup cevap verin.

Boşver bitti dediyse aramak niye... eşin olsa neyse gurur olmaz aranır derim. ama sevgilin. sıkılmış benden ve bu yüzden yarı yolda bıraktı diyosun.

iyimisin kardeşim sen.. geri araman onla birlikte olabilme ihtimalini bile düşünüyor olman niye.. ilginç! sevmektede mantık olmalı dimi

sil numarasını herşeyini vs. önüne bak.. ona seni yarı yolda bırakması için bi sans daha vermiş olursun.. üstelik ona geri dönen sensin o da değil. bu konuyuda kapa önüne bak kardeşim..

Canım arama sakın. aranızda ne geçti bilemem ama çok önemli bir konu değilse erkeklerin pişmanlıgı sonradan dank ediyor. Eşimle evlenmeden önce 6 ay kadar ayrı kalmıştık. O ayrılmıştı. İlk 2 ay ne acılar çektim. Onun başka kızlarla görüştüğünü öğrendim çıldırdım. Sinir krizleri geçirdim. Sonra ben de kafamı dagıtmak için başka insanlarla görüşmeye başladım. Ve unutmaya başlarken artık yepyeni bi ilişkiye hazırlamışken kendimi bu beni aramaya başladı yeniden... Ben tabi başkasıyla çıkıyorum o arada. Hiç sallamadm artık nefret ediyodum. Hayatımdaki yeni insanla ilk kavgamda onu deli gibi özlediğimi fark ettim.

Ayrıldım ama eşime dönmemeye çok kararlıydım. ben çok kolay affetmem. Ama oldu işte bigün içimi döken bir mesajdan buluşma kararı. Haftaya yine buluşalım falan derken. Bizim yeniden başlayabilmemiz de çok zaman aldı. Bişeyleri sindirebilmem çok zordu.

Kaç yaşındasınız merak ettim. Erkekler 20li yaşların başındayken sıkıya gelmek istemiyorlar. Dışarda başka kızların varlıgı onları heyecanlandırıyo galiba bilmiyorum. Gencecik yaşımda evlencem mi niye bunu çekiyorum falan gibi havalara giriyolar. Benimki paşa paşa eğdi gagasını barışır barışmaz da aileleri tanıştırdık..

İnşallah düzelir canım. ama sakın sen bi hamle yapma. Olacagı varsa, seviyosa illa pişmn olucaktır. Sen bişeyler yaparsan bu onu daha çok iter. Bekle. Bir de erkeğe kaybetme korkusu vericen biraz :)

Arkadaşım arama sakın bırak
Boşver bitti demiş adamın seni iplediği yok.
Arayacaksın soğuk konuşacak, neden aradın diyecek iyice aradığına pişman olacaksın.
Dünyada ki tek erkek o mu?
Biz kadınlar zorla kaşınıyoruz, kendimizi ağırdan satmayı bilmiyoruz.
Ondan sonrada oturup kocam bana kızdı, kocam bana bağırdı, kocam bana şiddet uyguladı diye dert yanıyoruz.
Seni sevse gider miydi?
Sevmeyen bir adamın peşinden koşup onun bir tarafını kaldırıp, kendi gururunu ayaklar altına almaya ne gerek var şimdi...
Ayrılığın daha çok taze acı çekmeni anlıyorum ama sakın arama.
1 ay daha acı çekersin unutursun geçer biter.

Arama canim ya. Cok aci cektigini anliyorum ama Adam mennunmus Halinden.

Bu arada diğer arkadaşın dediği gibi yoluna devam etmen gerekiyor şu an. Bırak o pişman olsun da sen isteme :)

sakın arama sakııınn. kesinlikle kendini düşürdüğüne değmez inan bana tecrübe konuşuyor. sıkıldım diye giden biri aranır mı arkadaşım. sıkıldıysa cehennemin ta dibine kadar yolun var diyeceksin. sen öyle hissetmesen bile ona öyle hissettireceksin. bi söz okudum geçen. kaldırdığınız her g....ün pilotu sizsiniz diye. aşk biter geriye gurur onur kalır. bunlar da bir kadının en değerli maneviyatlarıdır bence..

O bosweriyorsa sen neden boswermeyesinnn.. hayat devam edior
Yapmaaa lutfeen.

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim cevaplar için.
tam bitti içimdeki sevgisi geçti diyodum, bi baktım bi kaç gündür hep o aklımda.
özlem dorukda
aramamam gerektiği konusunda hem fikir olduğunuza göre, olması gereken o dur.
ama boş bulunduğum bi ana denk gelirse diye de korkuyorum.

Numarasini sil. Bu kadar gurursuz musun?

gurursuz degilim. ayrıldığımız zamanda hiç bi şekilde bitmesin ayrılmayalım demedim zaten. sadece, şu aralar çok zor geliyo onsuzluk. malesef ezberimde numarası..

Saçmalıyosun kardeşim.. canın ömür boyu mutsuz ve huzursuz olmak istiyor sanırım.

SIKILDIM DEMEK ALDATMAKtır farkındasın değil mi...

o kadar mı muhtaçsın ona (ALLAH korusun)

yeni birine yelken açmak onu unutmak için ikinici bi vesiledir. ilk vesile ise en büyüğü sana sıkıldım diyor yahu... ne desin daha

Son düzenleme:
çocukça oyunlara hiç gerek yok bence yanlışlıkla çağrı atmışımsizce bunu o yer mi hayırrrr...

onda bitmişsiniz belli ki sizde bence o defteri kapatmaya bakın yoksa üzülen siz olucaksınız

galatasaray06- tabi ki değilim. birilerinin kendime getirmesi gerekiyodu. o yüzden bu konuyu açtım zaten.
konu o olunca tek başıma mantıklı kararlar veremiyorum.
söylediğiniz herşeyi dikkate alcam ve ARAMICAM..

Son düzenleme:
galatasaray06- tabi ki değilim. birilerinin kendime getirmesi gerekiyodu. o yüzden bu konuyu açtım zaten.
konu o olunca tek başıma mantıklı kararlar veremiyorum.
söylediğiniz herşeyi dikkate alcam ve ARAMICAM..

konularından birini kopyalamak istedim... ve diyorum ki. SEN HALEN NE DURUYORSUN ONU TAMAMEN SİLMEK İÇİN...

yüzük takmayı sevmiyomuş!
yaklaşık 6 aylık bir ilişkim var. biz şuanda ayrı şehirlerdeyiz. memlekete gitmeden önce bana yüzük aldı ama hiç konusu geçmedi takıyo musun felan gibi. oda işi geregi pek insan içinde değildi o zaman konuşmuştuk eve gidince alırız sanada diye. işi bitti döndü eve ama hiç konusu geçmedi.

ben yeni işe başladım bana takıyo musun yüzüğü dedi yok dedim neden dedi tak demedin hiç arada takıyorum dedim. demek mi gerekiyo dedi bende sen daha almadın bile dedim fırsatım olmadı dedi. istesen olurdu dedim. demekki istememişim dedi delirdim yaa!!!

neymiş yüzük takmayı sevmiyomuş istemiyomuş vs vs. benden önce başka biriyle taktın mı dedim taktım dedi benle takmayı istemiyomusun yani dedim. o zamanda cebimde taşıyodum takmıyodum unuttum onu dedi. peki dedim bu saatten sonra taksanda anlamı yok dedim.

sustuk konuşmayacaksak uyuyalım dedi peki dedim uyuduk.
vee bu saat oldu daha aramadı.

(farklı şehirlerde oldugumuz için içim rahat etsin herkes bilsin bi sevgilisi oldugunu istiyorum)

sizcede hala eski sevgilisinde mi aklı?
benim yüzüğüm diyemi takmak istemiyo?

Son düzenleme:
Bence arasan kendin bile pisman olursun..
Kisa kisa cevaplar verir yada mesajini gormezlikten gelir cevap bile atmaz..
kendini bisey sanir..
Bendede oyle olmustu tutamadim kendimi attim vee cevap yok.. aradim cevap yok... kaldim oyle.
suan ki sevgilim bir kez olsunda ayrilalim demedi.. ben dedim baya. cok cektirsem bile sabrediyor katlaniyor bana.. 1 senedir cikiyoruz.
Ask sevgi bu olmasi gerek.. zorlugu gorunce yada skilinca seni kaybetmek istemeyen bitirmez.
Bence sevinmelisin. Bitti diye. Ayrilmak.isteyen bir erkekten hayir gelmez..
Bence sen baskalarinada sans vermelisin.
Ilk sevgilimden ayrilali 4 hafta sonra baskasiyla ciktim. Cok zorluk cektim. Yapamam dedim. Sevemem baskasini dedim. Onu cok ozluyordum.Ama var ya suan iyiki bitmis. Hic aklima bile gelmiyor. Gecen hata msj ati bana fbktan eski sevgilim. Engeledim..

Sabretmen lazim.. baskalarina sans ver.
Kendini uzmeye degmez.. mutlu olmaya bak. Seni kaybeden kaybetmis zaten.. sana deger verene deger ver. Zamanla anliyacaksin ne demek istedigimi..

canım senin adına çok sevindim.. anlatıkların bana umut ışığı oldu. çünkü banada başkasını sevemem gibi geliyo, o yüzden bu kadar diretiyorum belkide.

Son düzenleme:
ayrılmanız başka bir nedenden olsa yine düşünebilirdim ama "sıkıldım" diyerek ayrılması insanı inciten bir hareket,
hatta ondan nefret etmen için bile yeterli, sakın arama, bahsi açıldığında bile konuşmamış.
özlersin bir süre, unutur gidersin, fazla kendini üzme

sen aradıgında yada mesaj attıgında ve o umursamaz, rahat bir cevap verdiğinde çok pişman olursun. Atma dayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…