sevgilimden ayrılalı yarın 1 ay olacak. en başta nefret vardı içimde, beni yarı yolda bıraktı diye, hemde sebebsiz yere (sıkılmış). şu günler o kadar özlüyorum ki. aramam gerektiğini biliyorum. ama zor tutuyorum kendimi. sesini duymak istiyorum. sürekli aklımda. ayrıldığımız günden beri bi kez bile konuşmadık.
ortak arkadaşlarımız var. dün biri ile konuştum. onunla konuşurken konuyu sana getirdim, "boşver bitti" deyip kapattı konuyu dedi.
pişman olmasını beklerken, herşey yolunda onda :/
sizce arasam mı_? yada en azından bi çagrı atsam o arar belki, bende yanlışlıkla attım derim. (Allah ım ne durumlara geldim)
lütfen kendinizi benim yerime koyup cevap verin.
sevgilimden ayrılalı yarın 1 ay olacak. en başta nefret vardı içimde, beni yarı yolda bıraktı diye, hemde sebebsiz yere (sıkılmış). şu günler o kadar özlüyorum ki. aramam gerektiğini biliyorum. ama zor tutuyorum kendimi. sesini duymak istiyorum. sürekli aklımda. ayrıldığımız günden beri bi kez bile konuşmadık.
ortak arkadaşlarımız var. dün biri ile konuştum. onunla konuşurken konuyu sana getirdim, "boşver bitti" deyip kapattı konuyu dedi.
pişman olmasını beklerken, herşey yolunda onda :/
sizce arasam mı_? yada en azından bi çagrı atsam o arar belki, bende yanlışlıkla attım derim. (Allah ım ne durumlara geldim)
lütfen kendinizi benim yerime koyup cevap verin.
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim cevaplar için.
tam bitti içimdeki sevgisi geçti diyodum, bi baktım bi kaç gündür hep o aklımda.
özlem dorukda
aramamam gerektiği konusunda hem fikir olduğunuza göre, olması gereken o dur.
ama boş bulunduğum bi ana denk gelirse diye de korkuyorum.
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim cevaplar için.
tam bitti içimdeki sevgisi geçti diyodum, bi baktım bi kaç gündür hep o aklımda.
özlem dorukda
aramamam gerektiği konusunda hem fikir olduğunuza göre, olması gereken o dur.
ama boş bulunduğum bi ana denk gelirse diye de korkuyorum.
galatasaray06- tabi ki değilim. birilerinin kendime getirmesi gerekiyodu. o yüzden bu konuyu açtım zaten.
konu o olunca tek başıma mantıklı kararlar veremiyorum.
söylediğiniz herşeyi dikkate alcam ve ARAMICAM..
Bence arasan kendin bile pisman olursun..
Kisa kisa cevaplar verir yada mesajini gormezlikten gelir cevap bile atmaz..
kendini bisey sanir..
Bendede oyle olmustu tutamadim kendimi attim vee cevap yok.. aradim cevap yok... kaldim oyle.
suan ki sevgilim bir kez olsunda ayrilalim demedi.. ben dedim baya. cok cektirsem bile sabrediyor katlaniyor bana.. 1 senedir cikiyoruz.
Ask sevgi bu olmasi gerek.. zorlugu gorunce yada skilinca seni kaybetmek istemeyen bitirmez.
Bence sevinmelisin. Bitti diye. Ayrilmak.isteyen bir erkekten hayir gelmez..
Bence sen baskalarinada sans vermelisin.
Ilk sevgilimden ayrilali 4 hafta sonra baskasiyla ciktim. Cok zorluk cektim. Yapamam dedim. Sevemem baskasini dedim. Onu cok ozluyordum.Ama var ya suan iyiki bitmis. Hic aklima bile gelmiyor. Gecen hata msj ati bana fbktan eski sevgilim. Engeledim..
Sabretmen lazim.. baskalarina sans ver.
Kendini uzmeye degmez.. mutlu olmaya bak. Seni kaybeden kaybetmis zaten.. sana deger verene deger ver. Zamanla anliyacaksin ne demek istedigimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?