Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu okuyunca aklıma 1 sene önceki halim geldi.. Seni öyle iyi anlıyorum ki inan gözlerim dolu dolu okudum. Ben de aynılarını yaşadım ama ben yanlış olanı tercih edip hep aradım hep tekrar başlamak için uğraştım ama elde var 0.. :) barışsak bile yine bitti. Ama inan bana geçiyor şu an iyi ki kurtulmuşum ondan da karşıma şimdiki sevgilim çıkmış diyorum. Allah her şeyin sabrını verir sabırlı ol bu günler geçicek :)sevgilimden ayrılalı yarın 1 ay olacak. en başta nefret vardı içimde, beni yarı yolda bıraktı diye, hemde sebebsiz yere (sıkılmış). şu günler o kadar özlüyorum ki. aramam gerektiğini biliyorum. ama zor tutuyorum kendimi. sesini duymak istiyorum. sürekli aklımda. ayrıldığımız günden beri bi kez bile konuşmadık.
ortak arkadaşlarımız var. dün biri ile konuştum. onunla konuşurken konuyu sana getirdim, "boşver bitti" deyip kapattı konuyu dedi.
pişman olmasını beklerken, herşey yolunda onda :/
sizce arasam mı_? yada en azından bi çagrı atsam o arar belki, bende yanlışlıkla attım derim. (Allah ım ne durumlara geldim)
lütfen kendinizi benim yerime koyup cevap verin.
Bunu okuyunca aklıma 1 sene önceki halim geldi.. Seni öyle iyi anlıyorum ki inan gözlerim dolu dolu okudum. Ben de aynılarını yaşadım ama ben yanlış olanı tercih edip hep aradım hep tekrar başlamak için uğraştım ama elde var 0.. :) barışsak bile yine bitti. Ama inan bana geçiyor şu an iyi ki kurtulmuşum ondan da karşıma şimdiki sevgilim çıkmış diyorum. Allah her şeyin sabrını verir sabırlı ol bu günler geçicek :)
Arkadaşım arama sakın bırak
Boşver bitti demiş adamın seni iplediği yok.
Arayacaksın soğuk konuşacak, neden aradın diyecek iyice aradığına pişman olacaksın.
Dünyada ki tek erkek o mu?
Biz kadınlar zorla kaşınıyoruz, kendimizi ağırdan satmayı bilmiyoruz.
Ondan sonrada oturup kocam bana kızdı, kocam bana bağırdı, kocam bana şiddet uyguladı diye dert yanıyoruz.
Seni sevse gider miydi?
Sevmeyen bir adamın peşinden koşup onun bir tarafını kaldırıp, kendi gururunu ayaklar altına almaya ne gerek var şimdi...
Ayrılığın daha çok taze acı çekmeni anlıyorum ama sakın arama.
1 ay daha acı çekersin unutursun geçer biter.
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim cevaplar için.
tam bitti içimdeki sevgisi geçti diyodum, bi baktım bi kaç gündür hep o aklımda.
özlem dorukda![]()
aramamam gerektiği konusunda hem fikir olduğunuza göre, olması gereken o dur.
ama boş bulunduğum bi ana denk gelirse diye de korkuyorum.
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim cevaplar için.
tam bitti içimdeki sevgisi geçti diyodum, bi baktım bi kaç gündür hep o aklımda.
özlem dorukda![]()
aramamam gerektiği konusunda hem fikir olduğunuza göre, olması gereken o dur.
ama boş bulunduğum bi ana denk gelirse diye de korkuyorum.
İnsan bazen kendinden kötüleri görünce benim halim daha iyiymiş onunki daha kötü bu kadar üzme kendini der kendine . Sırf o yüzden söyleyeceğim ben de sana içinde bulunduğum durumu sonra da sorularına yanıt vermek istiyorum .
Benim çok uzun bir ilişkim var ve sevgilim 8 gündür cezaevinde . Onu çok o kadar çok seviyorum ki sana anlatamam . Bir kere de grüşüne gittim cuma saat 10:30'du . Ağladım dayanamadım arada bir cam ve iki kalın demir parmaklık sesi belli belirsiz gelen bir telefon ile 20 dakika civarı konuşabildik .. Sonra zaman bittiğinde görevliler demirlere vurdular hadii herkes çıksın diye bağıra bağıra ..
Ağladım ve ben ağlayınca gözlerinden yaşlar geldi .. İçim öyle yandı ki anlatamam . Beterin beteri var emin olabilirsin ve bilirsin .
Şimdi belki dersin siz brbirinizi seviyosunuz önemli olan bu ama öyle değil işte .. Düşünsene sence karar verip ayrılmak mı daha acı verir insana ? Yoksa severek ayrı kalmak mı ? cuma 10:30dan beri haber bile alamıyorum. Allah korusun başına birşey geldimi ne oldu ne yapıyor hiç bir şey bilmiyorum .. Her neyse daha uzatılabilir şmdi kendi derdimden daha bahsetmeyeceğim burda . Uzattım hatta kusura bakma canım .
Önemli olan böyle zor zamanlarda bile sevdiğinin yanında olabilmektir .. Sıkılacak insan asıl böyle zorlukların karşısnda sıkılır ( ki seven hiç bi zaman sıkılmaz da bi ihtimal diyorum ben ) evliler bile aldatıyorlar bu duurumda eşlerini . Yani o kalkıp da ortada hiç bir şey yokken ben senden sıkıldım diyebiliyosa pes diyorum .. Demekki gerçek sevgi değilmiş . O içindeki özlem bırak yaksın acıtsın canını yavaş yavaş geçecektir .. Hatta ilk gnden kat kat daha iyisindr şimdi kendin şöyle bir düşün fark edersin . Şimdi arasan mesaj atsan sıkıldım diyen insan en fazla 1-2 ay daha devam eder sonra yine ya aynı sebeplerle ya da başka sebeplerle gelir karşına ayrılmak istediğini söyleer . O nasıl arkadaşına demiş bitti boşver diye .. Sen de öyle de kendine ..
sevgilimden ayrılalı yarın 1 ay olacak. en başta nefret vardı içimde, beni yarı yolda bıraktı diye, hemde sebebsiz yere (sıkılmış). şu günler o kadar özlüyorum ki. aramam gerektiğini biliyorum. ama zor tutuyorum kendimi. sesini duymak istiyorum. sürekli aklımda. ayrıldığımız günden beri bi kez bile konuşmadık.
ortak arkadaşlarımız var. dün biri ile konuştum. onunla konuşurken konuyu sana getirdim, "boşver bitti" deyip kapattı konuyu dedi.
pişman olmasını beklerken, herşey yolunda onda :/
sizce arasam mı_? yada en azından bi çagrı atsam o arar belki, bende yanlışlıkla attım derim. (Allah ım ne durumlara geldim)
lütfen kendinizi benim yerime koyup cevap verin.