Çok özledim onu...

: ) bakalım şimdilik kabul etti beni konuşmaya çagırdı izinli olduğu zaman konuşcaz :) anlatcam ona ne düşündüğümü..belki affeder benii çok canından bezdirdim çocugu :D birden sarılsam belki şokaa uğrar yavaş yavaşş :69::66::66::66::66::66:

Gerçekten içim gitti durumuna, bu kadar sevip de sevgini göstermememek... :69:

Buluştuğunuzda içinden geldiği gibi davran canım, kendini bir şeylere zorunlu hissetme. İnşallah her şey gönlünce olur. :34:

bence gönder ne gurur yap ne de baska birsey..herseyden önce kendini düsün hayata sadece birkez geliyoruz eğer o msjı atmazsan bir sonraki yazı beklemeye baslayacaksın gelirmi gelmezmi mechul..ama gönderirsen en azından pismanlığının farkında olacaktır eğerki dönmezse bilki sadece mazerettir ona sarılmaman..

bence gönder ne gurur yap ne de baska birsey..herseyden önce kendini düsün hayata sadece birkez geliyoruz eğer o msjı atmazsan bir sonraki yazı beklemeye baslayacaksın gelirmi gelmezmi mechul..ama gönderirsen en azından pismanlığının farkında olacaktır eğerki dönmezse bilki sadece mazerettir ona sarılmaman..

ben de aynen bu arkadas gibi düsünüyorum, nitekim gönderdigin de iyi olmus ..Deminden beri merak ediyordum zaten cevap yazdi mi diye, senden cok ben sevindim valla :1: Umarim bundan sonra ikiniz icin de hersey daha güzel olur..

inş bakalım gidimde bir yanına konişim bi an önce ne olacaksa olsun :69: kabul ediyorsa seviyordur istemiyorsada kendi bilir :27:

: ) bakalım şimdilik kabul etti beni konuşmaya çagırdı izinli olduğu zaman konuşcaz :) anlatcam ona ne düşündüğümü..belki affeder benii çok canından bezdirdim çocugu :D birden sarılsam belki şokaa uğrar yavaş yavaşş :69::66::66::66::66::66:

bence birden sarıl şok olsunn seni özledim de çok romantikkk:5::5::5:

ama ya gelmezse 15 gün soraa ümitlenmekte istemiyorumm:64::64: bi bakmışın sinir sayım artmışş:60:

yok yok sakinleştirmeli seni :1: özlemek bndede sinir yapıyo walla kararıyo gözüm :32: amaa aşkkımı görüncek tamamdır hepsi :48: konu sahibide görsünn anlasın nekdr önemli sarıllmakk özlemekkk aa :1: aşık olunca elden başka bişey gelmiyo zttn

Back
X