Yoruma bak! Iyi ki konu sahibinin arkadasi degilsin. Kilavuzu sen olunca kizin hali ne olurdu bilemiyorum.Eğer gerçekten seviyosan ve onun bu fikrini değiştirip mutlu bir evlilik yapıcağını düşünüyosan bence mesaj atmalısın. Dediğim gibi erkek arkadaşını tanıyosun zaten. Onun bu fikrinin değişiceğini düşünüyosan kesinlikle mesaj at. Çünkü aşkta gurur olmaz! Mutlu bir gelecek gurur yüzüden sonlamamalı bencee :)
Kızma bu kadar ya 15 yaşındaymış sonuçta, tabi toz pembe görecek :)Yoruma bak! Iyi ki konu sahibinin arkadasi degilsin. Kilavuzu sen olunca kizin hali ne olurdu bilemiyorum.
Konunu hatirliyorum sanirim canin yansin istiyorsan at mesaji yine ayrilirsiniZ barisma olsa bileDayanamıyorum 1 hafta oldu onu son görüşüm kokusunu sesini okadar çok özledim ki elim mesaj bölümüne gidiyor yazıyorum sonra geri siliyorum yazsam cevap verir mi onu bile bilmiyorum ayrılmasının sebebi evlilik bana göre değil ben yapmayacağım deyip bitirmesiydi 5 yıllık iliskimizi
Eğer gerçekten seviyosan ve onun bu fikrini değiştirip mutlu bir evlilik yapıcağını düşünüyosan bence mesaj atmalısın. Dediğim gibi erkek arkadaşını tanıyosun zaten. Onun bu fikrinin değişiceğini düşünüyosan kesinlikle mesaj at. Çünkü aşkta gurur olmaz! Mutlu bir gelecek gurur yüzüden sonlamamalı bencee :)
Haklısınız 5 yılımı çaldı en üzücü de bu zamana kadar benim yüzümden sürmüş çok ayrılmak istediği zamanlar olmuş ama ben üzülüyorum diye her defasında vicdan yapıp birakamamis kendimi öyle bir ezik hissettim ki . Ama suan zaman durmuş gibi arkadaşlarla takılıyorum kendime işime gücüme adadim ama eve geldiğimde tamamiyle zaman duruyor. Şu kalbime bir söz gecirebilsem. Keşke
5 yillik birliktelikten sonta evlilik dusunmeyen adama mesaj atilir mi?
Yazsam cevap verir mi bilmiyorum demissiniz, umarim vermez de daha cok vaktinizi calmaz.
Ki ona ulasmamaniz en dogrusu.
Evlilik bana gore degil diyen adamlarin tez vakitte evlendigini gorursunuz.
Cunku adam seninle evlilik bana gore degil demis oluyor aslinda.
Gurur yapmayayim, mesaj atayim diye dusunmeyin.
Sizinle gelecek dusunmedigi halde 5 yilinizi almis bari gururunuz size kalsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?