• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok özledim onu:(

5 yıllık bir ilişkiniz var ve evlilik düşünmüyor muymuş?
Pardon ama neyin kafasını yaşıyor bu ya...
Boşver canım yoluna bak dönmesini de isteme bence..
Evlilik kafasında olmayan bir adamdan sana hayır gelmez.
Onun için harcadığın zamana ve emeklere çok büyük ayıp etmiş.

5 yıl seninle çıkmış hiç mi seninle ilgili bir gelecek hayal etmemiş. Özlemek konusuna birşey diyemem benim bile özlediğim zamanlar oluyor, herkes özler..

Ama 5 yıl çıkıpta, evlilik bana göre değil demek hangi adamlığa sığar merak ediyorum.İlişkinizin ciddi olduğunu yeni anlaması çok trajikomik gerçekten..

Kısaca ; özlemeyeceksin! Hepimiz aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz.Özlememeyi ya da özlemiyor gibi davranmaya mecburuz.Hayatta kalmak için en doğrusu bu...
Kesinlikle mesaj atmayın.5 senelik ilişkiyi bitirme cesaretiniz varsa, bu kararı sürdürme cesaretiniz de vardır..

Bu erkekler bazen çok acımasız olabiliyor :KK12: Ayrılığınızın sebebi ; Erkek arkadaşınızın "Evlilik bana göre değil ben yapmayacağım deyip bitirmesi"... Erkek arkadaşınızın kafası karışıkta olabilir 5 yıl az bir zaman değil,siz ona bir şey yazmayın.Dönmek isterse döner zaten ama geçekten bu sebepten dolayı da sizi bıraktıysa bir şey diyemem ya bunu bile bile devam edeceksniz (Ki bu çok yıpratıcı olur) ya da her şeyi zaman dedikleri lanet şeye bırakacaksınız .

Back
X