Çok özledim

Merhabalar , kısaca özet geçeyim , daha önceden bir arkadaşım vardı , aile vs neredeyse her konuda ikiz gibiydik. Ikımızde evli çocuklu ınsanlarız , Çok özelimi açtım kıza, o da bana. Son zamanlarda benden sıkıldığını hissediyordum ama kondurmadım. Neyse bi kaç kere aradım açmadı , geri de dönmedi. Sonra sosyal medyadan benı sıldıgını ayrıca numaramı da sildiğini farkettim , kırıldım. Bir daha aramadım, aradan 1,5 yıl gectı maalesef onu hala çok özlüyorum . Ama benı yüz üstü bıraktığı için, aramaya da cesaretim yok , siz olsaydınız ne yapardınız.. başka birisi olsaydı umrumda olmazdı , ama o başkaydı benım için..
Aramam
Bitmiştir benim için

Muhtemelen arkadaşınız aranızdaki bağa sizin verdiğiniz değeri vermiyordur. Ve sizin karakteriniz, yapınız, olaylara bakış şekliniz onunkine uymuyordur. Bazen yakınlık kurduğunuz kişilerle çok farklı yapılarda olduğunuzu anlar ve gidersiniz. Yüzünüze karşı bunu söylemek daha kırıcı gelmiştir ve sessizce gitmeyi seçmiştir belki arkadaşınız. Boşanma durumları vardı demişsiniz. Eğer sizinle paylaşımına güvense bağınızı koparmazdı. Çünkü insan en zor zamanında arkadaşlarından destek arar, onlarla dertleşir. Demek ki sizi hayatında öyle konumlandırmamış. Bence onun varlığını unutun ve önünüze bakın. Arkadaş mı yok? İlla size uygun, daha iyi iletişim kurabileceğiniz arkadaşlarınız olur.

Neredeyse birebir sizinle ayni durumdayiz. Neredeyse 15yildir bir fiil hayatimizi ortak yasadigimiz, aci, tatli ama cogunlukla eglenceli vakit gecirdigim arkadasim baktim ben aramadikca aramiyor. Ben de aramayi birakip ondan bekledim ve 4 ay sonra aradi. Konu arayip aramamasi degil benim gozumde bu kadar uzun sure beni ozlememesi. Beni en cok yaralayan fuygusal olarak bana ihtiyac duymamasi oldu. Sonra iliskimiz koptu, bundan rahatsiz oldugunu soyledi ama duzeltmek icin hic bir sey yapmadi. Sonra benim babam öldü. Yillarca babamla da yuzlerce diyalogu olmus insan bir tek ogrendiginde aradi bir daha da arayip hal hatir sormadi. Insanlar boyleler iste diye kabulleniyorum ama bu kadar yalnizligi kabullenmek de istemiyorum.
Ozluyorum ama bu iliskiyi duzeltmek icin en ufak bir cabam olmaz hatta karsi tarafin da su asamadan sonra agzi ile kus tutmasi lazim birlikte tekrar tek bir kahve icebilmemiz icin.
Kabullenmek lazim. Biz o insanlara hayatimizdan haddinden fazla yer ayirmisiz. Onlar da olmalari gereken yere kendileri gectiler.

Evet durup dururken sildi. Son zamanlarda soğumuş gibiydi , ben aramadıkça aramıyordu , hatta en son konuşmada normal konuşup kapattık ailesiyle olan durumunu konuşmuştuk, sonra pat diye sildi benı
Mutlaka bir sebep vardır, keşke hemen o zaman sorsaydınız, biz arkadaş değil miyiz, beni neden sildin sen diye

Sinir olup trip atacak bir konu değil, böyle tercih etmiş diyeceksiniz ve geçeceksiniz. Belki bir gün karşı karşıya gelirseniz kırıldım dersiniz bu kadar.

Ben böyle ayrılıkları bir puzzle gibi düşünüyorum.
Herkesin hayatımızda bir rolü olur, bizim de baskalarinin hayatinda, rolü biten gider ve bu bir bakıma iyidir de yeni bir parça için yer açar aslında, heyecanlandırır :)
Şöyle bir etrafınıza bakının bence vardır elbette kafanizin uyustugu baska birileri.
Cunku birebir aynınız olan biri sizi bir yere tasimayabilir, aynaya konusmak gibi yani, bir de bu acidan bakin.

Ayrica da buyuk bir vefasizlik ornegi gormussunuz, bir daha adini bile anmazdim ben olsam.

Son düzenleme:
ıkız gıbı oldugunuz bırbırınızle herseyı konustugunuz bır anda sızı boyle sıldıyse ya sureklı asırı arayıp uzun uzun lafa tutan ve sureklı konusan bırısınızdır ya da cok kırıcı bır sozunuz olmustur affemeyecegı

sıze soyle soyleyeyım benım vardı boyle cok samımı arkadasım cok cok samımıydık bırgun oyle bır cumle kurdu kı o anda tamam canım ıyı gunler sana dedım normal bır konusma gıbı
kapatınca komple sıldım bırdaha asla ulasamadı bana 7 sene oldu ...

bu tarz bırsey olabılır yoksa durduk yere nıye yapsın dımı ama

Merhabalar , kısaca özet geçeyim , daha önceden bir arkadaşım vardı , aile vs neredeyse her konuda ikiz gibiydik. Ikımızde evli çocuklu ınsanlarız , Çok özelimi açtım kıza, o da bana. Son zamanlarda benden sıkıldığını hissediyordum ama kondurmadım. Neyse bi kaç kere aradım açmadı , geri de dönmedi. Sonra sosyal medyadan benı sıldıgını ayrıca numaramı da sildiğini farkettim , kırıldım. Bir daha aramadım, aradan 1,5 yıl gectı maalesef onu hala çok özlüyorum . Ama benı yüz üstü bıraktığı için, aramaya da cesaretim yok , siz olsaydınız ne yapardınız.. başka birisi olsaydı umrumda olmazdı , ama o başkaydı benım için..
Yapacağınız şeyin de bir faydası olmaz belki karşılık bile göremezsiniz yine. O insan hiç olmamış ve yokmuş gibi davranacaksınız. Sizi ve arkadaşlığınızı istemeyen birini neden özleyesiniz ki?

Sürekli sadece dert anlatıyorsanız normaldir ben de soğudum böyle bir arkadaşımdan. Kocasına, annesine saydırıyor sonra sosyal medyadan canım kocam, canım annemli paylaşım yapıyordu sonra kavga ettik başka meseleden sildim gitti. Durduk yere yaptıysa zaten sizin de artık aklınızdan silmeniz gerek.

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir. Belki siz bıktırdınız belki arkadaş çok tahamülsüzdü belki arkadaşlığınıza sizin verdiğiniz kadar değer vermiyordu...
Ama her türlü bitmiş. İnanın bugün dönse bile eskisi gibi olmaz. Nerden biliyorum ? Ben yaptım aynısını. Bir arkadaşımı aynı şekilde sildim. Sonra o adım attı falan döndüm ama yok olmaz eskisi gibi.

Back
X