• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok özledim :(((

ah ah neleri özledim bi anlatabilesem.....

çıkarsız dostluklarımı özledim aynı hayalleri yada sıkıntıları konuşabildiğim ağlancak hale güldüğüm boşboş konuşup en son amaaaaan boşver deyip bi bardak çayı rakı sanıp herşeyi salladıığımız günleri özledim bunları beraber yaptığım insanları özledim demeye dilim varmıyo yaptıkları haksızlıklardan iftiralardan kimseye güvenemez oldum dumur edildim kullanmadılar ama canımı çok yaktılar sebepsiz yere çıkarlarına ters düştüm diye sadece anılarımı özledim kişileri özlemeye gururum ve kalbim el vermiyo :14: demek sende bendensin:34:

Ne güzel yazmışsın öyle gülümsedim icimi ısıttın :7: Özlüyoruz ama işte bazı şeyler engelliyor sanki öyle olmak zorundaymış gibi bi türlü affedemiyorsun aklına yaptıgı kötü şeyler geliyor..En dogrusu aslında çünkü huylu huyundan vazgeçmez aynı şeyler tekrar olacak :( Evet sendenim :7:

Ne güzel yazmışsın öyle gülümsedim icimi ısıttın :7: Özlüyoruz ama işte bazı şeyler engelliyor sanki öyle olmak zorundaymış gibi bi türlü affedemiyorsun aklına yaptıgı kötü şeyler geliyor..En dogrusu aslında çünkü huylu huyundan vazgeçmez aynı şeyler tekrar olacak :( Evet sendenim :7:

inşallah güzel şeylerde kader arkadaşlığı etmek nasip olur:21: herkes ne kadar acımasız oldu çok mutsuzum biliyomusun kimseye güvenememk yapayalnız hissetmek anlatılcak bi duygu değil:2:

sağlık olsun diyelim oda yokya hahahaaaaaaa:27:

bende özledim anılarımı... sabahlara kadar gülüşmelerimizi... yatağımızdan görünen yıldızları saymayı.. aramayı, aranmayı...
meğer ne kadar güzelmiş her şey eskiden
unutulmadan önce..
çok zor günler de yaşadım unutulmaz anlarda
kişiyi özlemeye benimde gururum elvermiyor
ama ya anılar
of offf :43:

inşallah güzel şeylerde kader arkadaşlığı etmek nasip olur:21: herkes ne kadar acımasız oldu çok mutsuzum biliyomusun kimseye güvenememk yapayalnız hissetmek anlatılcak bi duygu değil:2:

sağlık olsun diyelim oda yokya hahahaaaaaaa:27:

Ay inşallah :) Seni çok iyi anlıyorum herkes kendi derdine düşmüş kim ağlamış kim ölmüş umurlarında değil :( Güven olmadanda insanlarla ilişkin çok hissiz oluyor hislerini kaybetmiş gibi..

Hahahha :D sende de mi yok :D Neyin varki canım geçmiş olsun?

Ay inşallah :) Seni çok iyi anlıyorum herkes kendi derdine düşmüş kim ağlamış kim ölmüş umurlarında değil :( Güven olmadanda insanlarla ilişkin çok hissiz oluyor hislerini kaybetmiş gibi..

Hahahha :D sende de mi yok :D Neyin varki canım geçmiş olsun?

napalım bizi böyle yapanlar utansın her sevdiğim değer verdiğim insan bi kazık attı napayım şimdi benim suçummu:5:

sende demi yok dediğine göre sendede yok sağlık:26: böbrek hastasıyım ben canım senin neyin var

napalım bizi böyle yapanlar utansın her sevdiğim değer verdiğim insan bi kazık attı napayım şimdi benim suçummu:5:

sende demi yok dediğine göre sendede yok sağlık:26: böbrek hastasıyım ben canım senin neyin var

Kesinlikle katılıyorum :2: Bende de böbrek sorun canım taş ve iltihap var hala düşmedi bide sürekli antibiyotik kullanmaktan bağışıklıgım çok zayıfladı agzımda yaralar falan var hep sebebi bulunamıyor :(

Kesinlikle katılıyorum :2: Bende de böbrek sorun canım taş ve iltihap var hala düşmedi bide sürekli antibiyotik kullanmaktan bağışıklıgım çok zayıfladı agzımda yaralar falan var hep sebebi bulunamıyor :(

çok geçmiş olsun canım bana taşta var dediler ama ne olduğundan tam emin değiller bende kurcalamadım :1: büyümeden düşerse sorun olmaz ama çok büyürse taş iltihap yapar ve ameliyatsız düşmez. ben dün gittim ağız yarasından aile hekimine hiçbişey anlamadı kulak burun boğaza git dedi ama gidemedim konuşamıyorum ağız yarasından dilim yanıyo resmen :25::25::25: inşallah anlarlar canım sebebini çok zor bilirim:30:

çok geçmiş olsun canım bana taşta var dediler ama ne olduğundan tam emin değiller bende kurcalamadım :1: büyümeden düşerse sorun olmaz ama çok büyürse taş iltihap yapar ve ameliyatsız düşmez. ben dün gittim ağız yarasından aile hekimine hiçbişey anlamadı kulak burun boğaza git dedi ama gidemedim konuşamıyorum ağız yarasından dilim yanıyo resmen :25::25::25: inşallah anlarlar canım sebebini çok zor bilirim:30:

Sağol canım benim keşke araştırsaydın Allah korusun kötü bir şey falan çıkar ilerlerse :31: Bende ondan korkuyorum iltihap vardı zaten doktor 1 yıl antibiyotik yasakladıda 5 kere kullandım :( Off evet ağız yarası bide tam ön diş damagımda çıkmış benimki gerçekten çekmeyen anlamaz bu agız yarasının acısını :2:

bende özledim anılarımı... sabahlara kadar gülüşmelerimizi... yatağımızdan görünen yıldızları saymayı.. aramayı, aranmayı...
meğer ne kadar güzelmiş her şey eskiden
unutulmadan önce..
çok zor günler de yaşadım unutulmaz anlarda
kişiyi özlemeye benimde gururum elvermiyor
ama ya anılar
of offf :43:

onca yaşanmışlık kolay kolay unutulmuyor değilmi:50::50:

Back
X