Neden ki arayamıyomu seni gittigi yerden telle konusmuyomusunuzSevgilim 1ay once bana evlenme teklif etti.3 yildir birlikteyiz babamla da tanisti. Bi sikinti yok normalde ama yeni bi ise basladi ve 3 gun once istanbula gitti.ve 3 hafta kalicak . O kadar zor geliyo ki hic alisik degiliz bu duruma.ama erkek oldugu icin sanirim benim kadar takmiyo sanirim ben fazla mi uzuliyorm nedur.sevgisimi bitti di ye dusunur oldum ama odunluktan da kaynaklabilir mi acaba
Neden ki arayamıyomu seni gittigi yerden telle konusmuyomusunuzSevgilim 1ay once bana evlenme teklif etti.3 yildir birlikteyiz babamla da tanisti. Bi sikinti yok normalde ama yeni bi ise basladi ve 3 gun once istanbula gitti.ve 3 hafta kalicak . O kadar zor geliyo ki hic alisik degiliz bu duruma.ama erkek oldugu icin sanirim benim kadar takmiyo sanirim ben fazla mi uzuliyorm nedur.sevgisimi bitti di ye dusunur oldum ama odunluktan da kaynaklabilir mi acaba
Sevgilim 1ay once bana evlenme teklif etti.3 yildir birlikteyiz babamla da tanisti. Bi sikinti yok normalde ama yeni bi ise basladi ve 3 gun once istanbula gitti.ve 3 hafta kalicak . O kadar zor geliyo ki hic alisik degiliz bu duruma.ama erkek oldugu icin sanirim benim kadar takmiyo sanirim ben fazla mi uzuliyorm nedur.sevgisimi bitti di ye dusunur oldum ama odunluktan da kaynaklabilir mi acaba
Haklisiniz mantiken bende boyle dusuniyorm ama icim daraliyor keske biraz oluruna bırakabilsem.3 hafta mi ?
Allah askina yapmayin cocuk musunuz.. 3 hafta birsey degil dayanin azicik..
ne guzel iste evleniyormussunuz da..
hem daha guzel iste ozlersiniz birbirinizi biraz
Ciledwn cikarmamak icin elimden geleni yapıyorum ama ilk tanidigimda sakin olan adami suan istedigim an delirtme noktasina getirebilme yapisina sahip kiskanc bi manyagim.ve bu ozelligumden de nefret ediyorum.dediginiz gibi susup oturmaliyim tesekkrler15 ay asker yolu bekledim.3 hafta neymişkisen üzgün olduğun için sevgilininde aynı üzüntüde olmadığını görünce şüpheye kapılıyorsun bence.bende olsam sevgilinin yerinde 3 hafta nedirki der kafaya takmam.kendi kendini doldurup adamıda çileden çıkarma sakın
Baska care yokk malesef tesekkrlerhergun telefonla konusursuz olur biter
kıskandığın içinde üzüntülü olabilirsin.sadece bekle en güzeli bu zaten geçici bi ayrılıkCiledwn cikarmamak icin elimden geleni yapıyorum ama ilk tanidigimda sakin olan adami suan istedigim an delirtme noktasina getirebilme yapisina sahip kiskanc bi manyagim.ve bu ozelligumden de nefret ediyorum.dediginiz gibi susup oturmaliyim tesekkrler
Gayet iyi anlıyorum seni eğer sevgilin seni özlem anlamında tatmin etseydi böyle düşünmezdin yani onunda aynı senin gibi seni çok özlediğini hissettirseydi..aksini düşünüyo demiyorum yanlış anlama ama erkeklerin biraz jeton köşeli sende biraz üzerine düşmezsen seni özlediğini hissetirecektir evlencekmişsiniz hayırlısıyla aksini düşünmek doğru değil yani sevdiğin adama güven bütün kıskançlık duygularını sakla ve sabret sıkıntılı bi durum yok klasik erkek hareketleri[/QUOT Ilk zamanlar bi gorseniz gizumun icinr bakaardi sanirim o ilgiye fazla alistim ve cok fazla ustune dusmeye basladm bi de dedigin gibi erkek sonucta kadinlar kadar ince fikirli olmuyorlar beklentim biraz fazla sanirim tesekkr ederim
Erkek olumca gider ben ozlerim o egitime gider.ben üzülürüm askim is sonucta der ama ben sehur disina ciksam 1 hafta surat cekerim ... mantigi da yok degil is guc gelecek okeyde gitmesin demiyorum ki su odunlugunu biraz rafa kaldirsinınsan sevdıgını bırakıp çalışmaya gıdermı yahu!
sımdıden baskıyı kur,yüz bulursa evegitimrncede çalışır beyimiz!
Kiskanckik kotu fazlasiyla.. elimdwn gelse keske de bi bosver diyebilsemkıskandığın içinde üzüntülü olabilirsin.sadece bekle en güzeli bu zaten geçici bi ayrılık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?