Çok özledim

Duru339

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
121
30
43
35
Sevgilim 1ay once bana evlenme teklif etti.3 yildir birlikteyiz babamla da tanisti. Bi sikinti yok normalde ama yeni bi ise basladi ve 3 gun once istanbula gitti.ve 3 hafta kalicak . O kadar zor geliyo ki hic alisik degiliz bu duruma.ama erkek oldugu icin sanirim benim kadar takmiyo sanirim ben fazla mi uzuliyorm nedur.sevgisimi bitti di ye dusunur oldum ama odunluktan da kaynaklabilir mi acaba

3 hafta mi ?
Allah askina yapmayin cocuk musunuz.. 3 hafta birsey degil dayanin azicik..
ne guzel iste evleniyormussunuz da..
hem daha guzel iste ozlersiniz birbirinizi biraz

Neden ki arayamıyomu seni gittigi yerden telle konusmuyomusunuz

Neden ki arayamıyomu seni gittigi yerden telle konusmuyomusunuz

Konusuyoruz konusuyoruz ama buradaki kadar degil. Yogun olabilir diye cok aramak istemiyorum. Gun icindr ara ara konuşuyoruz. Ama sanki benim kadar onemsemiyo gibi hissediyorum.

Konusuyoruz konusuyoruz ama buradaki kadar degil. Yogun olabilir diye cok aramak istemiyorum. Gun icindr ara ara konuşuyoruz. Ama sanki benim kadar onemsemiyo gibi hissediyorum.

3 hafta mi ?
Allah askina yapmayin cocuk musunuz.. 3 hafta birsey degil dayanin azicik..
ne guzel iste evleniyormussunuz da..
hem daha guzel iste ozlersiniz birbirinizi biraz
Haklisiniz mantiken bende boyle dusuniyorm ama icim daraliyor keske biraz oluruna bırakabilsem.

15 ay asker yolu bekledim.3 hafta neymişki sen üzgün olduğun için sevgilininde aynı üzüntüde olmadığını görünce şüpheye kapılıyorsun bence.bende olsam sevgilinin yerinde 3 hafta nedirki der kafaya takmam.kendi kendini doldurup adamıda çileden çıkarma sakın

Ciledwn cikarmamak icin elimden geleni yapıyorum ama ilk tanidigimda sakin olan adami suan istedigim an delirtme noktasina getirebilme yapisina sahip kiskanc bi manyagim.ve bu ozelligumden de nefret ediyorum.dediginiz gibi susup oturmaliyim tesekkrler

kıskandığın içinde üzüntülü olabilirsin.sadece bekle en güzeli bu zaten geçici bi ayrılık

Gayet iyi anlıyorum seni eğer sevgilin seni özlem anlamında tatmin etseydi böyle düşünmezdin yani onunda aynı senin gibi seni çok özlediğini hissettirseydi..aksini düşünüyo demiyorum yanlış anlama ama erkeklerin biraz jeton köşeli sende biraz üzerine düşmezsen seni özlediğini hissetirecektir evlencekmişsiniz hayırlısıyla aksini düşünmek doğru değil yani sevdiğin adama güven bütün kıskançlık duygularını sakla ve sabret sıkıntılı bi durum yok klasik erkek hareketleri

ınsan sevdıgını bırakıp çalışmaya gıdermı yahu!

sımdıden baskıyı kur,yüz bulursa evlenıncede çalışır beyimiz!

ınsan sevdıgını bırakıp çalışmaya gıdermı yahu!

sımdıden baskıyı kur,yüz bulursa evegitimrncede çalışır beyimiz!
Erkek olumca gider ben ozlerim o egitime gider.ben üzülürüm askim is sonucta der ama ben sehur disina ciksam 1 hafta surat cekerim ... mantigi da yok degil is guc gelecek okeyde gitmesin demiyorum ki su odunlugunu biraz rafa kaldirsin

Sen evlenme teklifi aldığın sevgilini 3 haftacık göremem diye üzülürsün ben de diğer tarafta 3 yıllık sevgilimden ayrılmak zorunda olduğum için...

Üzülme yani sonunda kavuşmak varsa, özlemek güzel bile.

Ben gercekten anlayamiyorum. Burada bu tarz konulari cok okuyorum ama hicbirine anlam veremiyorum.

Tamam birisinin cocugu sevgilisi nisanlisi esi arkadasi dostuyuz ama her seyden once bireyiz, kendi hayatimiz var, okulumuz, isimiz var. Kendi hayatimizla ilgili tabii ki yanimizdaki insandan farkli tek basimiza yapmak zorunda olduklarimiz var.

Bunun icin nereye gitmemiz gerekiyorsa oraya gideriz. Birisinin sevgilisi, esi, cocugu olmak kendi hayatimizdan vazgecmemiz anlamina gelmiyor. Ve arkada kalan kisinin karalar baglamasina hic gerek yok. Yani Allah korusun olumden baska her seye care var, bu kadar kendini ve karsindakini yipratmak niye?

3 hafta ne ya
5 ay olmuş burda ve yüksek ihtimal bir daha yüzünü duruşmada görücem.
peh.
evet küçümsedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…