- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
- Konu Sahibi Lonelypoet
-
Yok canım 3 ay değil 1 ay ama naparsam yapayım yatıştıramıyorum kendimi daha gitmeden özledimYabancı birinin yanına gitmiyor netice de öyle düşünün.Ayrıca babası 9 ay ayrı kalıyor siz 3 ay.Biraz kendi kendinize çocuk sorumluluğundan uzak hayatın tadını çıkarın,depresyon yaşatmayın kendinize yok yere
Yuvayı yaptığı çirkinliklerle dağıtan kendisi ama sonuçta babası dediğiniz gibi bencillik yapmamam lazımBöyle düşünmenin bencillik olduğunu yılın çoğunu sizinle geçirdiğini babanın bir çocuk için çok önemli olduğunu onun iyiliği için fedakarlık yapmanız gerektiğini kendinize telkin ederek az çok bu özlemin üstesinden gelebilirsiniz
Bir de babayı düşünün bu durumda oda evladını özlüyor istiyordur ama iyiliği için katlanıyordur
Yok çok iyi bakar da ama işte ayrılamıyorumBen birgun bosanirsam bir gunlugune bile gonderemem kizimi babasina tamam babasi biliyorum ama.simdi bile parka gondermiyorum benim kadar dikkat etmez dusurur vs diye.tamam sorunlu evliliklerde bosanmak guzel de ya cocuklar.
Böyle bir davranış sergilemek çocuk için çok daha kötü sonuçları olacaktırBen birgun bosanirsam bir gunlugune bile gonderemem kizimi babasina tamam babasi biliyorum ama.simdi bile parka gondermiyorum benim kadar dikkat etmez dusurur vs diye.tamam sorunlu evliliklerde bosanmak guzel de ya cocuklar.
Bi de bir ay yani bence bencillik bu yaptığınız biraz.Çocuğun sadece anneye ihtiyacı yok babayla da zaman geçirmeli çocuğunuzun iyiliğini düşünün telkin edin kendinizi.Ve tüm hayatınızı çocuğunuzun üzerine kurmayın derimYok canım 3 ay değil 1 ay ama naparsam yapayım yatıştıramıyorum kendimi daha gitmeden özledim
Benim esim de bakar ondan suphem yok ama gozumun onunde olmali merak ederim ben.Allah sabir kolaylik versin napacaksin dayancan.ben en iyisi kocayla iyi gecinmeye devam edeyim.Yok çok iyi bakar da ama işte ayrılamıyorum
Yok çok iyi bakar da ama işte ayrılamıyorumBen birgun bosanirsam bir gunlugune bile gonderemem kizimi babasina tamam babasi biliyorum ama.simdi bile parka gondermiyorum benim kadar dikkat etmez dusurur vs diye.tamam sorunlu evliliklerde bosanmak guzel de ya cocuklar.
Haklısın canımBöyle bir davranış sergilemek çocuk için çok daha kötü sonuçları olacaktır
Eğer babada çok ne gatif bir özellik yoksa nasıl çocuk beraber yapılmış ise beraber büyütülmeli
Bu bir çocuk için en iyisidir sonuçta çiftler boşanıyor çacuklardan başanılmıyor
O çocuk senin olduğu kadar eşinin de çocuğu. Öyle bir hakkın yok. Çocuğunun babasında kalması hakkını elinden alamazsın sonuçta. Bu şekilde çocuğa en büyük kötülüğü yapmış olmazsınBen birgun bosanirsam bir gunlugune bile gonderemem kizimi babasina tamam babasi biliyorum ama.simdi bile parka gondermiyorum benim kadar dikkat etmez dusurur vs diye.tamam sorunlu evliliklerde bosanmak guzel de ya cocuklar.
Çok haklısın canım inşallah başarırımBi de bir ay yani bence bencillik bu yaptığınız biraz.Çocuğun sadece anneye ihtiyacı yok babayla da zaman geçirmeli çocuğunuzun iyiliğini düşünün telkin edin kendinizi.Ve tüm hayatınızı çocuğunuzun üzerine kurmayın derim
Keske çocuk yaparken de bu adamdan çocuk yapılır mı diye bu kadar özenle düşünse tüm kadınlarBen birgun bosanirsam bir gunlugune bile gonderemem kizimi babasina tamam babasi biliyorum ama.simdi bile parka gondermiyorum benim kadar dikkat etmez dusurur vs diye.tamam sorunlu evliliklerde bosanmak guzel de ya cocuklar.
Doğru canım mantıklı düşünmem lazımO çocık senin olduğu kadar eşinin de çocuğu. Öyle bir hakkın yok. Çocuğunun babasında kalması hakkını elinden alamazsın sonuçta
Canım ben çalışıyorum ve babaanneleri ile yazlığa gidiyorlar 1 ay. Aklıma getirmemeye ve üzülmemeye çalışıyorum çünkü burda kreş ve bakıcı vs ile eve tıkılacaklardı , orda çok mutlular. Biraz da büyüdüler ondan da rahatım. Çocuğun çok küçükse belki ayrılman daha zor olur, ama iyi bakacaksa, orda rahatı keyfi iyi olacaksa biraz sabret derimYok çok iyi bakar da ama işte ayrılamıyorum
Keşke ama işte hata malesef ben de istemezdim keşke bilebilsem baştanKeske çocuk yaparken de bu adamdan çocuk yapılır mı diye bu kadar özenle düşünse tüm kadınlar
Buna benzer konusma kendi abim de yapti gecenlerde cocugun butun sorumlulugunu sen ustleniyorsun sen cok pesinde kosuyorsun dedi babaya da guvenmeyi ogrenmelisin dedi.galiba rahat bir insan degilim.Böyle bir davranış sergilemek çocuk için çok daha kötü sonuçları olacaktır
Eğer babada çok ne gatif bir özellik yoksa nasıl çocuk beraber yapılmış ise beraber büyütülmeli
Bu bir çocuk için en iyisidir sonuçta çiftler boşanıyor çacuklardan başanılmıyor
İnşAllah beceririm canımCanım ben çalışıyorum ve babaanneleri ile yazlığa gidiyorlar 1 ay. Aklıma getirmemeye ve üzülmemeye çalışıyorum çünkü burda kreş ve bakıcı vs ile eve tıkılacaklardı , orda çok mutlular. Biraz da büyüdüler ondan da rahatım. Çocuğun çok küçükse belki ayrılman daha zor olur, ama iyi bakacaksa, orda rahatı keyfi iyi olacaksa biraz sabret derim
Kişilik meselesi sende galiba benim gibi korkuyosun galiba bişey olacak diye ama bu farklı bişey bişey olacağından güvenmediğinden değil de koklamadan öpmeden dayanamayacağımdan korkuyorumBuna benzer konusma kendi abim de yapti gecenlerde cocugun butun sorumlulugunu sen ustleniyorsun sen cok pesinde kosuyorsun dedi babaya da guvenmeyi ogrenmelisin dedi.galiba rahat bir insan degilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?