Çok özleyeceğim :(

Öyle yapıcam canım saol yazdığın için

Kızlar oğlum normalde yarın gelecekti babası olmaz demiş bana telefonda gel beni sen al dedi konuştum baya babası üç gün daha kal demiş çok sıkıldım anne diyor ne yapacağımı şaşırdım ama bişey demedim eğlen az kaldı vs dedim ama içim kötü oldu

Üzülme kuzucum,
Oğluşun babasıyla da vakit geçirsin, mutluysa, hevesliyse onun mutluluğuna bakıp sevin. Sende biraz şöyle yalnız vakit geçir. 1 ay dediğin nedir ki, göz açıp kapayana kadar geçer :)

Üzülme kuzucum,
Oğluşun babasıyla da vakit geçirsin, mutluysa, hevesliyse onun mutluluğuna bakıp sevin. Sende biraz şöyle yalnız vakit geçir. 1 ay dediğin nedir ki, göz açıp kapayana kadar geçer :)
Bi ay değil canım bi hafta :) işte sıkıntı orda arayıp şikayet ediyor bakalım yarın gezmek istediğini söyle dedim kıyamam ona ben ya Allah sana da nasip etsin :)

Bi ay değil canım bi hafta :) işte sıkıntı orda arayıp şikayet ediyor bakalım yarın gezmek istediğini söyle dedim kıyamam ona ben ya Allah sana da nasip etsin :)
1 hafta hele hiçbir şey değil canım :) Çocuk o bi sıkılır bi güler. Beni de babaannem büyüttü bende benzer şeyler yaşadım ama büyüdükçe insana hoş bir hatıra olarak kalan anlar oluyor :) Biraz ilgisini çeken yerlere götürsün babası gezdirsin falan hemencik geçer sıkıntısı, ayy inşallahhh bana da nasip olur amiin

İnşAllah canım harika bi duygu bu arada seni tanımadan sevdim :)

Kızlar acayip canım sıkılıyor oğlum arıyor sürekli anne gelmek istiyorum diye pazar götürcem demiş şimdi de uçak bileti anca salı olur demiş kendini ayarlıyor tam uzatıyor adam ya ben oyalıyorum annem şöyle böyle diye artık çıldırcam. Kendimi telkin etme kısmını geçtim ama oğlum orda sinir oluyor napsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…