• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok özleyeceğim :(

Bu zamanı değerlendirin, kendinize ayırın, kısa bir tatil, doğa sporları, günübirlik geziler, kuaför, alışveriş, tek başına yürüyüş, ...
Bende coştum, iki kızım varda, kendi yapamadiklarim nasıl içimde kaldıysa ben yapamıyorum sen yap gibi oldu
Düşünüyorum canım

Ben birgun bosanirsam bir gunlugune bile gonderemem kizimi babasina tamam babasi biliyorum ama.simdi bile parka gondermiyorum benim kadar dikkat etmez dusurur vs diye.tamam sorunlu evliliklerde bosanmak guzel de ya cocuklar.
Çocuklarımıza bizim yanımızda da birşeyler olabilir. Hem kendine hem çocuğuna yazık. Bırak babasıyla vakit geçirsin. Hayatı boyunca annesi yanında olamaz.

Buna benzer konusma kendi abim de yapti gecenlerde cocugun butun sorumlulugunu sen ustleniyorsun sen cok pesinde kosuyorsun dedi babaya da guvenmeyi ogrenmelisin dedi.galiba rahat bir insan degilim.
Aklınyolu birdir derler
Dikkat ediyorumda rahat annelerin çocukları daha sorunsuz ve çabuk büyüyorlar
Tabbiki çocuklarımıza dikkat edeceğiz onlarla ilgileceğiz ama bunu yaparken doğaya güvenmeli fazla abartmamalı durumu diye düşünüyorum

Kaç yaşında?

Yani düşününce bile özlenmez mi hem de nasıl özlenir.
Ama çocuktan gerektiğinde ayrı da kalabilmeliyiz, yoksa bağımlı ilişkiler işte.

Kayınvalidem geçen sene 19 yaşındaki oğlu 1 hafta şehir dışına gitti diye ağladı, bu uç bir örnek ama önlemi çocuk küçükken alınmalı.
Özleyeceksiniz ve alışacaksınız.

Çocuk kaç yaşında bilmiyorum ama sizin sağlıklı bir hayatınız olması açısından bile çok iyi gelecektir ayrılık...
Öpmeden koklamadan duramam diye diye çocuğunuza bagımlı bir anne olacaksınız yoksa...
eğer çocuğunuz için bir tehlike görmüyor ve babasına iyi bakacağı konusunda güveniyorsanız memnun bile olmalısınız... babası babalık yapmaya devam ediyor ve çocuk açısından çok çok güzel bir durum...

ama o da babası
babasıyla zaman geçirmeye çocuğunuzun da ihtiyacı vardır
iyi bir babaysa tabi

Kaç yaşında?

Yani düşününce bile özlenmez mi hem de nasıl özlenir.
Ama çocuktan gerektiğinde ayrı da kalabilmeliyiz, yoksa bağımlı ilişkiler işte.

Kayınvalidem geçen sene 19 yaşındaki oğlu 1 hafta şehir dışına gitti diye ağladı, bu uç bir örnek ama önlemi çocuk küçükken alınmalı.
Özleyeceksiniz ve alışacaksınız.
Çok doğru söylüyosun canım işte kalbime söz geçiremiyorum inşallah atlatırım

Çocuk kaç yaşında bilmiyorum ama sizin sağlıklı bir hayatınız olması açısından bile çok iyi gelecektir ayrılık...
Öpmeden koklamadan duramam diye diye çocuğunuza bagımlı bir anne olacaksınız yoksa...
eğer çocuğunuz için bir tehlike görmüyor ve babasına iyi bakacağı konusunda güveniyorsanız memnun bile olmalısınız... babası babalık yapmaya devam ediyor ve çocuk açısından çok çok güzel bir durum...
Hiç bu açıdan bakamıyorum aslında oğlum için önemli sanırım bağımlılık var ve bigün beni bırakıp gider diye korkuyorum çok saçma bi düşünce biliyorum ama sanırım bu

Hiç bu açıdan bakamıyorum aslında oğlum için önemli sanırım bağımlılık var ve bigün beni bırakıp gider diye korkuyorum çok saçma bi düşünce biliyorum ama sanırım bu
Saçma bir düşünce olduğunu biliyorsun zaten. Bak burada hergun annesinden kopamamis erkeklerin saçma evliliklerini ve eşlerinin neler yaşadığını okuyoruz. Sen, demin çocuğumu babasına bile emanet etmem diyen arkadas, vb. Belki de ben bu durumların nedenleriyiz aslında. Herşeyden önce onların bizim çocuğumuz değil birer birey olduğunu kabul etmemiz gerek.

Üstelik senin oğlun ister istemez babası yanında olan çocuklara imreniyordur bu onun için coook güzel bir fırsat.

Hayatın normal akışında zaten sizi bir gün bırakıp gidecek.
Üniversiteye gidecek, askere gidecek, evlenecek gidecek, yurtdışına gidecek, tatile gidecek ama gidecek.
Vakti zamanında biz gittik, vakti gelince onlarda gidecek.
Ve biz de onlara git demeyi bilmeliyiz ki mutlu olsunlar.

Saçma bir düşünce olduğunu biliyorsun zaten. Bak burada hergun annesinden kopamamis erkeklerin saçma evliliklerini ve eşlerinin neler yaşadığını okuyoruz. Sen, demin çocuğumu babasına bile emanet etmem diyen arkadas, vb. Belki de ben bu durumların nedenleriyiz aslında. Herşeyden önce onların bizim çocuğumuz değil birer birey olduğunu kabul etmemiz gerek.

Üstelik senin oğlun ister istemez babası yanında olan çocuklara imreniyordur bu onun için coook güzel bir fırsat.
Mesela benim kizim.. birgun parka gittim hep babalariyla gelmis cocuklar.kizim bir babanin cocuguyla yaptigi oyunlara bakiyor kizim da kendince onlarin ilgisini cekmek icin dans ediyor ertesi gun babasiyla gittik parka..kizim benim de babam var gibi elinden tutup cocuklarin yanina goturuyor her zamankinden daha neseli her hareketinde babasina bakiyor bakiyor mu diye..

Bakın iyi bakılıyormuş o yüzden içiniz rahat edebilir. Ya iyi bakılmasaydı ama yine de mecbur vermek zorunda kalsaydınız daha kötü olurdu.Çocugunuzun da babaya ihityacı vardır elbetteki onların arasındaki iletişim gerçekten çok farklı canınızı sıkmayın siz de tatil planı yapabilirsiniz bu dönemde yada görmediğiniz arkadaş,akraba gibi ziyaretlere gidebilirsiniz.Kafanız dagılacaktır en azından bir süreliğine

Ben boşandıktan sonra bir gün bile göndermeyi düşünmüyorum babasına
Çünkü haketmiyor benim kuzumun babası olmayı
Seni sevmiyorum bu yüzden senden olanı da sevemiyorum diye hamilelikte hiç sevmedi çünkü karnımdayken
Elini zorla karnıma koyduğumu biliyorum hareketlerine baksın diye umrunda bile değildi
Böyle bir babayı bir gün bile görmesin öldü bilsin ben ona her anlamda yeteceğim babasına ihtiyacı olmayacak öyle yetiştireceğim onu da
Sizin durumunuzu bilemem tabi

Hayatdan neyden korkarsak bizi onla sınıyor yavrunuzu Allah size bağışlasın arkadaşlarından dediği gibi babası ilgileniyor bu güzel birşey bu açıdan düşünün ben yıllarca oğluma hem annelik hem babalık yaptım bir alışveriş merkezine yada diğer kuzenlerime misafirliğe gittiğimizde başka çoçukları babalarıyla gördüğündeki o acı bakışı her seferinde ömrümden ömür götürüyor ona iyi bir eğitim iyi bir hayat sevgi güven verebiliyorsun baba gibide oluyorsun ama yetmiyor hem evlatlarımız elbet bizi bırakıp kendi hayatlarına bakacaklar onların kendimiz için büyütmüyoruz sizde kendinizle ilgilenin sizin burnunda ihtiyaçsınız vardır Allah kavuştursun meleğinize

Ben de aynı durumdayım. 1 ağustosta alacak ve bir ay onda kalacak. Şimdiden kara kara düşünüyorum. Geçen yaz aldığında alerji olmuştu oğlum, sürekli fast food yemekten. Bir hafta deniz tatiline götürdü, sıkıldı ve 3 gün sonra geri geldiler. Bakalım bu yaz beni ne sürprizler bekliyor!

Malesef bazı erkekler baba olmayı hak etmiyor, ancak size ne yaparsa yapsın çocuğun babası ve Ona ihtiyacı var ,babasız büyümüş biri olarak babasıyla vakit geçirsin, eğlensin, ne olursa olsun arkasında dağ gibi babası olduğunu hissetsin.

Back
X